Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Ko mački stopiš na rep, zacvili.

In točno se vidi, kdaj ste začeli cviliti 😉

Ali lahko kdo od Špelinih zaščitnikov priseže pri bogu in resnično ter iskreno odgovori kakšno je njegovo stanje na bančnem računu in iskreno pri bogu pove, da ni zadolžen naokoli? Ali lahko kdo iskreno pri bogu odgovori, če so se vse obljube s Špeline strani realizirane? Ali lahko kdo iskreno odgovori na vsa vprašanja ali bo zopet podal slepe laži??

Kot vidim, se je vnel boj med pozitivno in negativno energijo..kot povsod po svetu..Glede na to, da sam nisem vpleten v zgodbo, bom probal podati čim bolj objektivno mnenje..Večina reagira s čustvi in to se v pisanju tudi vidi..Takole bom rekel..osebno me zanima razvoj, izredno me zanimajo odgovori na vsa vprašanja, ki so povezana z mano in z življenjem nasploh. Zato se že tudi več let ukvarjam, raziskujem, berem, sprobavam, hodim do raznih “mojstrov”. To, da sem se podal na to pot, je moja odločitev, čeprav me je k temu spodbudila partnerka. Dejstvo je, da sam vsote, o kateri pišete v to raziskovanje ne bi vložil, ker menim, da lahko tudi sam pridem do tega, če bom vztrajen, potrpežljiv in če se bom na vse odzival z ljubezinjo in razumevanjem. Popolnoma nič pa nimam proti, če kdo toliko vloži v nekaj, do česar sam ne zna priti. Če samo pogledamo, koliko denarja npr. v enem letu vržemo stran za cigarete, alkohol, droge, za oblačila, zabave..pa od teganimamo nič..In tudi denar, o katerem govorite je zelo subjektivna zadeva-za nekoga malo, za drugega nekaj povprečnega in za nekatere ogromno..Ampak še vseeno-če se nekdo za to odloči, je to njegov korak in zanj mora odgovarjat. Predvidevam namreč, da treninge obiskujejo polnoletni..Zgoraj so bile omenjene pogodbe, torej je stavr dosti bolj transparentna..Težava se pojavi zat, ker so ljudje naivni, sploh v času šibkosti, nekateri pa seveda znajo to izkoristiti..Toda vprašanje je, če je to tudi gospa, o kateri govorite..Nekateri so zadovoljni, drugi ne. Vedno pa je tako, da v poslu nekomu uspe, drugim ne in ti drugi gredo vedno v napad..Super je, da se podajo vsa mnenja..toda ljudje s sovraštvom, jezo, napadalnostjo se ne more nič rešiti..Vse je bumerang, vsak odgovarja zase..In nekdo ima vse pod kontrolo, verjemite..

In še to..večina tu vse gleda samo skozi kapital..ali lahko srečo, mir, odnose in ne vem še kaj ovrednotite z denarjem?življenje nima cene in če ima kdo sposobnost pripomoči k kvaliteti(ki je danes na psu) le tega, je vsekakor vreden visoke cene..

Mici pici, z nekaterimi deli napisanega se strinjam. Res je, da vsak posameznik lahko vlaga svoj denar v karkoli želi, ampak, da ta stvar ni tako nedolžna, kot se na prvi pogled morda zdi, je potrebno pogledat malo širše, kot samo v Sloveniji. Povsod se v okviru te “nove življenjske tehnologije” pojavljajo podobni vzorci. Preden nadaljujem – eno izmed “njihovih” osnovnih načel je, da naključja ne obstajajo. To je pomemben podatek za vse, kar je napisano naprej.

Vso nadaljnje pisanje je moje osebno razmišljanje in sklepanje, ki sem si ga ustvaril na podlagi več vrst tako virov, kot tudi izkušenj z osebami, ki so bile “prepričevane”, da naj se programu pridružijo.

