Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet zapiranje lokalov ?

Spet zapiranje lokalov ?

Zakaj bi spet zapirali lokale?   Narejena je bila ogromna skoda , zdaj bo propadlo se vec podjetij. Ce je mularija lahko skupaj v soli , na igriscu, zakaj bi pa zapirali lokale, tam se jih se najmanj okuzi.

Neumno čredo je treba zapreti. Kaj pa boš z njo ?

Če čreda nima pameti, da bi rekla NE in se uprla zaporom, ji nihče ne more pomagati.

Zaradi mene lahko vse zaprejo. Jaz sem si v koroni začela sama pripravljati malice in kaj sem ugotovila?

1. Zelo ceneje in mnogo bolj kakovostno.

2. Bolj zdravo in posledično sem shujšala, znižal se mi je holesterol, pritisk imam po dolgem času spet normalen.

Odgovor na objavo uporabnika
meni je vseeno, 03.09.2021 ob 19:15

Zaradi mene lahko vse zaprejo. Jaz sem si v koroni začela sama pripravljati malice in kaj sem ugotovila?

1. Zelo ceneje in mnogo bolj kakovostno.

2. Bolj zdravo in posledično sem shujšala, znižal se mi je holesterol, pritisk imam po dolgem času spet normalen.

Saj veš, da v lokalih delajo ljudje, ki jim je to vir preživetja? Glede na to, kako so zastavili, si tudi ti ne boš mogla večno pripravljati malic doma, ker ne boš imela s čim.

Lokali in mali posli niso bojda vitalni za delovanje države. Zato tudi ni čudno, da se je njih zapiralo oz omejevalo pri poslovanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close