Spet ne bo nic, ne vem kaj si mislit
S tem pričanje v korist fratelotu sta si z materjo zvrtali luknjo v koleno. Lahko bi ga krepko potun kali, da bi se ga za lep čas rešili, a sta ga branili. Zdaj pa imata spet hudiča na ramenih. Vseeno pa upam in ti želim, da ima prerok prav in da je tip res pod vplivom vlaške magije in da se čez poletje lahko očisti ter zaživi normalno.
Luknjo v koleno, 12.07.2025 ob 13:10
S tem pričanje v korist fratelotu sta si z materjo zvrtali luknjo v koleno. Lahko bi ga krepko potun kali, da bi se ga za lep čas rešili, a sta ga branili. Zdaj pa imata spet hudiča na ramenih. Vseeno pa upam in ti želim, da ima prerok prav in da je tip res pod vplivom vlaške magije in da se čez poletje lahko očisti ter zaživi normalno.
Če se do zdaj ni, se ne bo nikoli. Saj se on noče očistiti, mati in sestra o tem fantazirata. Kaj mu fali? Ima stanovanje zastonj, mamin denar, najbrž še kakšno invalidnino, ostalo pa zasluži s preprodajanjem.
Če je mati res tako neumna, da ga bo šla iskat in to s taksijem, si drugega kot sranja, ki ji ga dela, ne zasluži. Očitno prav sili v težave, namesto da bi že zdavnaj potegnila črto. To ni neki mali lopov, ki ga je dvakrat malo zaneslo, ampak zakrknjen, zadrogiran kriminalec. Ne le, da je popušila pri vzgoji, to nevarno pošast, ki je že resno poškodovala ljudi, še zdaj podpira.
Šnelca_783, 12.07.2025 ob 07:48
Strokovno260, 12.07.2025 ob 07:35
Ma važno, da Šnelca vse ve in vse obvlada. Če bi ona bila na mestu elektro podjetja za šalterjem, na upravni enoti za šalterjem, policistka, socialna delavka; ona bi vse zrihtala in to tako, da je 100 % pravilno.
Tam kjer je Snelo delalo so bili vsi zelo zadovoljni, z nasmehom na obrazu, tudi ko jih na cesti srecam mi to povedo.
Ce je delalo snelo v soli je vsak ki je imel oceno 1 ali 2, mu toliko pomagala da je imel ta predmet na koncu 4 ali 5.
Ce je delalo v ambulanti, je vsakemu namenila prijazno besedo, podporo, pomoc kjer je kdo rabil. Tudi klic zdravnika s prosnjo naj poda preglede te osebe za kam drugam. Celovita pomoc, ne samo ozko se osredotocit na amb.primer.
…
Bit clovek. Ne pa obrnit hrbet nekomu v stiski.
Ustela sem se edino pri zastonjskem oddajanju hise, naletela sem na ljudi ki so ti na koncu zarili noz v hrbet.
Okej..sem napisala. Ni pa to zdaj tema.
Glede brata pa ja…vedno sem hotela preprecit najhuje. Ravno vceraj sva z enim pripravnikom na sodiscu o tem govorila in je rekel da so pri nas zastareli zakoni, pomoc odvisnikom. Da bi se moralo spremenit od csd ja dalje in ukrepi obv.zdravljenja.
Pa kje si ti sploh kdaj delala? Greš proti 40.tim. Dobivaš socialko. Imaš kao 2 diplomi, ampak jih v resnici sploh nimaš. Verjetno ti ni ime Špela. Imaš 1 nezakonsko hčerko, ki so jo drugi posvojili.
Verjetno imaš kakšno mentalno bolezen.
Ker tudi tebe bi morali zdraviti. Nisi gladka.
Strokovno260, 12.07.2025 ob 15:42
Pa kje si ti sploh kdaj delala? Greš proti 40.tim. Dobivaš socialko. Imaš kao 2 diplomi, ampak jih v resnici sploh nimaš. Verjetno ti ni ime Špela. Imaš 1 nezakonsko hčerko, ki so jo drugi posvojili.
Verjetno imaš kakšno mentalno bolezen.
Ker tudi tebe bi morali zdraviti. Nisi gladka.
proti 50, ne 40.
pa saj je jasno, zakaj je Šnela dala lažen alibi skupaj z materjo. Ker bi v primeru da mu dokažejo kriminalno dejanje, moral brat (beri mati) pokriti vso škodo, ki se šteje v sto tisočih. Seveda bi morali dati eno od materinih nepremičnin, če ne celo dve. To je edini razlog, zakaj tako branita tega izrodka, češ da on ni tega naredil. Hkrati pa si ga želita spraviti za rešetke. Ampak ne tako, da bi morali vso škodo, ki jo je brat naredil, povrniti.