Potek
Vse skupaj se ponavadi začenja v masažnem salonu, nadaljuje s prehodom na njihova izobraževanja, naslednja faza so klici po znancih in prijateljih (ter prepričevanje, da je dobro za njih, če se pridružijo), sledi ustanavljanje svojih podjetij (s.p.), zadolževanje, potem sledijo dodatna izobraževanja, dodatna zadolževanje, v veliko primerih zapiranje ustanovljenih podjetij in odpiranje novih, skoraj identičnih, samo z drugim imenom in lastnikom, itd. V večini primerov se zgodba zaključi z življenjem, ki je vse prej, kot pa tako, kakor je bilo obljubljeno. Kar pa se tiče tistih – glavnih, pa poteka stvar tako, da v državi odprejo masažni salon, sčasoma organizirajo izobraževanja, ko se stvar pojavi v medijih, pa zamenjajo državo. Tudi ta vzorec se pojavi v tem primeru, saj glavna “trenerka”, kolikor vem, ne živi več v Sloveniji.

Ustanavljanje podjetij
Če pogledam samo primer ustanavljanja, zapiranja in ponovnega ustanavljanja podjetij, potem je stvar sorazmerno lahko razložljiva – pri ustanovitvi podjetja kot s.p., ima posameznik v začetku določene ugodnosti, ki pa seveda niso neskončno dolge. Slej ko prej se te končajo in nastanejo težave. Torej – če je podjetje v težavah, se ga zapre in ustanovi drugega (kar nekako ustreza vzorcu). Vendar dolgovi ostanejo. Če podjetje ne bi imelo dolgov, potem nima smisla, da ga zapreš in ustanoviš novega. Če pa imaš podjetje, ki je uspešno, pa tudi ni težava pri plačevanju vseh stroškov. Zelo verjetno, da odpiranje in zapiranje podjetij kaže na to, da to podjetje pač ni uspešno.

Pridobivanje novih “članov”
Kdor se je srečal s pridobivanjem ve, da poteka nekako takole. Prvi telefonski klic je zelo nedolžen. V njem izveš, da obstaja neko novo znanje, ki je nastalo v zadnjih par letih in, da je to super zadeva. Razlaga traja ponavadi precej dolgo. V vseh teh, večino časa, samogovorih se pojavljajo iste besedne zveze – top politiki, top managerji, happy, happy, happy, odgovori na vsa vprašanja, napačna vzgoja staršev, zavedenost, potencial v tebi, izbran točno ti, težave s kožo, težave z ledvicami… Sama hitrost samega govora kaže na to, da so zelo dobro naučeni ali pa imajo te stvari napisane. Določenih besed sploh ne slišijo – ne želim, me ne zanima, nisem zainteresiran – to je za njih tako, kot da ne obstaja. Prvemu klicu sledi naslednji, kjer ponavadi vprašajo, če si že kaj premislil, če te zanima in pa to, da je ta program super in bi bilo dobro, če bi ga vsi ljudje poznali. Potem sledi tretji klic, kjer je ta program res edinstven in super, ter da bodo ljudje morali to znanje imet. V četrtem klicu je program še vedno fantastičen in res izjemen in ljudje, ki ga bodo poznali in osvojili, bodo uspešni na vseh področjih. V petem klicu sledi, da je boljše zate, da se pridružiš, drugače ti bo v življenju težko. Naslednji klic je tak, da je res boljše zate, da se pridružiš, ker je drugače praktično brez pomena, da sploh še živiš, ker itak ne boš v ničemer uspel. Skratka, klici postanejo vedno bolj ostri. Če postaviš vprašanje, kaj sploh prodajajo, ne izveš nič. Če jim postaviš vprašanje, na katerega nimajo naučenega odgovora, se njihova energija spremeni, vse postane hladno in vklopi se obrambni odgovor, da jih itak ne razumemo, ker nismo na istem energetskem nivoju, kot oni in s tem je stvar zaključena.

Win-win situacija
Iz prebranega po naših in tujih forumih, iz svojih izkušenj z osebo in njenim prepričevanjem več potencialnih kandidatov lahko povem, da je njihovo delovanje t.i. win-win situacija. Če se določene stvari obrnejo v pravo smer, potem so oni zaslužni za to. Če se ne, je posameznik kriv, ker se ni dovolj potrudil, ker ne verjame dovolj oz. je za njega postavljen dodaten test.

