Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Poglejte si oddajo o scientologiji,…

Energetski trening je podobna stvar, preden se razvije v takšno norost kot je TOLE, je treba te stvari izkorenint.
http://www.youtube.com/watch?v=H4PDZt74adg

https://www.facebook.com/ResnicaOEnergetskihTreningih

Špela, zakaj se ne javljaš na telefon?? A si ti res v svoji betici prepričana, da je to kar delaš prav?? Malo pomiri svoje veverice, da ne grozijo okoli!!

Špela, rabim pomoč. Imam milion EUR in ne vem kam bi investiral. Imaš kakšno idejo?

Kolk bo še enkrat lepo od vseh Vas zaslužila.

Špela nas je na prevarantski način izmolzla tako, da tudi za osnovno preživetje nimamo, kaj šele za odvetnika. Predlagam, da država odpre primer, kjer se lahko javimo vsi oškodovanci in kjer lahko predložimo dokaze o prevarah, davčni utaji in naj zadevo prevzamejo državni kriminalisti, tožilci. Ko se bo našlo zadosti dokazov, se Špeli (katera misli, da se bo izmuznila) slabo piše. Vsi oškodovanci, ne pustite Špelo za seboj kot, da se ni nič zgodilo. Pojdimo v akcijo z vseh možnih strani. Očitno še nismo dovolj naredili, ker se prevarantka še vedno preživlja z našim denarjem, ki sta ga skupaj s Sanielom Vranićem nakradla.

Miloš, Majda, kako vaju ni sram, da podpirate svojo hčerko pri kraji denarja drugim ljudem? Tudi drugi starši imajo otroke, katere je vajina hčerka nategnila. Očitno rabita izkušnjo, da bosta občutila to bolečino, samo takrat bo vajina bolečina krepko močnejša od naše. Nosi Miloš Versace majice dokler še lahko.

Vsi ki ste opeharjeni pri Ignjateviču ,Eleni in njihovih mentorjih Koščaka jureta,Nejc Fekonja, Helene jereb Katje,in če so še kakšni drugi mentorji jih objavite takoj , rabimo vse podatke čimprej.
Ne bojte se ih,smo na pravi poti ,,javite se nam da nas bo še več ,obroč okoli njih se že zateguje v,načrtu imajo pobeg ,vsi ki ste še pri njih takoj zahtevajte denar nazaj dokler ga še kaj imajo in ne vplačujte poletnih odihov in trenigov na hrvaškem Novi vinadolsk, denar hočejo pokasirat in z njim pobegnt v tujino,ne nasedajte njihovim obljubam ker njihova barka tone ,rešite se kdor je še na njej.

Energetski eksperti, ne zapravljajte časa za grožnje. Ste že do vratu ”nekje”.

pa kaj hudiča se z vami dogaja kaj nimate služb,se ne ukvarjate z nobenim športom,nimate otrok ,da bi jih peljali na zrak slučajno naletela na forum ,pa kar ne morem verjet kaj klobasate ,ko vas bi človek poznal imate najbrž pošlihtano od a do ž ,pri vseh sosedih,sorodnikih,znancih-KAJ PA DOMA POD SVOJIM PRAGOM???? MENIM ,DA JE RAVNO TAM POTREBNO PORIHTAT ZADEVE ,DA VAM BO KONČNO STEKLO ŽIVLJENJE VAŠE-VAŠIH NAJBLIŽJIH-NE PA TUJE!!!!-HALOOOOO!!!

PA KAJ VAM MAR ZA VSE TE DELAVNICE NAJ HODI KDOR ŽELI,NAJ PLAČUJE KDOR ŽELI,KAJ VAM MAR OD KJE DENAR !!!KAJ GA BOSTE VI VRAČALI!!!????

