Najdi forum

Spet bom zagnjavila….

Zdaj sem si končno naložila programsko opremo (Catalyst Control Center), da je slika na TV ekranu enaka kot na monitorju (slika namizja) – prej so bile neke “kvake”, zdaj pa hočem zagnati film (Divx) in je slika na monitorju normalna, na TV ekranu pa je ni.SMRK, SMRK.

Joj, vem, da že gnjavim, ker nimam pojma, ampak kaj lahko še naredim?
Prosim, prosim HELP!

Katero grafično kartico pa imaš?

Lp, Max

ATI-jevo. Spodnji mail pod naslovom “Ne gre gledati na TV” je moj……..

Nastaviti si moraš primary in secondary display na jezičku Displays, ki si ga zdaj dobila na novo (glej priponko).

Tv naj bo primary display (pika v krogcu, tako kot je na sliki za FPD), monitor pa naj bo klon (eno okno za drugim, tako kot je na sliki za monitor)

Ehhhhh, pišem eno, mislim pa drugo 🙂
Pravilno je seveda takole

Tv naj bo primary display (pika v krogcu, tako kot je na sliki za monitor), monitor pa naj bo klon (eno okno za drugim, tako kot je na sliki za FPD)

Kateri model ATI-jeve grafične kartice…

Lp, Max

Control Center je samo za Radeone in je itak za vse enak, tako da mislim da to sploh ni pomembno.

Ja, to ja, ampak pri nekaterih karticah ne moreš istočasno gledati slike na TV in na monitorju, zato…

Lp, Max

Sej pravi, da je slika namizja na TV ekranu enaka kot na monitorju, le filma ne vidi, zato… :))

Aha. No, če pa ima sliko, samo fillma ne vidi, potem pa naj malo po nastavitva za grafično pobrska (tam mora biti vključeno TV, PAL, overlay funkcija…) in pa še nastavitev player-ja, s katerim gleda DivX-e…

Lp, Max

Prej sem imela te jezičke in nastavitve, kot je na tvoji sliki, sedaj pa, ko sem si instalirala Control Center, pa imam tole (upam, da bo šlo prilepit).

Ni šlo prilepit. Lahko pošljem na mail?

seveda lahko…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close