Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spider in kavbojke

spider in kavbojke

Na ženskem čveku sem prebrala spiderovo temo, kjer zagovarja kavbojke z visokim pasom. Moram povedat svojo zgodbo.
Imela sem 15 let starejšega ljubimca, ki mi je pokazal kako ženska lahko uživa v moških rokah. Občasno sem imela pomisleke glede razlike v letih, a sem jih vedno premagala. Nekoč pa se je začel oblačit in pokomentiral svoje kavbojke. Kot Spider” Joj, kako so te visoke kavbojke v redu. nikoli ne bi mogel obleči tistih ta nizkih.” Takrat mi je kliknilo. On živi v svojem času, jaz v svojem. Kmalu po tem sem ga pustila. Mogoče se sliši kar plehko, vendar sem se veliko naučila iz te izkušnje. Mimogrede, ali se vam kaj smili Jelinčičeva žena? Meni se ful…
Moški z mlajšimi: pazite kaj svojim mladicam govorite…

Zakaj se ti smili Jelinčičeva žena? Ima znanega in dobro situiranega moža, ki ji lahko kupuje lepe obleke in drage stvari.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

V tem se popolnoma strinjam s tabo. Smili se mi ko padejo cote stran in se k njej približa. A veš, da starejša koža drugače diši kot mlada? Smili se mi tud itakrat ko se gospod malo težje prikloni k tlom, da pomaga hodit svojemu otroku. In ko vidi fotografije svoje družine in tisti star gospod kar ne paše zraven… Ko bi bil denar dovolj, bi bilo tako enostavno.

Hja…Mala cena za to, da s eona lahko recimo v javnosti kaže v njegovi družbi in govori, da je Zmago Jelinčič oče njenega otroka.

Za pošten seks pa si lahko kakšnega mladega najde. če je pametna si ga je ali še bo.

Spider, si pa hiter.
Kljub temu trdim, da je seks s starejšim in izkušnejšim verjetno boljši, vendar ne traja 24 ur na dan…

Ah, ne verjamem, da 55 letniki bolje seksajo od 35 letnikov, recimo.

Joj, 55 letniki so res too much. Zrelui so zame tam nekje od 30 do 43. Ko bom stara 50 let, bom pa verjetno imela druga merila. Tudi prav je tako, a ne.

Kolk pa si ti. Okoli 20?

mal več. kolk pa ti? 35?

******Smili se mi ko padejo cote stran in se k njej približa. A veš, da starejša koža drugače diši kot mlada? ******

In kaj boš potem, ko boš ti stara 50 in tvoj mož recimo tudi 50? A boš iskala nekoga z mlajšo kožo, ali pa se boš smilila sama sebi k se bo en 50-letni starec stiskal k tebi?

10 manj pa res

Spiderka, saj tu ne gre zato, kako Jelinčič diši, ampak kako denar diši.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ko bo spiderka stara 50, bo njen mož 60.Moderno je, da se ženske poročijo z 10 let starejšimi moškimi. Kot sam veš, pa imajo moški krajo življensko dobo. Zato je tudi toliko relativno mladih veselih vdov.

Dokler sem mlada pri 20 – tih, mi dišijo 20 in 30 letniki. Ko bom stara 50, mi bodo dišali pa 50 in 60-letniki. A je res tako težko razumeti, Megaboj? Vonj po denarju in avanturi pa zasenči vse “parfume”, vendar še najboljši parfum sčasoma izdiši…

*****A veš, da starejša koža drugače diši kot mlada?******
*****pri 20 – tih, mi dišijo 20 in 30 letniki. Ko bom stara 50, mi bodo dišali pa 50 in 60-letniki. A je res tako težko razumeti, Megaboj? *****

Ja, teško je razumeti tole dvoje skup kar si napisala.
Sicer pa če tebi diši 20-letna koža, še ni rečeno, da kakšni drugi ne diši kakšna starejša lepše. Okusi so pač različni.

****Vonj po denarju in avanturi pa zasenči vse “parfume”****
Me prav zanima, če bi ti hodila s kakšnim 20-letnim klošarjem brez službe, stanovanja, denarja, ki ima krasno srce?

Kdor ima krasno srce, ni brez službe, denarja in stanovanja, ker se ima dovolj rad da poskrbi zase.

Torej je precej verjetno, da če imaš službo, denar, stanovanje, da imaš tudi krasno srce?

Potem pa mogoče Monika ni zaljubljena v Zmagotov denar, temveč v njegovo dobro krasno srce, saj je znal dobro poskrbeti zase? (hehe, pa za Moniko in otroka tudi). Zakaj se ti že smili?

megaboy, ti si en megaforgetible…

moj ljubi je 10 let starejši od mene in ga sploh nimam za toliko starejšega,se ne čuti razlike,sploh pa božansko diši.Okusi so različni,ni vsem enako vse.Meni mlajši moški oz.mojih let sploh niso všeč.Mogoče mi pa bojo na stara leta;-)Lahko si isto misli tudi žena od Jelinčiča,in še marsikatera druga

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close