HALO EN KUP JE TEM PA SE NE SPOTIKATE VANJE???
IDEJA -HAPPYJA OOODLIČNA ,VSE KAR SE TAM SLIŠI ODLIČNO PO MOJEM MNENJU BI SE TO MORALI UČITI ŽE V VRTCU-KAJTI LE S TEM IZZY ZNANJEM BI SE VSAK BRIGAL IZKLJUČNO ZA SVOJE POČUTJE ,ZASE!!-S TEM ZNANJEM BI LAHKO USPELI ,KER PA IZGUBLJATE ENERGIJO Z BLATENJEM IMEN -PA BOSTE OSTALI TAM KJER STE( IMATE SREČO ,DA STE DO TU SPLOH PRILEZLI) ,KAJTI S TO ENERGIJO S TO BRIGO ZA VSE OSTALE RAZEN ZASE VAM ODKRITO POVEM IMATE ŠE SREČO ,DA STE SITI,ZDRAVI,IMATE PARTNERJE OB SEBI ,KI VAS Z VSO TO VAŠO ČRNINO SPLOH LAHKO
PRENAŠAJO?????OČITNO JE ŠE PREMALO BOLEZNI,LEDENIH ZAKONOV-ZVEZ,ŠE PREMALO OTROK,KI SE TRESEJO ZARADI VAŠE ODŠTEKANOSTI,OBREMENJENOSTI SAMIH S SABO???,NAMESTO ,DA BI JIH NAUČILI KAKO BREZKRBNO,ODGOVORNO ŽIVETI ZDRAVO POŠTENO ŽIVLJENJE Z MIROM V SRCU!!!

VSAK ,KI JE HODIL NA LETNI TRENING PA NA NJEM NI NAŠEL MIRU,IDEJ ,DA BI ŽIVEL POŠTENO ŽIVLJENJE SE MI OD SRCA SMILI -SAJ TU JE KLJUČ,TODA OČITNO NE ZA VSE-VELIKO MIRU PRI ISKANJU VAŠE RESNICE-

ČE PA SE NA POTI KDAJ SREČAMO,PA UPAM ,DA BODO VAŠE DUŠE SPOSOBNE PRIZNATI SVOJO ZMOTO SAŠOTU IN ELENI PODATI MIRNO ROKO Z ISKRENIM OBŽALOVANJEM IN SVOJI ZMOTI

Imaš čisto zblojeno pamet,si se uprašala kako zapuščeno živijo otroci teh opeharjenih ljudi
nimajo kaj jesti,niti ne kaj spodobnega obleč,prosijo za hrano,da so lačni,njihovi starši so zgubil čustva,a spolh veš kako se počuti otrok da ni več ljubljen,ti pa zagovarjaš Ignjatoviča pa pohlepno eleno,a ti je ona ukazala ,da jo zagovarjaš,a si to sama pišeš , ona pa živi na super visoki nogi samo ubogih 10 000 evrov na mesec pobranih od revežov, že zdavnaj bi ju morali zapret skupaj z njenimi pajdaši
AAAAAAAA so ti novinarji stopil na rep da tako mjavkaš

[bogi ljudje]

No, taki ljudje imamo službo, družino, otroke in obstaja ena razlika med vami in nami: vi nimate službe (ker novačenje ljudi pač ni služba), ločujete se ker skenslate vse ki se ne strinjajo z vami (tolk o vaši globokoumni odprtosti za druge), iz nekdaj razigranih in pustolovščin željnih otrok naredite izmozgance, ki sploh ne smejo govoriti (ker vam s tem jemljejo energijo), športate se tako ali tako samo zarad tega ker verjamete, da bo tako hitreje pritekel denar.

