Splača se namerno okužiti, da se ti ni treba cepit!
Korak 1: Rabiš nekoga, ki ima blago okužbo.
Korak 2: Poskrbeti za prenos okužbe.
Korak 3: Uživati doma v bolniški, šefu v telefon kašljati in lagati kok si boln, zato pač res ne moreš delat od doma.
Korak 4: Prejeti potrdilo o prebolelosti ? imaš tako 6 mesecev mir pred hgt testiranjem, omejitvami gibanja in grožnjami, da ne boš smel to in ono delat. Čez 6m bo pa pomlad in bo sezona ponovnega sproščanja ukrepov.
Korak 5: Smejat se sistemu.
Zakaj pa misliš, da št. okuženih narašča? Eni gremo namerno, 14.09.2021 ob 16:50
Zakaj pa misliš, da št. okuženih narašča? Eni se bomo novembra šli okužit. Oz ko bo kdo od bližnjih okužen. Pa imam pol mir. Sem pa enkrat prebolela, pa niti kihnila nisem. Bom še enkrat enako.
Cepit pa se iz principa nočem. Ravno zaradi tega vsiljevanja
Če ti bo uspelo okužiti se… Sama sem prebolela v prvem valu. Sedaj se be morem več okužiti, test noče pokazati… ?
Srecka609, 14.09.2021 ob 16:53
Če ti bo uspelo okužiti se… Sama sem prebolela v prvem valu. Sedaj se be morem več okužiti, test noče pokazati… ?
Kaj res? Jaz sem danes šla v trgovino eni okuženi osebi po hrano. Pa sem rekla, da naj mi da njeno žlico, ko je pojedla, pa iz njenega kozarca sem pila na isti strani. Samo, da se čim prej okužim. Nočem se cepit, raje prebolim. Itak mi nič nebo. Pa izpolnim P od PCT
Kako naj se okuzim?
Ni mi uspelo!
Bila sem z necakom, on zbolel naslednji dan, meni nic.
Bila s sestricno, ona zvecer zbolela, meni nic.
Bila z bratrancem, od njega so se vsi ostali nalezli, jaz nic.
Nazadnje sem bila s cepljeno prijateljico, ona zbolela, meni nic.
V letu in pol sem imela 2 krepka prehlada, pcr negativni.
Kako naj se nalezem?
ne rata mi, 14.09.2021 ob 17:06
Kako naj se okuzim?
Ni mi uspelo!
Bila sem z necakom, on zbolel naslednji dan, meni nic.
Bila s sestricno, ona zvecer zbolela, meni nic.
Bila z bratrancem, od njega so se vsi ostali nalezli, jaz nic.
Nazadnje sem bila s cepljeno prijateljico, ona zbolela, meni nic.
V letu in pol sem imela 2 krepka prehlada, pcr negativni.
Kako naj se nalezem?
S tem je tko kot z lenobo. To samo pride, se ni treba nič matrat.
Se namerno okužiti da maš pol mir?, 14.09.2021 ob 16:46
Korak 1: Rabiš nekoga, ki ima blago okužbo.
Korak 2: Poskrbeti za prenos okužbe.
Korak 3: Uživati doma v bolniški, šefu v telefon kašljati in lagati kok si boln, zato pač res ne moreš delat od doma.
Korak 4: Prejeti potrdilo o prebolelosti ? imaš tako 6 mesecev mir pred hgt testiranjem, omejitvami gibanja in grožnjami, da ne boš smel to in ono delat. Čez 6m bo pa pomlad in bo sezona ponovnega sproščanja ukrepov.
Korak 5: Smejat se sistemu.
Samo en problem imate…. namreč, tisti ki ste najbolj glasni, sploh niste zaposleni.
Ni tako enostavno. Jaz sem v celotni epidemiji delala od doma 14 dni, drugače sem bila skoz v službi. V službi si nadanemo maske samo če kdo pozvoni. Hodim naokrog med ljudi, v hotel, v gostilno, na dopust. V službi sta bili dve pozitivni, pa nisem dobila. Otroci so bili doma v karanteni že parkrat – pa se ni noben okužil.
Hočem rečt da se ni tako enostavno okužit.
Zakaj bolana?
Ker hočem potrdilo o prebolelosti za 6m. Privarčujem pri testih, pa sem 10 dni na “dopustu”, ki mi ga plača delodajalec, ker je prijavljen kot bolniška. Ti ne bi bla 10 dni fraj in imela 80% plače? Pol pa še potrdilo o prebolelosti, s katerim greš lahko tudi kamor koli?
Če ti številke bolj ležijo kot pragmatičnost, izvoli izračun:
Test 10€ na kos 2× tedensko = 20€
Mesec ima 4 tedne × 20€ za teste= 80€
torej 6 mesecev × 80€ = 480€
Ne pozabi dodati še 10 dni dopusta uradno bolniške.
ha haha, 14.09.2021 ob 17:10
Samo en problem imate…. namreč, tisti ki ste najbolj glasni, sploh niste zaposleni.
Sem zapislena. JU in imam pol kufer teh testov. Pač se grem rajši okužit. Najhujša sezona je november-april. To je pol leta, toliko mi drži P iz PCT. Aprila začno ukrepe rahljat.
Jaz ko sem se po naravni poti okužil sem imel 3 tedne vročine (večino dni okoli 39 stopinj) imel sem pljučnico, vnetje možganskih ovojnic in tako dalje, tako da veliko sreče pri tem poizkusu. Še kakšne 3 mesece po okužbi mi je piskalo ko sem dihal ali se odkašljal tako da veliko sreče pri tem poizkusu, ker jo boste rabili. Saj smisel cepljenja je ravno v tem, da na kontrolin način dobiš število protiteles, kar ga z naravno okužbo ne moreš, ker ne veš kakšno količino virusa boš dobil.
p.s.
Pa sem zdrav, mlajši od 40 let in brez kakršnihkoli bolezni, tako da srečno.
but(al)ci še vedno prisotni, 14.09.2021 ob 17:38
Jaz ko sem se po naravni poti okužil sem imel 3 tedne vročine (večino dni okoli 39 stopinj) imel sem pljučnico, vnetje možganskih ovojnic in tako dalje, tako da veliko sreče pri tem poizkusu. Še kakšne 3 mesece po okužbi mi je piskalo ko sem dihal ali se odkašljal tako da veliko sreče pri tem poizkusu, ker jo boste rabili. Saj smisel cepljenja je ravno v tem, da na kontrolin način dobiš število protiteles, kar ga z naravno okužbo ne moreš, ker ne veš kakšno količino virusa boš dobil.
p.s.
Pa sem zdrav, mlajši od 40 let in brez kakršnihkoli bolezni, tako da srečno.
Evo, enako je z mojo sestro, cepljena 2x, od drugega odmerka minilo 2 meseca, ko se je okuzila, koliko casa bo pa se piskala in kako se bo pocutila, bomo pa se videli, je komaj en mesec od konca karantene.
tudi cepljenim se zgodi, 14.09.2021 ob 17:44
Evo, enako je z mojo sestro, cepljena 2x, od drugega odmerka minilo 2 meseca, ko se je okuzila, koliko casa bo pa se piskala in kako se bo pocutila, bomo pa se videli, je komaj en mesec od konca karantene.
Ja samo jaz sem se okužil v začetku leta, za delto pa pravijo da je še nevarnejša, tako da kako bi še bilo če se ne bi cepila in se okužila z delto.
Forum je zaprt za komentiranje.