Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet ne bo nic, ne vem kaj si mislit

Spet ne bo nic, ne vem kaj si mislit

Ne hodite ta mesec na Obalo, samo to vam povem. ☝️
Če vam ne bo en motenec avta zakuril, vas pa lahko v narkoekstazi napade ali pa vas kaka vlaška čarovnica spremeni v meduzo… in potem vas bo Šnela tožila, da ji hodite vohunit okoli bajte.

Resno ni zajebancije. Norci so na prostosti

Odgovor na objavo uporabnika
Nikar na SLO obalo!!!?, 11.07.2025 ob 16:54

Ne hodite ta mesec na Obalo, samo to vam povem. ☝️
Če vam ne bo en motenec avta zakuril, vas pa lahko v narkoekstazi napade ali pa vas kaka vlaška čarovnica spremeni v meduzo… in potem vas bo Šnela tožila, da ji hodite vohunit okoli bajte.

Resno ni zajebancije. Norci so na prostosti

????

Jst sem pa prekoka obvestila. Ker on je rekel da bo jul-avg spuscen.

Zdaj ko bo doma ga bom k njemu zvlekla da mu pomaga glede droge, da ga ocisti ce je na njemu magija storjena.

Ne skrbi.  Danes fratelo ni imel nobene obravnave, ne s sodnikom Špilarjem ne s katerim drugim.

Danes ni bilo nobene glavne obravnave v zvezi z gospodom Mihaelom Merlichom.  Postopek se bo nadaljeval v roku dveh ali več mesecev.

Miha Špilar, 11.07.2025 ob 18:48

Danes ni bilo nobene glavne obravnave v zvezi z gospodom Mihaelom Merlichom.  Postopek se bo nadaljeval v roku dveh ali več mesecev.

Je bil je bil.

Novinarka je prisla notri zadnjih 15 minut.

Šnelca ne ve, da so vse obravnave javno objavljene, kdaj in proti komu bodo.

Ta pikra, 11.07.2025 ob 19:00

Šnelca ne ve, da so vse obravnave javno objavljene, kdaj in proti komu bodo.

Ta pa ni bila. Ura je bila 9.30, porotniki so imeli uro 11h. Tako da smo morali cakati.

Je pa ocitno začetna obravnava bila, Delo piše o tem

https://www.delo.si/novice/crna-kronika/mati-nasilnemu-sinu-dala-alibi

Del članka (nisem naročnik) se konča takole

Tudi za požig 9. maja 2024 ob 3.56, ki naj bi ga povzročil na dvorišču stanovanjskih hiš v Vodopivčevi ulici v Kopru, tako da je pri rezervoarju skuterja piaggio liberty zažgal časopisni papir z dodanim pospeševalcem ognja, okrožno državno tožilstvo predlaga izrek enakega varnostnega ukrepa.

Saj bo ze jutri udarna novica al pa v pond…saj bos pocakala do takrat…?

Danes, jutri bodo sosedji mislili da imajo privide ko ga bodo videli.

Ta pikra, 11.07.2025 ob 19:12

Je pa ocitno začetna obravnava bila, Delo piše o tem

https://www.delo.si/novice/crna-kronika/mati-nasilnemu-sinu-dala-alibi

Del članka (nisem naročnik) se konča takole

Tudi za požig 9. maja 2024 ob 3.56, ki naj bi ga povzročil na dvorišču stanovanjskih hiš v Vodopivčevi ulici v Kopru, tako da je pri rezervoarju skuterja piaggio liberty zažgal časopisni papir z dodanim pospeševalcem ognja, okrožno državno tožilstvo predlaga izrek enakega varnostnega ukrepa.

Ta članek se nanaša na obravnavo v juniju.  Danes ni bilo nič.

Šnela, zakaj tvoj brat ves čas menja ime?  Viktor, Valter, Mihael pa še kaj.  Pa od Merlića do Merliča in zdaj je že Merlich.

A misli, da bo z menjavanjem imena lahko prikril kdo in kaj je?

Pa ti, a ti tudi menjaš imena?  😀  Ne, ane.

Anonimno 1834, 11.07.2025 ob 19:36

Šnela, zakaj tvoj brat ves čas menja ime?  Viktor, Valter, Mihael pa še kaj.  Pa od Merlića do Merliča in zdaj je že Merlich.

A misli, da bo z menjavanjem imena lahko prikril kdo in kaj je?

