Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SPIDERMAN

SPIDERMAN

Prosim vas za pomoč, kje kupiti karkoli (igračo, majičko, pižamo, ….) z motivom Spidermana.

Hvala že v naprej

lp

V LJ – Leclerc imajo gatke in majice, puloverje
H&M – vse kar češ … pižame, gatke, štumfe, pasove, majice ….
T.

Če si iz LJ v City Parku – Interspar imaš polno igrač o Spidermanu, v H&M pa pižamice, gatke, nogavičke in najbrž tudi kakšne majčke.
lp

aja, igrače pa imajo – sem tam videla -v direndaju, poleg tega so tudi LEGO z motivi iz Spidermana, samo je kar drago

VELIKO STVARI IMAŠ V H&M, PIŽAME, DEŽNIKE, MAJČKE, PULOVERJE, SPODNJE PERILODENARNICE, COPATE, DRUGAČE PA NAJDEŠ ŠE V PIKAPOLONICI, ARIELU, BABY CENTRU- PREDVSEM IGRAČE IN V TOYSOROS- POSTELJNINO.
TUDI JAZ IMAM FANTA KI JE OBSEDEN S SPIDERMANOM, OBSTAJAJO TUDI LUČKE OD LEDO Z OVITKOM, TER PUZLE.
LP

Mi smo svojemu 19-mesečniku ravno prejšnjo soboto v H&M kupili pižamico. Samo on itak še ne razume, kaj so ti možje :)).

LP

V H&Mu je Spiderman vse kar češ… Perilo, majčke, copatki, dežnik, dežni škorenjčki, nahrbtnik, čepice,… V Šparu pa imajo plastično igračo Spiderman, pa rokavico Spiderman (na tole je bil moj nečak prav mahnjen),…

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

A lahko vprašam od kje je vašim otrokom znan lik Spidermana? Moj 3,5 letnik je namreč to pobral v vrtcu in me res zanima.

Lep dan!

vrtec in sosedov vpliv

Iz vrtca.

mi imamo spidermana na dvix, pa ga je pač gledal, je pa res, da je večji – 6 let … od kod jim je znan ? večinoma po moje vrtec, starejši prijatelji, bratje …

Mi smo bili v Hm-u, kjer je videl lutko in jo je hotel imet (najbrž, ker mu je všeč rdeča barva). Kako se je zgodba razvijala oz. se še, si lahko prebereš malo višje pod temo Action man.

Jasna

Naš Spidermena pozna zato, ker sem mu kupila take copatke, pa dežniček in škorenjčke. Sicer se mu niti ne sanja o kakšnih risankah ali filmih.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close