Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spet poraščenost bradavic

spet poraščenost bradavic

Lep pozdrav. zastavila bom isto vprašanje, ki se je že pojavilo na tem forumu pa vseeno.
stara sem 21 let in na kolobarju okoli bradavice imam čedalje več dlak, pa še dolge so ful!!
kaj nej nardim? jest si ful ne upam pulit s pinceto, ker se bojim da bo potem kaj narobe?
kaj mislite vi?

Menim, da ni nič narobe, če si boste pujila s pinceto okoli prsnih bradavic!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Jaz to počnem, pa se mi potem velikokrat vrastejo in izgleda precej grdo. Se da temu kako izogniti?

oj,

tudi jaz imam na žalost ta problem….grozno.
jaz se poslužujem kr pincete in se stvar kr obnese je pa
treba zelo paziti da se s pinceto ne primer kaj več kot samo dlačice.
Previdno, drugače je ok!

Obstaja možnost s pulzirajočo svetlobo to trajno ostranit.Postopek je neboleč in hiter, za uspeh je treba narediti od 8 do 10 terapij po enkrat na mesec.Cena ene terapije je 10 000 sit!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Kr populi si s pinceto, mene ful ne boli. Probaj no pa boš vidla. Pa niti se mi ne vrasejo. Ful dobr. Enkrat na tedn to naredim, pa mi je ful všeč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close