Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Sperma party

Sperma party

LEJ “CrazY FroG” TI LAHKO TAKOJ DAM DOKAZ KAKO ZELO SE MOTIŠ.

“MODRI VRAG” je odprl temo o telenovelah in mi namenil tale sporočila.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 05.02.2024 ob 20:18

Kura zagotovo enako kriči na ljudi v televiziji  ob telenovelah in maha po ekranu.???

Anonimno 3262, 05.02.2024 ob 21:42

Vemo kura. Ti si na razvojni stopnji vrtčevskega otroka in ne ločiš tistega na tv od reale. Tako da je povsem jasno, da kričiš na televizijo in razbijaš.

modrivrag, 06.02.2024 ob 14:47

Sem vedel, da bebo kokič tudi kriči na ludeke v televiziji in razbija.?☝️Zanj je to reala.

Sam mimogrede a toliko si inteligentna, da opaziš, da jih je ista oseba napisala?

In vsak dan mi že leta napiše tudi po 50 sporočil, večinoma kot anonimen. DARKOTA in druge ljudi zalezuje že več kot DESETLETJE po temu forumu in drugih omrežjih.

Vse pofukane dneve že več kot desetletje zalezuje folk po brez prestanka po več ur dnevno, ponoči in podnevi.

In to je teb normalno?  TO JE TEB NORMALNO?

Verjetno je celo to treba tudi to pojasniti, da je sporočilo v sredini ANONIMNO a tekst je isti, kot pri drugih dveh.

Mene je zmotlo pr teb.. kronično pomanjkanje zavedanja o subjektivnem doživljanju posameznika.. zdi se mi, da si včasih vzvišen in vase uperjen. To sm ti sproti kdaj omenla. Dovoliš si ogromno na račun krivic, ki si jih doživljal in niti ne pomisliš na odgovornost in posledice.. ponavljaš kaj sm js pisala in slepo spregledaš ves bencin, ki si ga prilival z opazkami, ki si mi jih namenjal in stopnjeval namerno zadevo. Nisi se lotil sam mene, ampak tut mojo družino si vpletel, da bi me z besedami bolj prizadel. Veš, kaj delaš. Obenem to opravičuješ s tem, da si to zaslužim, ker nekdo tretji, ki je pa do mene skoz ok, to dela drugim in ok po tvoje tut men.  Oprosti je beseda, ki jo marsikdo zrt ega ne zna izreči. Js jo teb lh, pa ne zato, da me nehaš napadat. Od tebe ne pričakujem nč več. Oprosti za pedofil, izrodek in ostalo ker ni blo za nikamor vem. Zdj upam, da boš lažje spal. Js nism človek, ki bi orgazimiral, ko žali druge. Vseeno pa stojim za tem, da ne razmišljam kt ti in ne maram črev, ne razumem bisexualnega sveta in ne rajcata me dva geja..  lahko noč!

Kurjek, fokus, fokus, še 1x fokus, osredotočanje na pomembne, bistvene, koristne stvari v življenju, da se lahko zrelostno razvijemo in rastemo. Zakaj polagaš tolikšno težo, kot da gre za življenje in smrt, na neke anonimno forumsko komunikacijo, kdo je, kaj komu rekel,  kje, kdaj in s kom, čeprav ljudi osebno ne poznaš? Kako je to relevantno za tvoje življenje, kakšen pozitiven doprinos je od tega!? Kakšno dodano vrednost ali vsebinsko težo ima to v kakršni koli relaciji v odnosu z ljudmi, ki jih poznaš le kot nike preko foruma? Prav nobene.

Zbistri prazno glavo, osredotoči se na bistvo, bitno, na zdravo funkcioniranje v družbi, kar pomeni, da ne lenuhari doma v brezdelnem, neproduktivnem samotarskem životarjenju, verjetno že 10, morda 20 let, in si najdi delo, vpiši se na izobraževanje, počni karkoli ustvarjalnega, kar te bo premaknilo iz mrtve točke totalne pasivizacije in odvrnilo od nezdravih hobijev, tako kot je zalezovanje in fascinacija s spolnostjo forumskih anonimnežev.

