Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek spet kuhinja

spet kuhinja

Zanima me kaj pravite na kuhinjo sive barve visoki sijaj. Pult bi bil vanilija, stene vijolične, po tleh pa položene svetle ploščice. Kakšna se vma zdi kombinacija? Kaj mislite o temni barvi kuhinje in visokim sijajem (čiščenje)? Kaj si mislite nasploh o barvi kuhinje?

Hvala

Tudi jaz gledam sivo kuhinjo z neko svetlo kombinacijo. Stene bi imela bele in ne takih kontrastov, kot ti.
Mi je pa ravno mama zadnjič rekla, da siva barva ni ravno za kuhinjo, da je moreča.
Bova videla komentarje še drugih.

Jaz imam belo in ne bi menjala za barvasto.Pult temno rjav. Poživim jo pa lahko s 1001 dodatkom:))))

Meni osebno siva ni všeč ampak je to čisto osebni okus. Pri drugih je zlo lepa :))))

Nikar temne kuhinje. Lepo pride le v primeru, da imaš za kuhinjo na voljo ogromen zelo svetel prostor in eno gospo, ki ti vsak dan temeljito počisti.

“glede temne” ali govoriš po lastnih izkušnjah, imaš tako ali podobno kuhinjo?

bela je zakon. pol lahko prebarvaš stene kadarkoli. visoki sijaj je pa itak že iz mode. vsi vrhunski designerji kuhinj uporabljajo mat s svetlino ok. 60.
meni osebno se pa tudi ne dopade ta visoki sijaj, kateri je namenjen samo samemu sebi.

Siva kuhinja je meni čist mimo, ampak če je tebi všeč, ne vem, zakaj tule sprašuješ? Vsake oči imajo svojga malarja.

Videla sem že nekaj temnih kuhinj v živo, se pravi pri ljudeh doma, in vse so mi delovale kot neke temne luknje. In vsaka packa in vsako zrnce prahu se je videlo.

V kakšnem filmu ali katalogu, kjer imajo kuhinjo na površini 50 m2, pa lahko izgleda zelo fajn:)

Obe moji kuhinji pa sta beli. Pa ne zato, ker bi mislila, da je to edino pravilno, ampak zato, ker mi je bela barva za kuhinjo všeč.

ravno včeraj sem jo izločla iz izbora, ker mi ne potegne, da se omarice svetijo
harvey norman ima od danes naprej 25 popusta, cel september

Ja sej res v bistvu kakor komu paše, če ve rečete, da ni lepa, še ne pomeni, da potem res ni, ampak za mnenje pa vseeno lahko vprašam, ali pač ne. Skratka jaz si ne morem pomagat, ampak bolj ko gledam kuhinje, nobena od svetlejših barv mi ni všeč. Nobena bela, rjava, bež. Nič nič. Mogoče bi si premislila edino zaradi čiščenja, zaradi barve ne. V Harvey Normanu naj kar imajo popust, sem šla tja, videla pa take grde kuhinje za toliko denarja. Hvala lepa. Še v Dipotu in Rutarju sem videla lepše.

Zakaj pa pravzaprav sprašuješ – saj si se že odločila glede nakupa, a se nisi? Brezveze se v slabo voljo spravljat z replikami tistim, ki se ne strinjajo s tabo, pejt raje kuhinjo naročit! ;))

Glede Dipota pa se (jaz) nikakor ne morem strinjati s tabo, saj tam nimajo ene kuhinje, ki bi jo vsaj približno imela, pa če mi jo dajo zastonj. Rutar je sicer že druga zgodba, vendar cene zelo visoke. Harvey Norman je nejkje vmes s ceno in kvaliteto.
Siva barva pa… kakor komu… sama sem do sedaj imela dokaj temno kuhinjo – sicer naraven bukov les, pa sem se jo naveličala že zdavnaj. Sedaj sem si izbrala zelo svetlo kuhinjo, pa bodo stene barvne. Če ti je všeč siva, si jo pač kupi. Meni je tvoja kombinacija dokaj privlačna, le na temnejših frontah se zna videti vsak odtis. Poglej v salonu pod različnimi koti svetlobe kako občutljiva je na “svinjarijo” (beri odtise).
Če pa je prostor ogromen (več kot 50 kvadratov) pa so take kuhinje fenomenalne in tam šele pridejo do izraza.

Pa dober nakup.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close