Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špelca Grošelj

Špelca Grošelj

Tema v slo novicah, kak si mislite, k joka kak je boga.

Odgovor na objavo uporabnika
špelas, 30.12.2023 ob 21:03

Tema v slo novicah, kak si mislite, k joka kak je boga.

Če sem pravilno razumela je mama Magda zelo bolna.

Opravljivke, 30.12.2023 ob 21:12

Če sem pravilno razumela je mama Magda zelo bolna.

Špelo nadlegujejo in ji grozijo preko spleta. Tako je objavila da po družabnih omrežjih pišejo grde stvari o bolni mami.

wx, 30.12.2023 ob 21:14

Špelo nadlegujejo in ji grozijo preko spleta. Tako je objavila da po družabnih omrežjih pišejo grde stvari o bolni mami.

Ojoj.

Špela okoli mama bolana.. No saj se kar zgleda za 45+.

Žura ga, 30.12.2023 ob 23:21

Špela okoli mama bolana.. No saj se kar zgleda za 45+.

Lej očitno je vse urejeno. Špela je napisala, da je preko sodišča uredila skrbništvo za mamo. Gospa ima tudi osebno asistentko, ki ji v tej starosti in diagnozi pripada.

Se pa strinjam, da je ob taki medijski izpostavljenosti, velika verjetnost tudi tudi negativnih in grdih komentarjev.

V tej Slo po novem je zgolj, s keramiko politikom si prhatu. Da božaš natrijev, predno jih odstrelijo, je pač lahko. Kot medvede privabljajo, prrdno dobijo šus v glavo z ostalimi živalmi, ki jih pokonča človek. Zaradi človeka. Živalski svet imam rada, brez razuma mnogokrat ljudi, pa niti najmanj. Živali od kmetije pridejo spet nazaj menda. Da ste ljudje pokvarjeni, se jaźw v več stopnicah. A te lahko pobožam Tina?! Varovana z državnimi z božanjem živali, ki jih ne smeš niti kot Bog ali Alah.

Zanima me, zakaj ta ona lahko hodi božati natrije, kar je prepovedano, pa zato  frca živali za odstrel, ostali ne, predno jih država postreli po domače? Za zavetišča živali se pa razburjate. Seveda bo ona še medvede ljubkovalno potolažila na domu  in bo po nesreči njo ustrelil kdo. Ker bo tudi ljubkovalno medvede božala. Morda ne ve, da je veliko slonov poginilo te dni. Zaradi suše. Ker je tako obveščena z holobom, da se dotika vse za odstrel. Naj bo tiho v kotu.

Da, sem se razpisala. Plače ste dvignili sedaj na obvezni zdr prispevek. Vsem vse gor, plače pa nič! Ker izničiti. In ne upoštevate EU, za razbremenitev vseh Neto plače. Transferje in minimalno pa višave. Vesele praznike z božanjem natrij in zašcitenim kočevskih rokom medotov, odstrelom afer ostalih, Ko vas kdo kliče glede živali, pokličemo tino al kako? Ne no, z dolgimi nohti ne more delati tina ne trgovke v stacunah. Če smo na tem. Zajaj, ker se za nohti nabira marsikaj, v stacunah pa ne zmorejo gotovinsko poslovati s kovanci ?.  Vlada je padla, naredila je celo svobodno zmešnjavi. Kjer še ni vojske.  Ne strinjam se z delovanjem sedanje Vlade. Stroške odzivov si naj kapitalistično krijejo Sami.

To je bilo za leto 2023, predno sebi date denar, predno vsem date transferje I. Predno spet zaposleni dobimo davek za vašo nutrijsko potrošnjo v 2024.

Še zadnja kost za glodat v 2023 ?

Kakšno diagnozo pa ima ta stara?

Duhovnik546, 31.12.2023 ob 07:44

Kakšno diagnozo pa ima ta stara?

Demenca zagotovo in zelo verjetno hitro napredujoča.

Jaz sem mama dvema otrokoma, na pragu svojih služb sta.
In že sedaj jasno povem, da njiju ne želim vezati nase v svoji starosti.
Starši naj se nehajo šlepati na otroke in jih sužnjiti.
Danes pa je večinoma tako, mladi poberejo penzije in se tolčejo po prsih, da skrbijo za starše, toda marsikje vlada psihično nasilje, ker so potem strostniki brez denarja in povsem odvisni od ta mladih.
Podpiram Špelo, kajti, če je za mamo urejeno, tudi mama je sigurno že prej sama uredila s Špelo. Ampak žrejo se predvsem paraziti, ki staršem pobirajo penzije.

Špela,

Tebi in Tvoji mami želim

veliko zdravja in notranje sreče v Novem letu, ki prihaja.

???

Glede zlobnih komentarjev, je pa tako, da nič ne povedo o tistem, kateremu so namenjeni, veliko pa o tistem, ki jih izreka.

Pri kateri starosti pa že ima demenco?

79 let

Zgrožena, 31.12.2023 ob 17:03

Pri kateri starosti pa že ima demenco?

78 let. Ni pravila.

Demenca ima sto obrazov in ni  samo v starosti,

Čedalje več denentnih ima komaj 20 let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close