Čisto verjamem, da je pri celotni zadevi šlo za kakšno proceduralno napako, kjer je kak policist nekaj narobe naredil, prišel do dokazov na nepravi način (čeprav dokazi držijo) in se zadeva ne sme uporabiti na sojenju, pa so ga spustili.
Ampak šnela, ne moreš imeti i novce i ovce. Če si se odločila za mnenje, da brat ni kriv, potem to pač požri. Očitno bo brat po tem, ko bo šel nazaj na forenziko, tam še par mesecev, potem bo pa spet pri vaju, hehe.
absolutno, 15.07.2025 ob 08:53
pa saj je jasno, zakaj je Šnela dala lažen alibi skupaj z materjo. Ker bi v primeru da mu dokažejo kriminalno dejanje, moral brat (beri mati) pokriti vso škodo, ki se šteje v sto tisočih. Seveda bi morali dati eno od materinih nepremičnin, če ne celo dve. To je edini razlog, zakaj tako branita tega izrodka, češ da on ni tega naredil. Hkrati pa si ga želita spraviti za rešetke. Ampak ne tako, da bi morali vso škodo, ki jo je brat naredil, povrniti.
Čisto verjamem, da je pri celotni zadevi šlo za kakšno proceduralno napako, kjer je kak policist nekaj narobe naredil, prišel do dokazov na nepravi način (čeprav dokazi držijo) in se zadeva ne sme uporabiti na sojenju, pa so ga spustili.
Ampak šnela, ne moreš imeti i novce i ovce. Če si se odločila za mnenje, da brat ni kriv, potem to pač požri. Očitno bo brat po tem, ko bo šel nazaj na forenziko, tam še par mesecev, potem bo pa spet pri vaju, hehe.
Res je. Pogoltnost nima meja. Zaradi denarja sta pričali kot sta, ampak sta sami sebi nardili medvedjo uslugo. Ko se mu bo spet odpeljalo, bo slej kot prej ona od njiju pokasirala. Jaz sem tega tipa in zblojeno matko osebno srečala. Na urgentnem oddelku v bonici, ko si je moj šestletni otrok zlomil roko. Istočasno je Šnelina matka pripeljala ta odpadek od človeka, ker se mu je vejetno zbledlo ali pa je imel narkomansko krizo, ljudje, če bi vi videli ta pogled blazne, zblojene sodrge, bi vam kri zaledenela. Vsi ki smo bili tam (z zlomi in drugimi urgentnimi zdravstvenimi zadevami), smo morali čakati, da je bilo njegovo veličanstvo prednostno obravnavano (hvalabogu, da so ga odstranili, saj je tip res zlovešče zijal, vsi smo se nelagodno počutili v njegovi prisotnosti – kasneje je završalo, da je tip v drugi zdravstveni ustanovi večkrat zaklal medicinsko sestro). Spremljala ga je matka, ki ga je zagovarjala, kot najbolj nedolzno, pomoči potrebno, nebogljeno bitje. Ni čudno, da je tak postal, kakršen je, mati ga je obravnavala kot od vsega sveta nerazumljenega, nič krivega otroka, pa jih je imel tip krepko čez 25 let. Takrat mi ni bilo jasno, zakaj so ga prednostno obravnavali, ker videti je bil TELESNO popolnoma zdrav, čeprav pač zanemarjen (dolgi in umazani kremlji na rokah in nogah), zdaj vem, da so ga odstranili, da ni ogrozal drugih pacientov.