IN DOKLER BO VODILO TAKŠNIH SKUPIN KOT JE VAŠA SAMO IN IZKLJUČNO SAMO DENAR!!!!; BODO IZ VAŠE DVORANE PRIHAJALI SAMO LJUDJE S PRAZNIMI NASMEŠKI, KI SE PREPRIČUJEJO DA JE VSE V REDU, kljub temu da so vsi do vratu v dreku;)

Če imaš v glavi vseskozi HAPPY tako ali tako ni prostora za zdravo pamet, vest, sočutje itd. Če se fokusiraš samo vase postaneš sebičen, in BREZ VPLETANJA samo iščeš ljudi, od kateri boš imel/-a koristi. Tudi ti boš enkrat obubožana, morda te bo takrat modrost srečala. In upam, da boš lahko kdaj pogledala v oči svojo družino, če jo imaš. Morda si notri premalo časa, morda pa prihajaš iz najvišjih krogov te skupine 😉 In se skrivaš ter pišeš v imenu drugega.

Kaj pa sploh laufa v tej skupini. Vsak ima svoj mrežni marketing, en drugmu prodajate izdelke, se zapufavate in po možnosti strankam izven treninga, ki jim produkte prodate skušate še zvabiti na trening. To je edino kar vam še preostane, ker vam vsem teče grlo v vodo, razen tistim z boljšo finančno podlago iz preteklosti.

Sašo in Elena sta morda sveta na zunaj, malo bolj pozorno opazuj, če jih kdaj vidiš izven dvorane 😉 In glej kaj upoštevata od tega kar tako sveto prepovedujeta na treningu. No če seveda tega ni napisal kdo izmed njiju!

In ne glej nase kot na višjo raso, ki bo rešila svet; ne boš ga verjemi, sploh pa ne na tak način. 😉

Lp!

BOGI LJUDJE:

Prvi stavek in takoj laz. Si veliki pripadnik sekte. Spela in ostali bodo dobili svoje, zato raje svoje oprane mozgane cimprej odstrani s foruma. Za Spelo bo poskrbljeno, to ti garantiram, za ostale bodo drugi. Drugic, preden se oglasis, prosim predlozi svoje financno stanje in pa opravljene posle s strani sekte.

Zdaj se pa odstrani.

“33” popolnoma se strinjam s tabo!

..še vsakega je pamet srečala, prej al slej , tudi tele bo in zanimivo bo brati njihove komentarje v trenutku spoznanja (beri: razsvetljenja) da je vse laž, da je vera v nadnaravno silo le upanje, da je vse manipulacija, da se s tem služi le denar in seveda spravlja v obup množice (kot vsa verstva) …

božanskosti ni, smo le mi sami in mi smo božanskost! Nehajte vendar verjeti v bogove in fantazije izprijenih ljudi preteklosti ter sedanjosti. Resnica višjih sil je povsem drugje.

Pa da ne vidim več nikogar, ki bi me rad povabil na kako specialno energijsko masažo, izobraževanje , jogo , in druga ostala sranja, ker imam poln K vsega tega sranja s špelo in balkansko ekipo na čelu.
Energetski prevodniki, povezani z bogovi in larifari zgodbe so popoln nateg, s čimer si ti prevaranti le pridobivajo sredstva s katerimi odlično živijo in potujejo (tudi sedaj v času ko je treba ljudem kaj vrnit ane špela in sani).

in še ena zanimiva iz ust manipulatorke : “Jezus ima zgoraj svojo pisarno.” …in potem “svizec zavije čokolado v folijo” ane ….. bedaki

Torej, torek 16.4. 2013 nadaljevanje v oddaji Preverjeno …. upam, da se po oddaji kdo zgane….

Pozdraljeni.

Imam vprašanje in repliko na komentar osebe 666666666

Kakorkoli so se ljudje pustili zavesti, so se sami. Ali so bili v to fizično prisiljeni ali pa psihološko in niso imeli izbire (beri: grožnje)..?
primer: Ljudje v raznih Kazinojih vsakodnevno izgubljajo premoženja in zastavljajo družinsko imetje v upanju da bodo dobili milijone (beri obogateli) in prišli do nekega miru zaradi finančne varnosti. Realno samo TONEJO in TONEJO. Zavedeni so do nebes in nazaj…. NAČRTNO!!! ??? ZELO! ali se motim? Tudi ko vse izgubijo, si izposodijo denar in se tja še vrnejo! zakaj? ker imajo upanje in vero da jim bo nekoč uspelo…(na žalost na napačnem kraju preizkušajo to metodo. Za moje pojme 🙂 ) vendar imajo upanje…

Torej tukaj se začne moja replika na vaš komentar uporabnik 666666666.

