spet nasvet glede moškega
preko neta sem spoznala enega prijetnega fanta. zdaj pa malo vedeževalske akcije hehe.
šla sva ven, na dva randija, v načrtu imava še tretjega. nisva se še pogovarjala o najini medsebojni naklonjenosti, kakor tudi do ničesar drugega kot do držanja za roke na kratko ni prišlo. sva imela pa zanimive in osebne pogovore. zdi se, da se zbližujeva počasi.
vendar jaz vseeno dvomim v njegovo naklonjenost meni, ker mi zelo redko piše kake sms-e, pokliče še redkeje. jaz imam sicer več iniciative v sms-ih (kot on) vendar ne preveč. sprašujem se, ali se še sprašuje ali naj bo z mano ali ne in seveda sem zelo radovedna (če bi pokukala v njegovo glavo bi bilo lepo). ima svoja leta in tudi drugače se mi ne zdi sramežljiv – vsaj verbalno ne. prosim za vaše mnenje o tem.
Ne moreš človeka soditi po tem koliko sms-ov, ti pošlje na dan. Ne prehitevaj in ga lepo počasi spoznaj! Meni moj fant na začetku tudi ni pošiljal veliko sms-ov, pa sva vseeno že dve leti skupaj, se imava full rada in se full ujemava.
Predlagam ti da hitiš počasi – sicer si pa tako ali tako ženska in uporabi malo ženskega šarma in ga malo zmedi s kakšnim takšnim vprašanjem.
Lp
Roxette, fantje ponavadi niso pretirano navdušeni pisci sms-ov, pa tudi ne ljubitelji pretirano dolgega nakladanja po telefonu (razen, če gre za življenjsko pomembne zadeve, npr. avto, nogomet…). Količina napisanih sms-ov tudi ne more biti merilo, ali je nekdo dober človek in ali se bosta ujela kot partnerja. Sicer pa, kot ti je rekla že katuka, hiti počasi.
Priporočam manjše št. smsov in večje št. srečanj v živo, samo tako ti bo srece lahko namignilo ali sta skupaj. Pa raje bodi bolj zadržana, ker se ti sodobni moški zelo hitro ustrašijo preveč “podjetnih” punc! (Saj veš takoj se jim prikaže vizija zgaranega poročenega očeta dveh otrok, ki preveč dela in premalo seksa…ah to je čisto druga zgodba:)))
net… dons je to to, in basta!:) ej Roxette… ce ti tega tipcka rajcas vsaj nmal in kokr js poznam te razmere (in trust mi, sem jih imela moznost spoznat kar dobro) bi ti moral poslati vsaj 10 sms-ov na dan! sploh pa ce je obcutljiv in sramezljiv-ti najlazje komunicirajo prek sms-a. in bejba, mal pomisl… ce je tip zdej hladen do tebe in neodlocen-ma a je res vreden? ogenj, iskre, kemija, strast… to je tisto kar bi mene preprical in no me tut je. ze na 2. zmenku:) in se vedno je kot pravljica…
caw*
Forum je zaprt za komentiranje.