Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spet..poročna frizura?;)

spet..poročna frizura?;)

Živjo Alenka!

Ker sem te že pred dobrim mesecem spraševala za nasvet ,ti poslala svojo sliko da mi svetuješ o poročni frizuri in mi nisi mogla svetovat ker je res drugače kot videti čloeka v resnici, me zdaj zanima le splošno..
Ker vem da ima obleka veliko vlogo z izbiro frizure me zanima vaše splošno mnenje.Imela bom namreč obleko ki ima korzet ki je dekolitiran in se nosi okoli vratu,hrbet pa je odprt.(upam da veste kaj mislim:take majčke ki se nosijo poleti,hrbet odprt ,spredaj pa okoli vratu..)in se sprašujem kaj gre bolj skupej:speta frizura ki ima polikane pramene in kakšen koderček ali spuščene lasje ki so delno speti in nakodrani le na konicah,ali strogo polikana frizura tako kot bi imel kitke..Kaj od tega mislite da bi šlo najbolje k obleki?V primeru da bi mi pasale vse tri….ker sem se nekako ze odločila,le nočem pri frizerju pustit ogromno denarja da ugotovim kaj bi bilo bolje..Naj povem še to imela bom tudi kronco,če kaj pomaga.najlepša hvala,pa brez zamere in lep pozdrav!

mene pa neki resno zanima… kako je lahko cloveku to tako pomembno? a bo sploh kdo opazu ce ne bo kodrcek na desni ampak na levi? a ne bi raj 30 cukov za frizerja dal za pomoc otrokom na kaki kliniki ali v kakem zavodu? kako nizko mora clovek pasti, da se ozira na taksne malenkosti in jim pripisuje kakrsenkoli pomen…?
osebno se zavedam, da gre za sirso druzbeno problematiko, ampak vsak ima svoje mozgane za mislit… ali jih pac nima…?

Včasih je res težko svetovati na pamet. Frizura gre skupaj s tvojim celotnim stilom. Tu nima vloge samo majčka…Meni osebno klasično spete poročne pričeske niso všeč in jih sama osebno zelo malo spenjam. Če pa že spete, so mi všeč gladko zalizani in urejeni lasje. Ampak to je všeč meni, kakšen pa je tvoj okus pa žal ne vem in te premalo poznam, da bi ti upala na tvoj pomemben dan kaj takega svetovati ali vsiljevati. Menim, da moraš imeti predvsem frizuro v kateri se boš dobro počutila boš všeč sebi in ne samo frizerju. Pri nas probnih frizur ne računamo, če stranka seveda ne komplicira preveč. Pa tudi težko je speti dvakrat popolnima enako. Gre za kreativnost in trenutni navdih. In vsaka frizura naj bi bila neponovljiva.
Meni vse prevečkrat izgledajo neveste preveč zategle in postarane z močno polakiranimi kodri….kot bi imele lasulje.
jaz osebno sem si za svojo poroko lase samo umila in lepo namazala s svetlečo kremo. Ni bilo ne vem kaj, ampak to sem bila jaz!!!To je bil moj dan in predvsem sem si bila všeč takšna kot sem bila, brez prevelikega kompliciranja.
Če ženske že pol leta prej preveč kompliciramo okrog poroke, se je za bati, da na koncu odpade! Ne govorim na pamet, ker se je to zares tudi zgodilo, samo ne meni na srečo.
Bodi spontana, sproščena in ne pokvari si dan s frizuro!!
Veliko sreče in razumevanja v prihodnosti, ti želim.
Ampak to je samo moje mnenje!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close