Najdi forum

Spet virus Sasser

Živjo!

Uspelo mi je ugotoviti, po brskanju po forumih, da imam doma na rač. virus Sasser.Po odštevanju in omembi datoteke isass.exe se je rač. resetiral.Verjetno bi bilo vse ok, če bi uspel priti v safe mode in pognati odstranjevalca sasserja, vendar niti to ne uspe, saj mi rač. nonstop resetira.Imam še kakšno možnost, da virus nekako zbrišem oz. pridem vsaj v safe mode?
Pa ravno dan prej sem deinstaliral antivirusni program, ker mi je potekla licenca in še nisem kupil novega:(

Hvala!

Ko ti začne odštevat pojdi na Start –> Run in vpiši shutdown -a in pritisni OK. Nehalo ti bo odštevat in boš imel čas, da popucaš mašino. Ne pozabi na update windowsov

Živjo!

To vem.Sam problem je v tem, ker ne pridem v Windowse niti s safe mode?

Do kam pa pride? A v meni (F8) prideš? Če pa še to ne bo šlo, pa probaj s kakšno sistemsko disketo zagnati računalnik s podporo CD-ja (še prej pa si posnemi kakšen DOS AV) in naredi scan na ta način…

Lp, Max

Ja, do menija F8 sem prišel.Na netu sem dobil tudi neko boot disketo, pa nič.Sem včeri cel popoldan šaril po rač. pa sem popizdil ter na novo, nekako vzporedno inštaliral windowse.K sreči so mi ostali vsi pomembni fajli in sem šel hitro z njimi na d disk, zdej moram pa c formatirat pa na novo vse zrihtat….pa antivirus spet kupit.

Hvala vseeno za trud.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close