spider in kavbojke
Na ženskem čveku sem prebrala spiderovo temo, kjer zagovarja kavbojke z visokim pasom. Moram povedat svojo zgodbo.
Imela sem 15 let starejšega ljubimca, ki mi je pokazal kako ženska lahko uživa v moških rokah. Občasno sem imela pomisleke glede razlike v letih, a sem jih vedno premagala. Nekoč pa se je začel oblačit in pokomentiral svoje kavbojke. Kot Spider” Joj, kako so te visoke kavbojke v redu. nikoli ne bi mogel obleči tistih ta nizkih.” Takrat mi je kliknilo. On živi v svojem času, jaz v svojem. Kmalu po tem sem ga pustila. Mogoče se sliši kar plehko, vendar sem se veliko naučila iz te izkušnje. Mimogrede, ali se vam kaj smili Jelinčičeva žena? Meni se ful…
Moški z mlajšimi: pazite kaj svojim mladicam govorite…
V tem se popolnoma strinjam s tabo. Smili se mi ko padejo cote stran in se k njej približa. A veš, da starejša koža drugače diši kot mlada? Smili se mi tud itakrat ko se gospod malo težje prikloni k tlom, da pomaga hodit svojemu otroku. In ko vidi fotografije svoje družine in tisti star gospod kar ne paše zraven… Ko bi bil denar dovolj, bi bilo tako enostavno.
*****A veš, da starejša koža drugače diši kot mlada?******
*****pri 20 – tih, mi dišijo 20 in 30 letniki. Ko bom stara 50, mi bodo dišali pa 50 in 60-letniki. A je res tako težko razumeti, Megaboj? *****
Ja, teško je razumeti tole dvoje skup kar si napisala.
Sicer pa če tebi diši 20-letna koža, še ni rečeno, da kakšni drugi ne diši kakšna starejša lepše. Okusi so pač različni.
****Vonj po denarju in avanturi pa zasenči vse “parfume”****
Me prav zanima, če bi ti hodila s kakšnim 20-letnim klošarjem brez službe, stanovanja, denarja, ki ima krasno srce?
moj ljubi je 10 let starejši od mene in ga sploh nimam za toliko starejšega,se ne čuti razlike,sploh pa božansko diši.Okusi so različni,ni vsem enako vse.Meni mlajši moški oz.mojih let sploh niso všeč.Mogoče mi pa bojo na stara leta;-)Lahko si isto misli tudi žena od Jelinčiča,in še marsikatera druga
Forum je zaprt za komentiranje.