Značilnosti sistema
Celoten sistem prodajanja tega “novega znanja”, neverjetno spominja na vsem znane prodajalce kozmetike, knjig, vodnih filtrov in podobnega. Vsak od teh prodajnih sistemov se prične z “svobodo, urejenim finančnim stanjem, posledično urejenim življenjem in odnosi”. Vsak od teh prodajnih sistemov vsebuje izdelek, ki je ocenjen sorazmerno visoko. Pri vsakem od teh sistemov se pojavljajo prehodi med nivoji. Pri vsakem od teh sistemov se pojavlja produkt, ki ti omogoča hitrejše prehajanje med nivoji. Pri vsakem od teh sistemov se pojavlja iskanje novih članov. Pri vsakem od teh sistemov se pojavlja neka nagrada za tistega, ki pripelje novega člana. In še in še. Če torej nekaj izgleda kot raca, se obnaša kot raca, je ponavadi to tudi dejansko raca. In, da, vsak od ljudi, ki so v teh sistemih bili, bo še kako zagovarjal, da je to pa tisto pravo in, da s tem ni nič narobe.

O uspešnosti vsakega posameznika pa je moje mnenje tako. Če je nekdo za svoj uspeh potepta okolico, to zame osebno ni uspeh. Uspeh je, če s svojim lastnim delom, s svojimi lastnimi rokami oziroma umom, nekaj ustvarim in s tem ne uničujem drugih. Dejstva, da je kdorkoli iz tega programa uspel (da, verjetno se najdejo tudi taki), za njim pa je ostalo veliko število nesrečnih ljudi, ne bi mogel ravno označiti kot nekaj pozitivnega. Tudi pogled na svet, kjer je vsak posameznik krivec, da se mu zgodijo slabe stvari, zame ni pozitiven. Vprašajte se, koliko je kriva leto ali dve stara deklica, ki jo oče spolno zlorablja? Koliko krivde je v posamezniku, ki je bil, recimo, med kakšno vojno mučen?

Za konec še eno vprašanje vsem, ki zagovarjate za sistem. Če sem lastnik in ustanovitelj podjetja in me nekdo išče, jaz pa mu namesto svojega kontakta, pošljem odvetnike – je to znak odkritosti ali bojazni? Če je to za vas znak odkritosti in iskrenosti, potem imate zanimv pogled. Če pa je to znak bojazni pa vas vprašam – pred čim, če pa je vse ok in transparentno?

Če naključja ne obstajajo, kako to, da se je toliko podobnih/istih vzorcev že pojavilo v različnih časovnih obdobjih? Temu bi se lahko reklo naključje, ne? Ampak to menda ne obstaja…

#borut prijatelj ,, prepričan sem, da je tvoje vprašanje na mestu.

Ves EGO privržencev in kraljice Xene, ti nikakor ne bo potrdil, da imaš prav. Ah kje pa, vsi so HAPPY, pa čeprav globoko v dreku. Po svoje imajo prav, le še happy jim ostane, ker druge opcije nimajo.

Je pa res, da so lahko vodeni, kar se tudi vidi. Na sešnu Xena pove, da je negativa napadla pozitivo.. in potem hop vsi na forum izlivati svoja dognanja… pa čeprav v sebi čutijo, da so globoko down..

Tako zmanipuliranih privržencev še nisem videl…

Skratka, obljube o poslih, financah itd so pa itak prazen žakelj Xene, saj kaj več od tega že ne premore. Pa reci Xena, da ni res.. pa recite privrženci, da ni res… Kje so rezultati, vaši, njeni, od čigarkoli….

Imejte jajca, postavite se na ulico in ajde dalje, naredite že kaj iz svojega življenja. Posel, družina, odnosi, vse to vam bo uspelo brez vsakodnevnega natolcevanja in manipulacije.
Če menite, da je vse ok, če se vas postavi v dvorano, poboža in pocrklja, se zelo motite.

Odidite iz teme, odidite od princese noči… spoznali boste, da ni poslana od Boga, kot pravi sama…………………….. kajti na koncu vam bodo ostali le dolgovi in dolgovi in dolgovi in realnost….

DOBRO JUTRO. ALI IMA KDO KAKŠNO IZKUŠNJO Z ALENO KAVČIČ PRI TEM UMAZANEM POSLU?

DOBRO JUTRO. ALI IMA KDO KAKŠNO IZKUŠNJO Z ALENO KAVČIČ PRI TEM POSLU?

In javni podatki vsem dostopni pokažejo blokado na računu…

http://www.bizi.si/SPELA-PETERNEL-S-P-PRONUMERO/maticno-podjetje/

Le kako je to mogoče ob vsem tem znanju in povezavi z bogom?