Vera v nadnaravno, vera v nekaj več, upanje, da nismo samo predzadnji člen v prehranjevalni verigi, vera, da nekaj obstaja v tako velikem in čudovitem prostoru v katerem živimo in da bomo nekoč živeli v miru in ljubezni, skratka upanje človek MORA imeti .

Če človek nima vere in če ne verjame v obstoj višje sile se mi zdi da bo tak človek potreboval veliko časa, predno bo spoznal LJUBEZEN v pravem pomenu besede. To kar mi imenujemo, kadar smo zaljubljeni v lepotico ali lepotca, to ni prava ljubezen….

Skratka, kar sem hotel reči je, da VIŠJA SILA OBSTAJA! (osebno verjamem!)
Je pa seveda zelo pomembno na kakšen način jo spoznavaš. Na žalost obstajajo tudi ljudje, ki v tem vidijo možnost zaslužka in to na zelo posloven način. Ko nisi več uporaben, te brez drame odpikajo! Mar ni tako povsod kjer je vmešan DENAR? Si ali pa nisi!

Vendar te nihče ne more prisiliti v nič ali se motim? Še vedno vprašanje: Ali so koga v kaj silili? To je namreč Resna kršitev zakona. Tudi moralnega! Človek ima vedno izbiro, razen v primeru, ko si v nekaj fizično PRISILJEN in si šibkejši od nasprotnika in popolnoma NEMOČEN.

Definitivno je bolje biti pozitiven v življenju, kot pa negativen.
Bolje je pomagati ljudem do sreče, kot pa do nesreče.

Kaj točno v ozadju se je zgodilo ljudem, da so ostali brez denarja.. to ne vem… vendar ko sem prebiral ta forum, sem nekako dojel, da so sami plačali in jih ni nihče silil. Verjeli so v to da jim bo višja sila pomagala… In potem jim ni? So morda sami kaj počeli narobe? So imeli oz. ste imeli tudi vi fokus kot vaši učitelji samo na DENAR? Izhajam iz dejstva, da trenutna civilizacija za SVOJE TEŽAVE KRIVI DRUGE!

NE podpiram tega, da se izkorišča naivne ljudi! Vendar za božjo voljo LJUDJE, ne bodite več takšne OVCE !!!!! Postavite se na lastne noge!! Ojačajte svojo zavest! Za naslednjim ovinkom vas namreč že čaka nova skupina ljudi, ki vam bo prodala kakšen svoj produkt… Na katero temo se boste pa potem prijavili na forumu in se tam pritoževali?

Nategov je veliko in jih še veliko bo, niso pa vsi. ne samo pri duhovnosti, na splošno… Svet je velik.

Ljudje imejte upanje!

Izpostavil sem svoje mišljenje. Kaj boste sedaj storili vi je vaša stvar. Lahko ste modri in kaj dobrega odnesete iz napisanega, lahko pa pišete sovražne odgovore in s tem jačate svoje sovraštvo.

Srečo vsem ljudem, tako ali drugače. Lp

Moji podatki: Blaž Sironič, Vodice, (potrebujete še kaj)

Spostovani administrator. Malo prej sem oddal komentar, mislil sem da osebne podatke izbrisete iz objav. Zato bi prosil ce lahko popravite mojo objavo in iz nje odstranite moje podatke na koncu, ce pa tega ne morete storiti pa vas prosim da izbrisete mojo objavo. Sem na mobilniku preveril, ce je objavljeno in sem opazil. ne zelim da so moji podatki javno razvidni. Hvala in lep dan vam zelim. Lb Blaz