Pa ti, a ti tudi menjaš imena?  😀  Ne, ane.

Vprasaj novinarke…zadnjic so pisale Viktor…??

Pa da mu sestra daje alibi…

En kup neumnosti. Bomo videli ce ga bodo prekrstile v kaj drugega za 11.7.???

Šnelca, si ti sploh Špela?

Šnelca_783, 11.07.2025 ob 19:43

Vprasaj novinarke…zadnjic so pisale Viktor…??

Pa da mu sestra daje alibi…

En kup neumnosti. Bomo videli ce ga bodo prekrstile v kaj drugega za 11.7.???

Pa saj si njegova sestra in dala si mu alibi. Tako kot tudi mama.

Hehe lol, 11.07.2025 ob 21:59

Pa saj si njegova sestra in dala si mu alibi. Tako kot tudi mama.

Zase dobro vem kako izjavo sem kot prica podala na sodiscu. In za tem stojim.

Kako pa novinar povzema pa zal ni moja stvar. Kako razume tudi ne. Njim je samo senzacija pisanje. Meni njihovo pisarjenje, ceprav je lahko povrsno, …. nepomembno. Ze ce ne zna namisat pravo ime, dosti pove.

Imas novinarko ki je na javni obravnavi prisotna, ves cas brska po mobitelu, se dolgocasi. Zapise pa kar ji pase.

Meni ni merilo kaj pise v casopisu, glede na to da sem bila prisotna na vseh narokih, da poznam zadevo. Sem ugotovila kako slabo in povrsno opravlja delo policija- kriminalist sploh ne pogleda posnetkov, pride na dom z namenom da preveri alibi, oddide brez da bi kaj napisal in vlozil UZ v sodni spis. Zelo povrsno in neodgovorno za tako veliko zadevo kot je pozar.

Zdaj stanovalci tam bodo morali kaj ukrenit in se podat na delo, opazarjala sem jih da so pozigalci na prostosti.

Vceraj dokler se je v avli/parku nacakal za prevoz domov je srecal izvedenca iz psihiatrije ki ga je testiral. Izmenjala sta nekaj besed. Pojasnil mu je da je napisal v mnenju 12 mesecno zdravljenje na forenziki ker se je osredotocil na pozar, ce bo spoznan za storilca. Brat mu je rekel da se je postopek zoper poziga proti njemu ustavil. Pol je pa rekel da bi zadostovalo ambulantno zdravljenje za pol leta. Sodnik ga pa na podlagi napisanega 12mesecev na forenziki zato vraca nazaj gor po krajsem premoru doma.

Ampak tudi izvedenec ne more pisat 12mesecev, saj se preverja stanje na 6mesecev.

Ma važno, da Šnelca vse ve in vse obvlada. Če bi ona bila na mestu elektro podjetja za šalterjem, na upravni enoti za šalterjem, policistka, socialna delavka; ona bi vse zrihtala in to tako, da je 100 % pravilno.

Strokovno260, 12.07.2025 ob 07:35

Ma važno, da Šnelca vse ve in vse obvlada. Če bi ona bila na mestu elektro podjetja za šalterjem, na upravni enoti za šalterjem, policistka, socialna delavka; ona bi vse zrihtala in to tako, da je 100 % pravilno.

Tam kjer je Snelo delalo so bili vsi zelo zadovoljni, z nasmehom na obrazu, tudi ko jih na cesti srecam mi to povedo.

Ce je delalo snelo v soli je vsak ki je imel oceno 1 ali 2, mu toliko pomagala da je imel ta predmet na koncu 4 ali 5.

Ce je delalo v ambulanti, je vsakemu namenila prijazno besedo, podporo, pomoc kjer je kdo rabil. Tudi klic zdravnika s prosnjo naj poda preglede te osebe za kam drugam. Celovita pomoc, ne samo ozko se osredotocit na amb.primer.

Bit clovek. Ne pa obrnit hrbet nekomu v stiski.

Ustela sem se edino pri zastonjskem oddajanju hise, naletela sem na ljudi ki so ti na koncu zarili noz v hrbet.

Okej..sem napisala. Ni pa to zdaj tema.

Glede brata pa ja…vedno sem hotela preprecit najhuje. Ravno vceraj sva z enim pripravnikom na sodiscu o tem govorila in je rekel da so pri nas zastareli zakoni, pomoc odvisnikom. Da bi se moralo spremenit od csd ja dalje in ukrepi obv.zdravljenja.