Saj jih ima še več…

www.bizi.si[/url]

Imam kolegico, ki je nedolgo nazaj izstopila iz te sekte, ker je uvidela, da so same prazne obljube. V letu in pol je vse skupaj plačala 120.000 EUR (tudi jaz sem ji porok pri enem od kreditov) za raznorazne seanse in od tega ni imela prav nič. Zdaj je zakreditirana, dolžna naokoli in brez kakršne koli rešitve za plačevanje kreditov in vračanje posojil ljudem, kljub temu, da je Špela vedno obljubljala, da bo z pridobljenim znanjem z lahkoto povrnila vse in da bo še ultra bogataš. Tako je izcuzana, da komaj živi in je tik pred tem, da ji banka zapleni hišo, katero je dala pod hipoteko. Ne vem kaj se bo zgodilo z njo in me je zelo strah, Špela pa jo je tako rekoč hladnokrvno pustila v situaciji, v katero jo je pripeljala in jo tudi ne želi sprejeti na sestanek, saj je vedno zasedena in je v tujini.Baje, da tudi Špela nima denarja in da prodaja vse avtomobile in lastniška stanovanja doma in v tujini. Kljub temu ne verjamem, da je popolnoma brez, saj je ne mogoče, da porabiš tolikšne vsote denarja v tako malem času. Verjamem, da kolegica ni edini primer, saj okoli slišim vedno več negativnih mnenj o t.i. programu 6 Emotions. Še kar ne morem verjeti, da nekdo lahko tako hladnokrvno izkoristi zaupanje nekoga, ki je slepo verjel in imel izključno samo pozitivne namene.Prosim ljudje najdite se pravi in zaustavite Kraljico na kakršenkoli način in rešite ljudi, ki so še vedno v njeni zanki in preprečite to dogajanje še naprej.Čestitam Špeli za uspešno pranje možganov ter uničenja življenj tolikim ljudem, ampak vrjamem, da bo prišel dan, ko se bo vse skupaj razkrinkalo in povrnilo v škodo brezčutne Špele ali božjega poslanca.

Zakaj vsi te nateguni tako vneto odpirajo s.p.-je ?

in karavana gre dalje preko novih podjetij in z novimi načini privabljanja naivnežev…

http://www.energetska-numerologija.com/domov.html

http://www.facebook.com/e.numerologija

Ne nasedajte tem ljudem. Jaz sem dal za numerologijo 1.200 EUR in nič nimam od tega.Zdaj je pa že smešna cena, pravega odziva pa ni.Niti kakršnega koli certifikata, da lahko pokažem, da sem strokovnjak na tem področju. Kako le, ko pa tudi Peternelova nima nobenega certifikata. Samo pridruži se in gremo po kavbojsko naprej Zdaj že po pošti pošiljajo letake, kljub temu, da je Peternelova skozi leta ponavljala, da je to old fashion (ne razumem, zakaj ravno zdaj to počne-a se je zamenjala energija??). Vse našteto so zanesljive informacije. V glavnem bolestno do amena – ljudje, če to berete, poslušajte moj nasvet in se držite čim dlje od Peternelove. Če pa rabite to izkušnjo, pa upam, da vam ne bo žal, kot je meni danes.

Še za info si oglejte njene uspešne pripadnike (bodite pozorni na TRR-je), ki za polomijo lahko sodijo izključno samooklicano božjo poslanko – ljubiteljico luksuza (mislim, da greš za take zadeve izrabljat Božje ime, to za večino ljudi ni normalno). Ampak komu mar, a je tko Peternelova, itak nas v prihodnosti ni, preživeli boste pa le ti in tvoji zaslepljeni pripadniki. Pa brez zamere, vem da resnica boli!!

Spodaj:

1. http://www.bizi.si/POTENCIAL-3000-MIRAN-PETERMAN-S-P/

2. http://www.bizi.si/KORAK-RAZVOJNI-CENTER-SASKA-KLEMENCIC-S-P/

3. http://www.bizi.si/POTENCIALSI-TINA-BOLTA-S-P_LJUBLJANA_SNEBERSKA-CESTA_3629180000/

4. http://www.bizi.si/JOZICA-GELD-S-P/maticno-podjetje/

Bodite pozorni na te ljudi. Vse je v vaših rokah in zapomnite si, da so odločitve o vašem življenju izključno samo VAŠE!!