Spostovani administrator. Malo prej sem oddal komentar, mislil sem da osebne podatke izbrisete iz objav. Zato bi prosil ce lahko popravite mojo objavo in iz nje odstranite moje podatke na koncu, ce pa tega ne morete storiti pa vas prosim da izbrisete mojo objavo. Sem na mobilniku preveril, ce je objavljeno in sem opazil. ne zelim da so moji podatki javno razvidn! Prosim da cim prej popravite. Hvala in lep dan vam zelim. Lb Blaz

Pozdrav tudi z moje strani,

Hvala bogu Tipalko, da nekdo poskuša malo umirit žogo 🙂
Naj povem še mojo izkušnjo s Špelo. Bila sem redna obiskovalka
energetskih treningov času 2010-2011 ko smo imeli enourne dnevne treninge v glavnem v živo. Za celoletni program sem plačala 24.000,00 in ja v letošnjem letu bom končno odplačala kredit, ki sem ga takrat vzela, za avto ga bom pa plačevala še dobri 2 leti, za stanovanje pa še 15 let.
Tudi meni je takrat ta cena predstavljala velik zalogaj, danes pa vem da je znanje ki sem
ga dobila, brez cene. Po enem letu sem se odločila vse kar sem absorbirala spraviti v življenje,
kar mi seveda še ni uspelo 🙂 in ko mi je letna karta potekla, sem jim rekla, hvala lepa za vse, zdaj grem pa to znanje spravljat v življenje in sem šla. Redno so me obveščali o razpisanih programih in ponovno sem prišla v stik s tem znanjem na dveh dogodkih ki so se odvijali v Monsu (cena je bila okrog 100 ali 200 evrov za 3 ali 4 ure) in meni so se zdeli vrhunski, kar nenazadnje potrjuje tudi izjemna udeležba, saj je bila dvorana nabito polna in to na dan 24.12. Potem me spet nekaj časa ni bilo, zdaj je pa tako, zahvaljujoč res nizki ceni, si sešne z največjim veseljem ogledam , ko imam čas. In zato sem ob prebiranju vsega tega pisanja res začudena, ni mi jasno v čem je problem, kje je nateg, kdo vam grozi, kako vas je pravzaprav oškodavala, zakaj ste vse programe dokončali in potem udarili, zakaj niste upoštevali kar smo se učili. Ja saj vem to znanje je zelo težko spraviti v življenje, ampak ni pa nemogoče, dan za dnem, dan za dnem in rezultati zagotovo pridejo. Naj mi Tipalko ne zameri da končujem z njegovimi besedami, citiram: » Lahko ste modri in kaj dobrega odnesete iz napisanega, lahko pa pišete sovražne odgovore in s tem jačate svoje sovraštvo«

Modrosti in ljubezni nam želim in pa več zaupanja v pozitivno stran življenja 🙂

Zadnja dva posta zopet “mirita žogo”.

Prosim razumita, da se je žoga nehala miriti že davno!

Pa vendar verjamem, da sta zadnja dva posta zopet in izključno manipulacija nekoga …. En kup praznih floskul, poveličevanje višje sile in špele in tako naprej. Nehajte no prosim, ker se žoga sedaj ne bo ustavila. Pravici bo zadoščeno in dovolj je teh vaših manipulacij z bogom, višjo silo, špelino dobroto, sami si krivi, sami dali denar, nekaj odnesli, super poslušati, šola za življenje. wtf? nič drugega kot preprosto nategovanje….