?, 15.07.2025 ob 11:28
Res je. Pogoltnost nima meja. Zaradi denarja sta pričali kot sta, ampak sta sami sebi nardili medvedjo uslugo. Ko se mu bo spet odpeljalo, bo slej kot prej ona od njiju pokasirala. Jaz sem tega tipa in zblojeno matko osebno srečala. Na urgentnem oddelku v bonici, ko si je moj šestletni otrok zlomil roko. Istočasno je Šnelina matka pripeljala ta odpadek od človeka, ker se mu je vejetno zbledlo ali pa je imel narkomansko krizo, ljudje, če bi vi videli ta pogled blazne, zblojene sodrge, bi vam kri zaledenela. Vsi ki smo bili tam (z zlomi in drugimi urgentnimi zdravstvenimi zadevami), smo morali čakati, da je bilo njegovo veličanstvo prednostno obravnavano (hvalabogu, da so ga odstranili, saj je tip res zlovešče zijal, vsi smo se nelagodno počutili v njegovi prisotnosti – kasneje je završalo, da je tip v drugi zdravstveni ustanovi večkrat zaklal medicinsko sestro). Spremljala ga je matka, ki ga je zagovarjala, kot najbolj nedolzno, pomoči potrebno, nebogljeno bitje. Ni čudno, da je tak postal, kakršen je, mati ga je obravnavala kot od vsega sveta nerazumljenega, nič krivega otroka, pa jih je imel tip krepko čez 25 let. Takrat mi ni bilo jasno, zakaj so ga prednostno obravnavali, ker videti je bil TELESNO popolnoma zdrav, čeprav pač zanemarjen (dolgi in umazani kremlji na rokah in nogah), zdaj vem, da so ga odstranili, da ni ogrozal drugih pacientov.
Ne verjamem. Sina nisem nikoli peljala v bolnico kjer so zlomi. Sem pa zdravnike klicala na dom, tam pa tebe ni bilo. Zagotovo si ga s kom zamenjala.
Matka424, 15.07.2025 ob 12:10
Ne verjamem. Sina nisem nikoli peljala v bolnico kjer so zlomi. Sem pa zdravnike klicala na dom, tam pa tebe ni bilo. Zagotovo si ga s kom zamenjala.
Na urgenci je bilo, in nisem ga zamenjala. Dokler nisem fotografije v časopisu videla sploh nisem vedela, da je Šnelcin brat. In verjemi mi, tega blaznega, uničujočega pogleda ne pozabiš nikoli več. Poleg tega, mislim, da ni prav veliko norcev, tam v vaši okolici, ki so večkrat zabodli medicinsko sestro.
Bi te pa vprašala kako si vzgajala tvoja otroka, da eden neposredno, druga pa posredno ogroza ljudi okoli sebe?
?, 15.07.2025 ob 12:21
Na urgenci je bilo, in nisem ga zamenjala. Dokler nisem fotografije v časopisu videla sploh nisem vedela, da je Šnelcin brat. In verjemi mi, tega blaznega, uničujočega pogleda ne pozabiš nikoli več. Poleg tega, mislim, da ni prav veliko norcev, tam v vaši okolici, ki so večkrat zabodli medicinsko sestro.
Bi te pa vprašala kako si vzgajala tvoja otroka, da eden neposredno, druga pa posredno ogroza ljudi okoli sebe?
Zakaj pa je po tvoje sploh bil tam in zakaj je bil z mamo? Zakaj ni bil sam? Zakaj je sploh bil tam? Kaj naj bi mati tam razlagala, ko vsi tiho čakajo na urgenci?Moja vzgoja je okej. Otroka sta uredu.
Ali ste vzgjiteljica? Kje imate vi gospa garancijo za vzgojo?
Evo rešitev, 12.07.2025 ob 09:59
Vaše nepremičnine vam je treba zaseči in prodati na sodni dražbi in s tem poplačati vse dosedanje sodne in zdravstvene stroške, ki jih mi vsi plačujemo v proračun zato, da se taki psihiči valjate po sodiščih, forenziki in psihiatrijah, celo familijo pa dosmrtno zapret in spravit na prisilno delo.
Pa če ne bote pridno delali, vas je vse tri z mamo in fratelotom vred treba vsak dan nabutat.
Evo. Pa bo pravično rešeno in bo okolica rešena vašega psihiranja.
Najlažje je stat ob računalniku, se delat važen in zakrivat svoje podatke in pisat take pogumne fore.
Predlagam da se dobita ti in Mihael, brez policije in da se gre v pretep, če že praviš da ga je treba nabutat, ta bo zelo težka, saj se ga tudi policija boji, ker se ve tepst.
Kot predlagano vsak položi 500 € na svojo stran kdor zmaga pa dobi 1000€.
Predlagam da das svoje podastke in da se gre v ring na neko igrisce v kopru. Kot receno zmagovalec odnese 1000€, ni slaba ideja ne …
Da vidimo kolko te je zdaj v pokakanih hlačah…ajde povej ce si za in kdo si?
pa ne se bat, udelezise igre, če se jo že igras, jaz pa bom to mihaelu povedala
lp pičko
Forum je zaprt za komentiranje.