Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet bo frka

Spet bo frka

Obvestiš zdravnika, psihiatra, starše te osebe, nihče ne trza od odgovornih. Starši ne zmorejo več in se bojijo. Tip hodi z nožem okrog. En nož mu uspeš vzeti. Za ostale ga ne prepričaš. Spet bo frka. Spet bo koga poškodoval. Maščevalen je, pod kokainom, travo, tbl, alko.

Ni prvič da spet vsi so odpovedali.

Če grozi z nožem, pokličeš policijo, ne pa, da letaš od Poncija do Pilata…

Odgovor na objavo uporabnika
Senza736, 13.10.2021 ob 20:13

Če grozi z nožem, pokličeš policijo, ne pa, da letaš od Poncija do Pilata…

In policaji mu povejo kdo je klical. On zanika da ima nož ali ga kot vedno pravočasno odvrže. In mene zaštiha zaradi klica.

Psihiatrinja je rekla da je pri njej poleti zaključil program odvajanja in če jo bo rabil jo bo sam poklical.

Fuck off.

To je to zaté pare. Se slismo jutr. Lahko noc

Anonimna številka policije mogoče? Na telefonu si daj na privat številko, pokliči, če te povprašajo po imenu, jim tega ne povej ali pa si nekaj izmisli.

Vedo kdo kliče, prepoznajo po glasu. Njemu pa reportirajo informacije, na njegovo zahtevo. Potem se je v 15 letih oče zlagal ali mati da so oni klicali, ker se te tip loti, da popadaš pod mizo, pretres možganov, izgubo spomina. Pridejo ta modri možje, pa se posmehujejo. Niti prepoved približevanja, ne kazni, nobenega ukrepa ne dobi. Zadržujejo poškodovanca, kao oni varujejo. In silijo da poda zapisnik, ko pa ta mora v bolnico. In tako je igra 15 let dokler ne zabode koga vsake toliko. Pa gremo dalje. Ko pridejo na dom, vidijo da ima v sobi droge in ne trznejo nič. Tudi če jim pokažeš. Kot da se poznajo in sodelujejo.

Vidi se da prav uživajo in so ponosni nanj. Drugače ne moreš zaključit po 15 letih. Če se pritožiš nad njihovim nekorektnim delom, potem šele občutiš kaj in kdo v resnici so.

Pritožiš se na GP( generalno policijo) nad njihovim nekorektnim delom, pa je še slabše. Takrat odpovejo po celi črti.

Včeraj da mu nisem preprečila pot in tvegala svojo glavo. Bi jih 3 ziher poškodoval. Vzela sem mu nož, na srečo se nisem porezala in ni uspel mene zabost. Drugo je pa norel z avtom in se odpravil na kraj kamor bi se maščeval. Sem mu pot presekala. Je moral ven iz avta, dat ključe. Čudim se da mi je to uspelo in da sem še cela. Zdaj ko mu bo maščevalni program vklopil, potem nasrkam ravno jaz, ker se mu preprečila nekaj kar si je dal kot fiksno idejo.

Ne, to ni moja naloga. In je preveč tvegano ter stresno.

Včeraj sem doživela šok ob vsem tem.

Ves kaj, jz ti vse verjamem okoli policije .

Tud pri nam imamo alkoholika narkomana tabletomana. Dela sama sranja. Ko pride policija ne naredi nic.

Sam sprasujejo in potemgrejo.

Nic ne nardijo drji.

Ne psihiatricna bolnica.

Kot da je najbolj ugleden drzavljan.

Mi pa se jebemo z bolnikom. Jz k sem koncala samo sr.solo mamai ki je cistilka in sestra ki je v soli.

In me tri moramo zivet in pazit kaj dela. Da ne bo komu kaj naredil.

So ga policaji tud ze odpeljal za 24ur.ali dokler se ni streznu.

Ampak to je bilo tolk pogosto,da vidijo da nima smisla.zato ga pustijo. Niti mu ne pisejo kazni .

Z njim se menijo k s kolegom najboljsim.

Mislim da policaji dobro vejo, da dokler ne naredi fejst neki narobe ga noben ne bo odpeljal.

Zato cakajo na to.

Zal mi je da se moras s tem ukvarjat predlagam  da si kupis peper sprej. In ce te napade ga posprici. Druge ni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close