NO, draga miritelja ”burne in sovražne” žoge!,

noben te v nič ne sili, zarad tega ker je ta prisila zavita v laž in lepe besede. Tisti ki jih na začetku to zanima in imajo denarja na zalogo, ali pa jim ga pač ni težko dati, noter vstopijo brez vsakršnih prepričevanj…ne opazijo tega, tako kot verjetno tudi ti nisi. Nekaterim nam pa ni bilo na začetku dobro in tudi nazadnje ne. Ampak takšni smo pred vplačilom letnega treninga bili pod 100x večjim pritiskom ljudi, ki so nas novačili. Klic vsakih 5 minutk, in če to ni prisila in nadzor? Bit srečen, vseksozi nasmejan…ja res je dobro da so takšna čustva prevladujoč del našega življenja. In da ščasoma izrinejo negativna čustva, vendar to ni in ne bo nikomur uspelo, pa nisem pesimist. Znanje ki ga oni podajajo je v nekaterih pogledih celo logično in koristno. Vendar ne obstaja nikjer njihova ”energija” ki ti daje nagrade za takšna srečna čustvena stanja. Ta ”energija” če že, naj bi bila univerzalna, za vse… ČE ŽE. Ne pa da jo prodajo za 24.400 ali pa 14.400 za eno leto. Če so začeli zaračunavat vodo, ki je res življenjsko nujno potrebna, je očitno potrebno zaračunati še elan, življenjsko energijo ki nas obdaja. To se mi zdi skrajno neumno.

Kdo pravi da so vsi ljudje na treningu zares srečni? A ni na začetku rečeno ”FAKE IT TILL YOU MAKE IT”. No nekateri ostanejo dokler ne nehajo s treningom le pri ”FAKE IT…” in vseskozi jih spremlja prazen nasmešek in votel pogled. Ko je bilo zame konec treninga pred nekaj meseci, je bila zame ena sama čustvena paralizira. Enostavno se človek ne zna več iskreno nasmejati, človeku ponuditi podpore niti je ne zna sprejeti, polno potlačenih stvari (s treninga, ker o sebi tako ne smeš govoriti kaj preveč) da še jokati več ne moreš, da bi dal to ven (ker je jokati tako ali tako zelo SLABO pri njih); Ampak zdaj se vračam NAPREJ v star način življenja. In ni res da greš z duhovnim in osebnostnim razvojem nazaj če nehaš trenirat TO ENOSTAVNO NIII RES. Nazaj kvečjemu greš na treningu, to pa zato, ker vse ljudi – ne glede na zmožnosti in ozadje mečejo v isti koš. To povzroči pri marsikateremu človeku velik prtisitk in osebnosti razkroj. V trenutku med treningom včasih res ne veš več kdo si, kaj si, zakaj si. Poznam primer nekoga, ki ima raje fante, pa mu je mentor na začetnem sestanku zagotovil da je to samo bolezen in da jo je možno ozdraviti s treningom. Je to res normalno? Da komaj polnoletni človek vplača 14 jurjov eurov zato, ker se ne ceni dovolj in ne sprejema, duhovni učitelj pa to spretno izkoristi in mu obljubi da bo ozdravel??? A se to v 21. stoletju zares še tretira kot bolezen?

Pri vsakem človeku najdejo šibko točko, res pa je da pri večini to predstavlja DENAR. Vsak si želi določeno mero udobja, želje pa na treningu uidejo izpod nadzora. Hlepiš po več in še več, nazadnje pa ugotoviš, da tako ali tako nisi še nič dokazal, kljub vsakodnevnemu sproščanju, upoštevanju pravil ki jih podajo. In spet, je to posledica postavljanja ljudi z različnimi talenti in zmožnostmi v isti koš. Vsi pač niso poslovne sorte, vsi nimajo žilice za samostojno podjetništvo ali poslovanje, nekateri si pač želijo nekje normalno delat in živet življenje, ki si ga želijo. Res je, veliko je takih, ki ne vedo kaj bi s svojim življenjem. Včasih rabijo usmeritev tretje osebe, da najdejo pot. Ampak a je ponovno TREBA res plačati take vsote denarja za par nasvetov. RES JE nihče ti ne drži pištolo na glavi, ko vplačuješ znesek letnega treninga. Je pa res, da ti pritiskajo na notranje zablode in strahove, s čimer se pospeši proces transakcije.