Lep pozdrav.

Ja, res je škoda, da si toliko denarja dal za to pranje možganov. Poleg zgoraj omenjenih pripadnikov, pa je moj kolega skoraj nasedel nekemu Ignjatoviču. Ne ve sicer, če je on pripadnik Peternelove, a deluje na tak način kot ona.

Poznam osebo, ki ji je tale gospa zaračunala 12.000 EUR za 14 dnevno potovanje v Dubaju, kamor je peljala kar celo skupino njenih članov. Medtem pa je ena slovenska agencija ponujala podobno 14 dnevno potovanje in to celo istem hotelu, za le okoli 2500 EUR. Povedala mi je tudi, da je plačala še nekaj 10 tisoč evrov za tečaje ali članarine, za kar je najela kredite, ko pa ji banke več niso hotele odobriti dodatnih kreditov, si je izposodila denar od znancev oziroma je prosjačila okoli kot berač. Oseba je postala prava razvalina in vseskozi zasanjano govori o neki energiji, ki bo rešila vse probleme.

Ko sem jo vprašala, če mi kako pokaže kakšno sliko od te famozne gospe, pa mi je povedala, da se gospa baje ne pusti fotografirat. Jasno, saj tudi na internetu ni nič podatkov o njej, ona verjetno že ve, zakaj je dobro pri takih stvareh delovati v ilegali. Tudi dragega odvetnika si sedaj po vseh teh pobranih milijonih lahko privošči.

Upam, da ste se oškodovanci organizirali in zadevo prijavili policiji. Obstaja namreč utemeljen sum, da gre za zelo skrbno načrtovano kaznivo dejanje poslovne goljufije, prikrit piramidni sistem in številne davčne utaje, vse skupaj na podlagi pranja možganov in pod krinko neke pozitivne energije.

Sinna – odgovor

Saša in Alena Ignjatović (v originalu Alenka Kavčič) delujeta skupaj, kalila sta se pri Špeli Peternel, kar pomeni, da delujeta po enakem principu, saj sta bila njena učenca – Alena celo njena desna roka do intenziva v Dubaju, dokler se niso poskregali.
Ne hodite na razne poletne intenzive, saj boste kasneje ugotovili, da ste porabili veliko preveč denarja.
Ne nasedajte lažnim obljubam, da je energija močna kot še nikoli – to so samo nekateri paketi od nešteto njih, da si Špela Peternel na lahek način napolni denarnico.
Bodite pozorni na njenega soproga Saniela (Sani) Vraniča, ki deluje pod podjetjem Sina 4 d.o.o.(zdaj so večino dejavnosti z podjetja Sina 5 d.o.o. prenesli na njegovo).

Ne nasedajte lepim paketom, nasmejanim obrazom, kajti izza tega se skriva gromozansko razkrojena resnica, ki nima nobene veze z pozitvno energijo.
Tisti ljudje, ki se še odločate ali bi se jim priključili ali ne, zaupajte mi in upoštevajte, ko vam rečem, da zavrnite prav vse, kar vam bo ponujeno z tega naslova. Če pa imate preveč denarja oziroma še niste zakreditirani in zadolženi naokoli, potem ste dobrodošli, ampak to bo hud udarec za vas in velik minus v vašem življenju.Če boste upoštevali moje nasvete, se boste vsem tem izognili.
Špela Peternel vem, da se strinjaš z menoj, ampak si kot pravi kapitan, ki bo svojo barko zapustil šele takrat, ko se bo dokončno potopila. Logično, saj si s tem kupuješ čas, ki ti ga počasi zmanjkuje in upam da boš prevzela grenkobo vseh, ki si jih moram priznati vrhunsko prevarala. Do takrat pa še hodi naduto naokoli kot kraljica:)

ŠE ENKRAT: NE NASEDAJTE !!!

Lep pozdrav:):)

No pa je še sina4 doo blokirana…

http://www.bizi.si/SINA-4-D-O-O/

Živjo. Ali ima mogoče kdo odgovor na vprašanje: Kaj čaka vse te zgoraj omenjene prevarante v prihodnosti? Ali lahko še mirno spijo, glede na to s čim se ukvarjajo?Lp

Rado, ker je večina “slepih”, se niti ne zavedajo kaj jih čaka.

