Najdi forum

spet mi zmrzuje

pa niti še v tapravi zimi nismo…

ggrrr…no v glavnem po dolgem času sem spet doma…itak prvo kot prvo vklopit comp. in zdej vse zmrzuje…programi kr nehajo delat in potem jih niti zapret ne morm…če stisnem alt+ctrl+delete se mi nič ne odpre samo pri urci se mi pokaže zelena ikonca…v glavnem za popi….microsoft outloook expres-ko ga odprem mi takoj napiše not responding, ggrrr….kaj naj nardim…ene 4 mesce nazaj so mi vse naložil na novo od takrat pa do zdej je bil pa comp. prižgan ene 5x…

Al so ti ‘slabo naložil’ al pa je s samo mašino kaj narobe. Težko, da bi tako hitro prišlo do okužbe, čeprav tudi to ni izključeno.
Računalniki, ki jih redkeje uporabljamo in so starejši, pogosto kažejo podobne simptome. Mašince morajo laufat, še najbolje nonstop.

ma ni mogu laufat non stop k me 4 mesce ni bilo doma oz. sem bila ene 7x po ene 3 urce

comp. so mi zamenjal ca. pol leta nazaj, ker sem imela s prejšnim ful probleme in sem potem zahtevala novega in so mi ga dali, od takrat je delal normalno, zdej pa….hmmm edin če ni dost segret, he he

Sedaj se spominjam, da si že omenjala težave s prejšnjim računalnikom. Očitno tudi ta ni dosti boljši. V tretje gre rado. Zahtevaj novega ali denar nazaj. Če si ga res samo 5-krat uporabljala, je zanič. Da ni to slučajno firma Mlacom?
Imaš pa res smolo z dobaviteljem opreme, no, saj nisi edina. Kar precej negodovanja slišim med uporabniki, oprema jim običajno odpove kmalu po preteku garancije.

pssstt to je to…ma bo treba očitno zahtevat denar nazaj

Jah, najbolje Sasheen, saj si zanj odštela kar nekaj prešernov, ki jih najbrž ne pobiraš po tleh. Če menijo, da je oprema brezhibno, naj jo prodajo naprej komu drugemu (v to, da bodo to storili, niti ne dvomim). Če ne bo šlo drugače, si pomagaj z varstvom potrošnikov in inšpekcijo – le dovolj visoko v firmi se moraš obrniti – in zagotovo boš dosegla svoje.
Navsezadnje ljudje kupujemo računalnike, da bi jih uporabljali, ne pa, da bi jih vozili na servise in se jezili zaradi pogostih okvar in motenj pri delu.
Lepa beseda lepo mesto najde, pravimo radi. Če ne bo šlo zlepa, bo treba pa na pravi knof pritisniti 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close