Pa še nekaj glede kreativnosti od EKSPERTOV pa do tistih, ki so najnižje v piramidi:

1. Nekateri v celem letu samo iščejo kredite in druge ljudje, ki bi jim posodoili denar – za trening in razne intenzive itd. – eksperti in mentorji to imenujejo kreativnost. Je izposoja denarja res kreativnost, se njihova energija res pretaka skozi naše tole, tudi ko smo zapufani? No to jih ne zanima kaj veliko.

2. Kaj delajo eksperti: res je, da uspeš moraš včasih tvegat, vzet kredit in vložit v kakšen projekt. Delo ekspertov je prepričati človeka, kaj so razlogi, da bi človek vzel kredit in plačal njihove usluge. Ko jim poveš dovolj stvari o sebi oni, ki so komaj malo starejši od tebe ugotovijo, kaj moraš v življenju spremeniti. Včasih razlog da se odločiš za njihov trening ni nič kaj večji od tega, da se odločiš it na izlet. Pač fajn ti je, ko ti nekdo na uho šepeta stvari, ki jih želiš slišati. Delo ekspertov je obračanje besed. Pa tudi sami jemljejo nemalo kreditov, da ne boste mislili, da jih sami več ne rabijo. In tako tudi oni kljub svojemu stiku z nebesi še vedno živijo iz dneva v dan iz kredita v kredit, z razliko od drugih, pa so se nažalost navadili živeti na veliki nogi, kar vsakemu naslednjemu kreditu pripiše še kakšno ničlo.

3. Mrežni marketingi so način, kako se udeleženci treninga preživljajo: ker se zagovarja dejstvo, da moraš biti skos v gibanju, je tak način preživljanja idealen. Pa vendar, se veliko ljudi ob tem spet zadolži za nekaj denarja, ko ne morejo preko sebe, pa produkti gredo v nič, ali pa jih prodajo sebi v minus. Prav tako tud preprodajajo stvari med seboj, tako da imajo zaslužek samo drug od drugega. Denar res kroži, vendar samo znotraj skupine.

4. Obstajajo pa primeri, ki so bili že pred treningom leni in takšni ostanejo tudi po vplačilu treninga. So neverjetno dobrodošli na treningu, saj so slab zgled, in ekspertih iz njihov, če ŽE kakšnih uspehov, naredijo tako večji POM POM. ”Če je takmu bizgecu uspelo, kako tebi ne bo??”.

Na treningu je zares ZA VSE poskrbljeno. Eksperti in mentorji so v dvorani vsekoszi nasmejani (drugače je verejtno doma, oz. vem da je drugače in so čist navadni ljudje ko mi drugi), slišiš same lepe stvari, veliko se govori o denarju da že imaš občutek da ga imaš, nekdo se ti posveča, te kliče… A ni pravljično? Kdo ne bi vplačal za znanje, ki je vsakemu prijetno na uho. Trening je neverjetna harmonija ugajanja človeškim ušesom, vzhodne kozmološke mističnosti, vse povedano je tako lepo aranžirano in podano na srebrnem pladnju, vodilni ekspert v dvorani komunicira z nebeškimi bitji – ČUDOVITO KAJNE, preko njega imaš možnost komunicirati z Alahom, Budo, Bogom, Šivo, Krišnom itd.? No to je trening dokler ne začneš opažati, da je vse nekako prelepo, in ko te življenje pripelje v situacijo, ko ne utegneš it na sešn na internet ali v dvorano. In znanje, ki ga skušaš spravit v vsakdanje življenju nekako ne paše v življenje, ki bi si ga želel. No ko to izražiš njihovim ”pristojnim organom” si največji negativnež in odnos z njimi se ohladi. Včasih njihova pozitiva preraste v vse kaj drugega kot HAPPY pozicijo, ko se kot član posloviš od njihovih uslug in greš.

