Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spin & go pro – izkušnje

spin & go pro – izkušnje

http://www.topshop.si/spingo_pro_mop_suho_mokro_ciscenje-407818-88229-mmp.html

Pred časom je že ena spraševala za izkušnje, pa ni bilo nobenega odgovora. Pa me zanima, ali je morda katera to reč za čiščenje že kupila in preizkusila? Sama sem do sedaj čistila s cunjo in na kolena … zdaj bi se pa malo posodobila 🙂

ko jo preizkusim, sem jo naročila, pa je čakalna dolga pribl. en mesec, tako da jo dobim konec septembra. Če ne bom zadovoljna, jim jo vrnem, to zagotovo!

Uf, a en mesec je za čakat … No, se priporočam za poročilo, ko jo preizkusiš.
Hvala.

mislim… kr en gadžet, pa petdeset evrov zanj…. verjetno ni nič boljši ali slabši od vilede, ki jo imaš v trgovini za dvajset.

Pozdravljeni,

Jaz imam spin and go pro doma in moram reči, da sem zelo zelo zadovoljna-proti pričakovanju…Ponavadi so te razne reklame kar nekaj, tokrat pa sem res presenečena nad izdelkom….super je…priporočam…

lp, anja

LP vsem, ki boste v bodoče kupili to čistilno metlo. Jaz sem jo sprobal in zelo razočaran. Metla sploh ne vpija tekočin tako , kot je prikazano na TV, po kotih hiše sploh ne zbriše umazanije in po 5 minuteh dela vidno razočaran. Škoda denarja za ta izdelek.

Pozdravljeni,

cena izdelka v ameriki je 20 $ ( 17 € ) , pri nas pa 45€, potem pa si izračunajte kakšen je zaslužek.

http://spinandgopro.com/

Živjo, povem takole. V uporabi pri tašči imajo že več kot pol leta v uporabi tole reč vsakodnevno. Izkušnje so pokazale da so dekleta ki z temle rokujejo to reč pohvalijo. Res mogoče da nekajkrat na začetku pobriše slabše. Kot vem, tudi vileda je na začetku bolj toga. Se pa je odlomil spodnji del,ker je bilo rokovanje mogoče malo premočno ali pa prehitro. Nisem ekstrem v eno ali drugo smer, povem iz izkušenj in gremo kupit novo, brez čakanja v trgovino pasaže v Maximarketu, seveda prej pokličemo 🙁

Vem da je človek, ki te stvari prodaja(uvaža) pri nas menda eden najbogatejših slovencev, ampak sem pogledal na link, ki ga je posredoval Samo. Sam sem bil večkrat površen in prebral samo kar je napisano na veliko, zraven pa piše, če še znam in upam,da sem prav razumel ( only 2 payments of ) . Lahko, da sem napačno tolmačil, ko nas tolikokrat zavedejo z raznoraznimi ovinkarjenji. Kako je torej to pravilno,
samo 2 x po 19,95$ , ali 19,95$ v dveh obrokih.

Res je, da bi bila bolj realna cena 20$ 🙂

Lep pozdrav vsem in srečno 2013

Uf, pozabil povedat, da se uporablja vsakodnevno najmanj 1x , približno 50 m2

Emil

Sam uporabljam Spin Go Pro že 7 let in sem z njim zelo zadovoljen. Sedaj mi že nekaj časa nagaja, ko hočem “krpo” centrifugirati, se zatika in ne deluje, kot mora. Na vsak način bom kupil nov izdelek, ki je po moje vreden cene, ki jo navajate. Bom pa pogledal v Merkur, da ne bom predolgo čakal.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close