Na kratko, takih ljudi nihče ne bo želel imeti za poslovne partnerje, niti ne bodo dobili službe. Le kdo bi si jih želel v poslu..? ob tem se vprašaš, le kdo bi se jih želel kot partnerje v svojem življenju..?

Kljub vsem opozorilom, da je zadeva z “energijo” očitna prevara, še vedno poslušajo “princeso teme” in ji sledijo, novačijo nove naivneže, zbirajo denar za nove seminarje, ter živijo v iluziji. Prihajajo na točko -0 , kjer bodo spoznali, da so treščili na realna tla in uvideli, da so le žrtve..

Vse to pa le, ker ego princese seže visoko in ne prizna, da je zafrklnila življenja toliko ljudi.
Zanimivo je, da se končno kaže resnica: princesa ni svetla, pač pa je temna.

Širjenje lastne iluzije, manipulacija z ljudmi, kazanje izkrivljene resnice, upiranje na “boga”, množično pobiranje denarja (pazi, manipulacija ljudi, da je izposojanje moderno!!!) , življenje na veliki nogi v ameriki in sloveniji, luksuzni avtomobili, luksuzne nepremičnine, poslovni prostori organizirani kot verski, itd itd … kaže le na to, da Xena ima lastno SEKTO, kjer se bodo bogi privrženci na koncu še obešali, ker ji bodo verjeli….. ,

Pa kljub vsem jasnim indicem, da je vse skupaj črno, na koncu njej ne bo država sodila nič, najebali pa bodo vsi ti reveži, ki so se pustili zavesti.

Torej, pozivam vse tiste, ki ste bili zmanipulirani, da se dobimo skupaj in skupaj nastopimo proti “princesi noči”, da se dobimo z novinarji, da skomuniciramo policijo in pokažemo kaj je svetlo in kaj je prav. Pravica navsezadnje mora biti v tej “demokratični” deželi, ki pa tudi že postaja vse bolj temna kajneda 🙂

Vsi tisti, ki so vas opeharili, vam vzeli dostojanstvo, vas poniževali pred množico na sešnih, vas zapufali do konca življanja. Vsi tisti, ki imaste danes na grbi banke, posojevalce denarja (beri kamatarje), razne znance in neznance, vse to zaradi izposoje v korist “princese noči”… prosim javite se in odpišite, da boste pomagali v “vojni proti temnemu”.
Naslednji teden bi se dobili na sestanku s kriminalisti v Ljubljani ob podpori odvetnika, ki nam bo svetoval kako zadostiti pravico, Brez skrbi, nič vas ne bo stalo. Vem da nimate niti za hrano za otroke, za plačilo položnic, za bencin….

Pa še nekaj se zavedajte: denarja od “princese noči” ne boste dobili nazaj, ker ga nima. Ga je zapravila! Ostane vam le še pravica in seveda prihodnost, ki jo boste morali dobro prijeti, da boste izgubljeni denar lahko vrnili…

pa lep preostanek dneva.

Bokirano tudi zadnje kar je bilo še neblokirano: http://www.bizi.si/SINA-5-D-O-O/maticno-podjetje/

Ja a ste čisto nori? Kam ste zapravili milijone, ki so jih stranke vložile v vaše projekte?

Kakšen bog je za vami? S kakšno pravico uporabljate besedo Bog? Pa saj ste hudičevo delo, saj kaj naj vam človek sploh še reče.

Mi hočemo ves denar nazaj!!!!! Tistega, ki ste ga pobrali s svojimi manipulacijami in tudi tistega, ki smo vam ga morali vložiti v kao vaše projekte (ki jih še danes ni).

A se vi zavedate kaj ste storili?

Najenostavnejše je lagati, manipulirati, zapravljati tuj denar in se na koncu skriti.

SRAMOTA!!!

