Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Spet depilacija “bikinija”

Spet depilacija “bikinija”

Po novem se depiliram z britvico za ženske in metoda je od vseh, s katerimi sem se ubadala leta do sedaj še najhitrejša. Zanima me pa, kako vam uspe, oz. ali se tudi vam na “bikiniju vedno pojavijo pikice – mozoljčki, ali se to kdaj neha oz. kako to preprečujete? Hvala za odgovore.

Navaden baby puder.

Letos sem začela spet po dolgem času uporabljat Veet depilacijsko kremo, ki deluje zelo hitro.To je krema v dozirni embalaži s pumpico. Odstraniš jo po 3 ali 5 minutah, nobenih mozoljčkov, nič rdečine. Skratka super. Tudi sama sem bila že naveličana vseh problemov po britju, od vraščanja dlak, do vnetja celega bikini predela.

LP

Oj!
Jest tud uporabljam depilacijsko kremo, ker namažeš, pa dol spereš. Nobenga dela, brez kakršnih koli vreznin,…Brez trpljenja in bolečin 🙂

Tudi jaz sem zmeraj imela mozoljčke po britju. Po uporabi Bepanten plus pa se je stanje precej izboljšalo, vendar ne povsem.
Zdaj se depiliram s silk epilom in moram rečti, da je neprimerno boljše (sicer med depilacijo nekoliko boli, vendar se je koža hitro navadila); po uporabi tudi nanesem Bepanten ali olje čajevca in mozoljčkov ni.
Prijetno lepotičenje :-))

baby puder takoj po britju (z brivico ali silk-epilom) …samo to mi pomaga
Po depilacijskih kremah (sprobanih že ene 100 različnih) se mi vedno vname koža, tako da zame niso primerne

Tudi jaz sem uporabljala silk epil, vendar je kot prvo na bikini predelu strašno bolelo, na koncu pa sem imela po nogah že čisto polno vraščenoh dlak, tudi po 300 na eni nogi, praktično z vsako depilacijo več, kljub redni uporabi sisalove rokavice. A je možno, da je bilo kaj odvisno od strojčka, ki je star že 8 let? A se koža depilacije kaj navadi, a bodo pikice ves čas?

No, na to pa nisem pomislila – res sem imela več vraščenih dlak pri starem strojčku (prvi silk epili, ki so prišli na tržišče). Zdaj imam že pet let drugega in jestanje neprimerljivo boljše.
Sem mislila, da se je pač koža navadila :-))

Jaz sem imela vedno vraščene dlake in srbelo me je za znoret. Potem sem uporabila mešanico tehnik, ki so jih punce tukaj svetovale. Prvo posujem puder, potem potegnem z britvico vedno in samo v smeri rasti dlak in na koncu uporabim Bepanten. Zdaj se lahko brez skrbi pojavim v bikinkah;)))

Vsa umatnost je v tem, da se briješ v smeri rasti dlak in ne obratno, torej v bikini predelu navzdol in ne navzgor, tako zagotovo ne bo več mozoljčkov. Veliko potrpljenja in natančnosti pa bo. lp

Mah, meni ni pomagalo nič. Po britju mozoljčki, ranice, pike, srbenje, pikanje; že drugi dan bi se morala spet, brezveze. Po depilacijski kremi še hujše težave; na morju dva dni nisme mogla v vodo.

Sem rekla klinc in šla na laser. Za šest tretmajev plačala 500 € in že po enem sem taka, da lahko komot oblečem kopalke. Brez vsega tega večnega sranja z britvicami in ne vem še čem.

Če si le lahko špogaš ti res priporočam laser.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close