Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika spet pogrevanje gob

spet pogrevanje gob

Pa smo spet pri pogrevanju gob. Jaz tega nisem nikoli počela, so me tako učili. Potem pa je tašča (ki je kuharca) rekla, da rižoto z lisičkami lahko pogrejem drugi dan, le res pošteno se mora pregreti.

Pa smo probali, že 3 x.
In nobenemu ni bilo nič. Smo tako trpežni ali je probal še ko?

To se mi zgodi morga 2 x na leto. Se lahko “zagiftamo” (hehe, nalo mojega narečja…)?

Nimam pojma, tole sem pa nasla na netu (poglej proti koncu strani):

Koliko je clanek strokovno napisan pa ne vem.

Sicer pa gob se nisem pogrevala (pa ne zato ker imam predsodke, ampak zato, ker jih sproti pojemo kar naredim)

Verjetno se res ne ” zagiftamo”, ampak jaz vedno svezo gobo obdelam se isti dan in jo isti dan tudi zauzijem. Suhe gobice prav tako.

Sicer pa nekatere jedi- jota, zelenjavna minestra brez krompirja, golaz…- naredim tudi za naslednji dan ali za v zamrzovalnik, druge pa, da jih takoj pojemo.

Jed z gobami je itak gotova v dvajsetih minutah. Lep pozdrav Babi

Sonce, hej!

Medtem ko sem jaz pisala, si ti ze poslala strokovno obrazlozitev in vesela sem, da potrjeuje moje navade.

Lep pozdrav s se vedno soncne obale Babi

Aaaah, danes se pa soncek sramezljivo kaze tudi pri nas ;-)). Vceraj je bila ena sama megla (tako kot pri palcku Smuku v risanki iz “mojih” casov).

Lep pozdravcek tudi na obalo ;-)).

Smukca smo gledali kar naprej:))) Zelo simpaticna osebnost. Pozdravcek

Hallo!
Jst sem enkrat samkrat pogrela jed z gobami, pa vem, da je ne bom nikoli več – sem imela tako neverjeten randi z WC-jem cel teden, da sem si ga za zmeraj zapomnila! Lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close