Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Spet bo vroč teren na morju Hrvaška 2019

Spet bo vroč teren na morju Hrvaška 2019

Še tri mesce pa končno dopust. Letos grem na Hrvaško ker imamo dojenčka..

Moja vnukinja se je rodila na Hrvaškem v prikolici, in ker smo imeli plačan pavšal, ima sedaj dvojno državljanstvo.

No, meni pa hrvaško morje ni všeč. V 3/4 primerih porezes noge, nabases na jeze itd . Gremo kak vikend na Hrvaško, ampak bolj pohajat, kaj dobrega pojest v Istro itd.
Čez Sardinijo je pa, kar se morja tice, ni. Vsaj meni.

Koliko vas je sploh dojelo bistvo uvodnega posta?

Fovšarija in vtikanje v druge. Tako vidim uvodni post. Dobro da so speljali temo v bolj mirne vode.

Fovšarija in vtikanje v druge. Tako vidim uvodni post. Dobro da so speljali temo v bolj mirne vode.
[/quote]

To bolj kaze na bebavost monovcev in slovenskega juznega naroda.

Meni osebno hrvati niso simpatični. Delno res da naletim kdaj na čudne, delno priznam je predsodek. Vendar, če grem na morje, potem grem pač ali v slovenijo, če za dlje časa (to je max 1 teden med 1majskimi) pa na hrvaško. Da bi zaradi morja hodil kam dlje se mi zdi absurd. Ne razumem ljudi ki gredo v hurgado na morje, pa tam potem ležijo dneve na plaži.

Drugo je dopust, ki ga preživim popotniška/aktivno. Takrat pač ne grem na morje, ampak odkrivam nove kraje, raziskujem, probavam…

Poceni hahahahaha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close