Tudi sama sem imela precej podobno izkusnjo z dekleti , ki “prodajajo “6 emotions, najprej so mi ponudili seanse, energetske v poslovni stavbi Rotonda za bežigradom za 1000 evrov/ uro pri Špeli Peternel, poleg tega tudi numerološko svetovanje za 100 e/uro. Ker sem bila zelo radovedna in sem se naprej sprasevala, kaj konkretno dobim pri svetovanju za 1000 evrov/uro, pa nihce nihče ni znal konretno povedati prav nič. Ko se nekako nisem vdala in prišla na semniar, so mi na identičen način, kot pravijo ostali na forumu začeli prati možgane, da po vsej verjetnosti živim na robu svojega potenciala in da če bi prišla na njihov semniar bi utegnila zaslužiti tudi miljon evrov/uro. Hvalabogu ne živim v pomanjkanju in me to tudi približno ni moglo pritegniti, le firbec me je v matral- kdo bi plačeval take tarife za nič konkretnega?
Miislim, da bi se morali oškodovanci povezati in zadevo predati policiji. Mislim tudi, da se bodo člani 6 emotinos- podjetje sina5 d.o.o. in podjeteje sina4 d.o.o. na hitro pobrali iz države ali pa poskrili, ker je sla zadeva predaleč.Poleg tega imajo že blokiran račun- le zakaj?

mene pa zanima koliko pridejo letni inteziv ter poletni inteziv pri sošu in aleni,ker imam prijatelja ki brede v ta čudni del energije

Roke proč, pa bo najbolje.

Zakaj bi bredli v temo? Bolj ko se obremenjujemo s tem, slabše je.

Izkušnja je res dobra, vsi ostali brez denarja in na realnih tleh…

Enostavno odpustiti in iti dalje v življenju.

Mimo grede: palica pa kljub temu raste za vse te pošasti….

Luka 234,

ker tistim, ki jim pravimo prijatelji, želimo najboljše, ti svetujem, da svojega prijatelja čim prej
obvestiš in ga skušaš prepričati, da se jima izmuzne dokler še ni prepozno. Vprašanje je koliko sta mu že izprala možgane, saj delujeta na tem področju tako dobro kot Peternelova. PRSTE STRAN!!!

Elena Ignjatović je prej delovala kot Alena Kavčič, prvotno pa je to Alenka Kavčič.
Govori se, da je že dodobra izcuzala svoje starše, vzela hipoteko na nek vikend in hotela
hipoteko dobiti tudi na hišo, kjer stanujeta njena starša.Če ji je uspelo ne vem, je pa izredno pohlepna punca.

Skratka, svetujem ti, da pomagaš prijatelju, nekoč ti bo hvaležen. Drugače pa bo verjetno kaj kmalu brez vsega, tako kot vsi ostali, ki verjamejo tem ljudem.

Lp, Dare

js lahko samo recem da ste/so si vsi sami krivi ker ste/so pac nasedl..noben vas ni u nic silil tako da se tudi nimate zdaj kaj bunit:) po toci zvoniti je prepozno al kako ze pravijo!;)
Glede Spele pa tko..ne vrjamem v Spelo, vrjamem vase! Vrjamem v pozitivno energijo..vrjamem v to s cimer se spela ukvarja..vrjamem da ce pozitivno razmislas se ti pozitivno vrne.. Ampak pazte!! ne prcakujte da zdj ce boste pa mel cel cajt v glavi denar se vam bo pa kr prkazu na racunu..NE!!! dragi moji za rezultate je treba kej narest! in lih to je napaka za kar vi zdj krivite spelo k bi vam sam rada pomagala pri vasi psihi, da bi nehal samo negativno vlect iz stvari! Njena naloga je vs naucit da je zivljenje lepo, kljub nesrecam k so nekaj normalnega! in njena naloga ni vs naredit bogate z denarjem al pa kj, vi boste pa ta cas lezali na kavcu in delali nic..ne tko dragi negativci ne gre:)..Njena naloga je vs obogatit z pozitivno energijo!!! tuki teli k se prtozujete cez njo ze v vasem pisanju se cut negativna energija-relax people! u izi si ga uzamte, iz napak se ucte, razmislite pozitivno, tud ce vm ne gre use po planih- to je neki naravnga, nikol nebo tko kkr hocmo, lahko pa SE TRUDIMO da bo usaj prblizn tko!.. tko da nobena spela ni kriva za vase slabe izkusnje ampak izkljucno sami, ker ste si to sami izbral in tega, zou, ne znate izkoristt.. 🙂 in ne nism bla nikol pri Speli niti ne nameravam ker si pac zaenkrat znam sama pomagat, ampak sam iz drugacne plati gledam na vse to kot vi..uglavnem sami ste si krivi za use kar se vam dogaja, to je bistvo!:) don’t worry, be happy 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close