Vsi ki tako lepo pišete, kljub temu da priznavate da je z njimi nekaj narobe. Ljubezen in mir je res odgovor, ampak niste v situaciji ljudi, ki jim je to znanje razdrlo družine, ki nimajo kaj za jest (ker so v takih kreditih), ki ni ozdravilo ljudi ki jim je bilo obljubljeno da ne bodo več spadal pod mavrično populacijo, itd. Ko se človek zruši je potrebno veliko korakov, da se sestavi nazaj. Žalost in jeza je samo eden izmed procesov ponovne izgradnje temeljev.

Res je napisano malo na dolgo. Ampak je resnično.

Lepo in čudovito nedeljo vsem!

Ma tole je pa res zanimivo brati, ko sem si ogledal zadnji posnetek se mi nekaj ni ujemalo..
Od vseh pričevanj mi nekaj ni.. punca z blond lasmi beri lasuljo, ki priča se je vas čas smejala in krivila vse ostale za njen propad..mislm hallo

Mislm bolano kakšne nizkotne poteze eni objavljajo!!

Jst lahko rečem, da odkar je bil članek na televiziji, sem preveril celotno zgodbo in sem šel na njihovo stran. Res da je bolj zakomplicirano jo najdit, ampak ko sem se včlanil so me prijetno pozdravili z mailom, mi povedali in razložili, da se lahko udeležim treningov in to je to..
Seveda me je zanimalo kdo je ta oseba, ki ima cel forum kar zase in kaj se to dogaja..

No in moram rečt, da z denarjem in takimi vsotami nisem imel opravka, ampak kar se tega tiče kar špela govori se pa v veliki meri strinjam. Kar se mi je zdelo pa tudi vredu je bil pa ta interaktivni klepet med samim treningom.. sem se kakšnim modelom prav nasmejal 🙂

…Kričač … je spet eno trobilo, ki poskuša spremeniti sliko….

Do torka bo takih zgodbic še kar nekaj, ljudje pa upam, da se ne pustijo zavesti…

Špela je okradla ogromno ljudi, med njimi sem tudi jaz in sam Bog me ne more prepričati, da Špela ni prevarantka. Na podlagi obljub smo investirali denar, obljub pa NIKOLI ni izpolnila!! To je tako, kot če bi bogi Saniel prodajalcu dal 150.000 EUR za Porscheja, vozila pa od nikjer. Saniel bi vse pustil za seboj??

Ne bosta mirno živela, dokler vaju roka pravice ne kaznuje!!

IZBIRA:

Dvigni kredit, vloži v sekto in se oglasi čez eno leto ter javi fenomenalno situacijo.

Ljudje, naj vam objasnim realno situacijo:

Začelo se je s treningi za višjo zavest, to je bilo lepo. Ko si bil že globoko noter, si non stop dobival nove pondbe, kako lahko investiraš denar. Rečeno je bilo, da si eden redkih in da ti je ponujena priložnost, katere ne dobijo vsi, zato moraš investirati vse kar imaš – Špela je bila vedno na tekočem, kdaj je nekdo prišel do denarja ter mu tako postavila finančni test. Če ga opraviš, boš postal to, poskrbljeno bo zate, sodeloval boš na tem projektu, imel boš toliko plače, če ne opraviš, te tretira kot, da si neki izmeček. Za to smo, medtem ko so drugi lenarili, mi delali po cele dneve. Na podlagi tega smo investirali denar. Tega Špela ne počne več, ker je ugotovila, da ni mogla izpolniti tisto, kar je obljubila, zato ji ni preostalo drugega kot, da omili nategovanje (spusti cene) in se začne prilizovati novim strankam s pretirano prijaznostjo, sproti pa potegniti še žrtvi Aleno in Sašo Ignajtović, da se soji žarometov delno prenese na njiju in s tem na sebe strese senco. Ampak ji ne bo uspelo, saj je že globoko v preiskavi zaradi raznih POSLOVNIH GOLJUFIJ. Tega jo optožujejo oškodovani ljudje in ne tega, ker govori kaj je pozitivno in kaj ne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close