Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style spet barvanje

spet barvanje

Naravno barvo las imam rjavo(kostanjeve), barvam si jih sama (poly Brrilance) že več let zaradi sivih “nitk” . Brava je podobna moji rjavi, tako da izgleda res precej naravno. Zdaj bi pa rada imela bolj živahno barvo npr. rdečo, a NE viola ali oranžno ampak bolj kot baker, ali morda mahagoni. Skratka ne vem, če se mi bo sploh kaj videlo, oziroma kaj naj kupim, da ne bom pretemna, saj tudi barvo kupim svetlo ali srednje rjavo pa so lasje kar precej temni.

Oprostote, ker si nisem poslužila iskalnika, upam da vam ne vzamem preveč časa.

Hvala

Barva barve ne svetli, nikoli!!!
Če ste temno rjava že sedaj, brez svetlenja las nikakor ne boste svetlejša bakrena ali rdeča.
Odvisno od podlage, ki jo imaste sedaj.
Lahko si pomagate le s svetlejšimi prameni ali barvami, za pramena, ki jih uporabljamo pri frizerjih. Sama pa nikakor ne, razen, če pustite, da se barva fajn spere, pri tem si lahko pomagate tudi z limono, ki je naravna in svetli lase. Poleti pa k temu pripomore še sonce. In potem izberete bolj živahno barvo in jo daste na lase. V nasprotnem primeru, boste imeli svetel le narastek!

lp, alenka

Še eno vprašanje glede limoninega soka. Koliko časa povprečno naj bi imeli na laseh omenjen sok, da je viden učinek?Ali ga dam na suhe lase?
Hvala za nasvet, saj sem zelo ZA naravne postopke.

Hvala še enkrat in lep pozdrav

e36

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close