Spet ta Djerba…:D
“V našem hotelu je bilo veliko Slovencev, tako, da smo se imeli zelo, zelo fino.”
Joj, na vsako potovanje grem pa zato, da spoznam čim več Slovencev! A ni čudovito, da lahko na Djerbi spoznaš zakaj je Union boljši od Laškega, pa po katerem receptu se najbolje speče potica, pa skupaj z ostalimi slovenci zvečer, ob kozarcu piva (ki ni tako dober kot Union) šteješ dneve, ko bo spet za kosilo goveja juhica!
hay…..
Dečva, tole je namenjeno tebi….ker namreč od prijateljcine prijateljice njenega fanta – brat njegov mislim, da je ali pa celo sestra….nisem čist siguren….sem slišal …da nimaš pojma o pojmu….zato ker ti je en par rekel da je Abir …šus hotel, ti to takoj , tipkovnico pod prste in gremo napopat na tablo….pa si se ti o tem prepričala sama, mogoče ???Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee. nisi…..in če pobrskaš malo po forumu boš našla še kar nekaj postov kjer so ta hotel pohvalili , tudi jaz med njimi, ker pa če bi še enkrat šel na Djerbo ( kar sigurno bom šel) bom šel v Abir…..4 ali pa 5 zvezdic si pa nekam vtakni…..ker za razliko v ceni …ne rabiš nosit nobenga dodatnega dnarja z sabo. In oprosti ker sem te spluval, ampak za jezik si me potegnila sama: Mimogrede , reci tistemu paru naj sam opiše svojo zgodbo, saj sta pismena….tukaj so raznorazni posredniki takšnih in drugačnih zgodb čisto odveč in ljudi samo spravljajo v slabo .
Zdravo!
Kaj pa glede kakšnega cepljenja proti bog ve kakšnim mrčesom? 🙂 Ali pa mogoče ni nobene bojazni za kaj takšnega? Za Turčijo sem si malo premislila, mogoče, ker se tam trenutno ne dogajajo ravno prijetne stvari, za Tunizijo pa me skrbijo kakšne nalezljive bolezni?!
Kaj informacij glede tega?
Hvala,
lp
Evo kolko ste me spluvali, pa to samo zaradi tega, ker sem hotela samo pomagati drugim. Sicer pa nisem samo to slišala, da je hotel zanič. Res je, da se sama nisem prepričala, ker sta pripovedovala na avtobusu, ko smo se vračali domov. No bom pa povedala par stvari:
– zavese sta imela požrte od moljev
– WC, baje nenoramelen – svinjsko, na WC školjki sta morala lastnoročno potegnit vodo
– hrano, sta imela zelo enolično in zelo malo izbire
– baje, da so čez umazano mizo, dali kar prt na mizo, in naj tako jejo pri taki mizi
– punce ni smel pustiti niti za par minut same, ker so takoj prileteli zraven (hotelsko osebje) in ji težili
Sta pa rekla, da so bili prejšna leta vsi zelo zadovoljni v hotelu Abir, letos pa baje ni več tako kot je bilo prejšna leta. Drugače pa vem, da sta šla 1 teden predčasno domov, ker jima je vodička zelo težko našla prostor na avionu.
Jaz ne rečem, jaz sem se imela fenomenalno.
Forum je zaprt za komentiranje.