Oropan vseh socialnih stikov in interakcije z ljudmi, je jasno, da ti ne moreš dobro tiktakati v glavi. Kaj tebi to koristi, če je Frogičina najljubša številka 3, nisi ji ne simpatičen, prej nadležen, pa še gej za povrhu, hkrati pa z leto opazno pešaš, kar se tiče duševnega zdravja, ker je vse samo slabše zate v tvoji neobljudeni luknji doma. 😉

CrazY FroG ?, 06.02.2024 ob 20:21

Mene je zmotlo pr teb.. kronično pomanjkanje zavedanja o subjektivnem doživljanju posameznika.. zdi se mi, da si včasih vzvišen in vase uperjen. To sm ti sproti kdaj omenla. Dovoliš si ogromno na račun krivic, ki si jih doživljal in niti ne pomisliš na odgovornost in posledice.. ponavljaš kaj sm js pisala in slepo spregledaš ves bencin, ki si ga prilival z opazkami, ki si mi jih namenjal in stopnjeval namerno zadevo. Nisi se lotil sam mene, ampak tut mojo družino si vpletel, da bi me z besedami bolj prizadel. Veš, kaj delaš. Obenem to opravičuješ s tem, da si to zaslužim, ker nekdo tretji, ki je pa do mene skoz ok, to dela drugim in ok po tvoje tut men.  Oprosti je beseda, ki jo marsikdo zrt ega ne zna izreči. Js jo teb lh, pa ne zato, da me nehaš napadat. Od tebe ne pričakujem nč več. Oprosti za pedofil, izrodek in ostalo ker ni blo za nikamor vem. Zdj upam, da boš lažje spal. Js nism človek, ki bi orgazimiral, ko žali druge. Vseeno pa stojim za tem, da ne razmišljam kt ti in ne maram črev, ne razumem bisexualnega sveta in ne rajcata me dva geja..  lahko noč!

Torej še vedno meniš, da sem kot Freda Dolenšek omenjal tvojo sestro? Se natančno spomnim kaj je napisala, ker si me takrat začela napadati. Napisala je nekaj v temu stilu, da ti kao visiš tu na forumu, ko življenje tvoje sestrice visi na nitki.

In to naj bi torej jaz napisal?

Anonimno 4872, 06.02.2024 ob 19:20

xxl182, 06.02.2024 ob 18:59

kolko jaz poznam ženske je to ena fantazija, ki si jo zelo želijo.

A ko ti jajca sprazniš ti fajn in velik šprica?

Ahahahaha…

Tebi se ne splača nič pojasnevati. Ironično, da ves čas hrepeniš po pojasnilih…

Ogabno zveni. Sperma smrdi??

Je kokoši pedofil? Meni se zdi, da je. Stalno bluzi o mladih fantih. Seveda ne bo povedal na monu za kako mlade dejansko gre v njegovi fantaziji.

Jaz sm ženska ki ma rada spermo. Pusti kontakt.

Spermatozoidna, 06.02.2024 ob 22:32

Jaz sm ženska ki ma rada spermo. Pusti kontakt.

Sm ga pustil

Anonimno 9770, 07.02.2024 ob 00:56

Sm ga pustil

Kaj si spustil?

Mene bolj zanima kaj vidi Frogica na Milanu, ker je ona res kul in dobro razmišlja. Nekako mi ne gre v račun, zakaj njega podpira. Bi jo prej uvrstila med anticepilce kot pa k temu pijancu… Kokoši je tako na podobnem kot Milan. Trčen in nepogrešljiv.

Je ta tema o Žabi ali spermi????????

Anonimno 7627, 07.02.2024 ob 06:54

Mene bolj zanima kaj vidi Frogica na Milanu, ker je ona res kul in dobro razmišlja. Nekako mi ne gre v račun, zakaj njega podpira. Bi jo prej uvrstila med anticepilce kot pa k temu pijancu… Kokoši je tako na podobnem kot Milan. Trčen in nepogrešljiv.

Mislim da bi se oba zelo pogrešalo, ker bi se veliko manj na monu dogajalo. Nekaj ljudi bi tudi nehalo brati mon.

Ti lahko pomagam, oziroma podarim več porcij, bo veselo, su277273@gmail.com, pa še kaj bolj pikantnega ob tem,..?

Kontakt=  novakpeter350@gmail.com

Moja in jaz sva enkrat prodala, ti povem da ni bolj nore stvari kot te, ko se ženi cedi 10 ejakijacij po obrazu, čisti adrenalin

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close