Istrski prerok pa mi je vsaj ene 3x povedal da vidi v podobi crno drobno zensko, italijanko ki ve kdo so pozigalci. Opisal mi jo je. (Po tem sem jo zasledila na nasih ulicah). Videl je da jo bodo italij.kriminalisti zaslisevali o pozigalcih, pa NE bo povedala jim, ona pozna kdo so. Bodo pa nekje z avgustom prisli italij.policaji na neko sled.

Nazadnje mi je rekel da sta 2 zenski( 1 italijanka, ena se mu zdi slovenka) in en ital.moski. pozigalci. Stari 27- 30(32) let

Zenska je manjsa, drobna.

Zato so na hisni preiskavi iskali roza majico small velikosti. To sem vedno dajala v komentarje odvetnici. In kot prica povedala da so na hisni pri mami iskali rozasto majico s velikosti…potem pa so preiskavo zaradi policista xy namenoma obrnili na brata.

Tak policist ki podtikuje pozar rabi kazensko ovadbo, ceprav se je vsak razen mene brani podati. Tozilka pa vzroji ce reces kaj proti temu policistu. Pa cela semedela, markovec imajo tezave z njim.

Ja, pa je nekaj pisano v primorskih, videno na fb
Premalo dokazov , da je ogenj podtaknil prav Merlich

Senat koprskega sodišča je včeraj Mihaelu Merlichu izrekel ukrep obveznega psihiatričnega zdravljenja v zavodu. Ko je lani spomladi poškodoval dva avtomobila, je bil neprišteven.

..https://primorske.svet24.si/kronika/premalo-dokazov-da-je-ogenj-podtaknil-prav-merlic

Vaše nepremičnine vam je treba zaseči in prodati na sodni dražbi in s tem poplačati vse dosedanje sodne in zdravstvene stroške, ki jih mi vsi plačujemo v proračun zato, da se taki psihiči valjate po sodiščih, forenziki in psihiatrijah,  celo familijo pa dosmrtno zapret in spravit na prisilno delo.
Pa če ne bote pridno delali, vas je vse tri z mamo in fratelotom vred treba vsak dan nabutat.
Evo. Pa bo pravično rešeno in bo okolica rešena vašega psihiranja.

In, kako gre bratu?  Noč je mimo.  Se je že zadel, že nori?  Kako je kaj z avtomobili v KP?

Poslušaj, se tebi ne zdi bolj pametno, da se nebi hvalila s takim bratom po forumih? Pa s tako materjo in svojo zblojeno glavo…

Idi tistega preroka vprašat, kam te pelje to razglašanje vaših družinskih problemov. Ti bo povedal, da vas nobena črna magija ne more tolk zjebat, kolk lahko ti prikličeš problemov in zamer v tvoji okolici.

Saj niste normalni pr vaši bajti, stvarno. Samo totalni bebci ti grejo javno razglašat družinsko sramoto celemu svetu. Niste vi niti za zdravljenje, take nore glave ne moreš rešit.

Vsi za pozapret. Pa saj te bo itak en zadavu za tvoj gobec, trola blesava.

Šnelca_783, 12.07.2025 ob 07:18

Zase dobro vem kako izjavo sem kot prica podala na sodiscu. In za tem stojim.

Kako pa novinar povzema pa zal ni moja stvar. Kako razume tudi ne. Njim je samo senzacija pisanje. Meni njihovo pisarjenje, ceprav je lahko povrsno, …. nepomembno. Ze ce ne zna namisat pravo ime, dosti pove.

Imas novinarko ki je na javni obravnavi prisotna, ves cas brska po mobitelu, se dolgocasi. Zapise pa kar ji pase.

Meni ni merilo kaj pise v casopisu, glede na to da sem bila prisotna na vseh narokih, da poznam zadevo. Sem ugotovila kako slabo in povrsno opravlja delo policija- kriminalist sploh ne pogleda posnetkov, pride na dom z namenom da preveri alibi, oddide brez da bi kaj napisal in vlozil UZ v sodni spis. Zelo povrsno in neodgovorno za tako veliko zadevo kot je pozar.

Zdaj stanovalci tam bodo morali kaj ukrenit in se podat na delo, opazarjala sem jih da so pozigalci na prostosti.

Saj si tudi tule pisala, da si trdila (in mama tudi), da je spal doma tisti čas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close