Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sperma v kulinariki

Sperma v kulinariki

V mednarodnem članku, sem zasledila, da lahko spermo porabimo tudi v kulinariki.

sama sem bila najprej začudena, a ko sem poskusila, sem bila presenečena in navdušena kako dober je bil okus. Dala sem probati tudi možu, ampak on tega ni vedel in je rekel, da nekaj tako dobrega še ni jedel.
kaj pravite pa vi? Bi poskusili?

To pomeni, da je tvoj mož latenten peder. A si ga šla zdrkat sosedu in nato možu ponudila mučefit in je rekel, da je okusen?

Pri nas moškim pri drkanju nastavimo ponev in ko špricnejo, damo ponev na štedilnik. Gostje pravijo, da tako dobrega ocvrtega beljaka še niso jedli. Ravno prav slanega.

Odgovor na objavo uporabnika
Roš, 14.05.2022 ob 20:43

Pri nas moškim pri drkanju nastavimo ponev in ko špricnejo, damo ponev na štedilnik. Gostje pravijo, da tako dobrega ocvrtega beljaka še niso jedli. Ravno prav slanega.

ubogi zlovenski nivo, kako nizko se gre

O BEDA TI, 14.05.2022 ob 20:44

ubogi zlovenski nivo, kako nizko se gre

sploh na tem forumu

Lejlakraljica, 14.05.2022 ob 18:36

V mednarodnem članku, sem zasledila, da lahko spermo porabimo tudi v kulinariki.

sama sem bila najprej začudena, a ko sem poskusila, sem bila presenečena in navdušena kako dober je bil okus. Dala sem probati tudi možu, ampak on tega ni vedel in je rekel, da nekaj tako dobrega še ni jedel.
kaj pravite pa vi? Bi poskusili?

Kaj potem si ga ljubimcu zdrkala v posodo potem pa možu dala jest. Bože mili kam smo prišli na tem forumu iz dneva v dan je hujše

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close