Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?
Ni ljudi potrebno hipnotizirat. Dovolj so lepe besede. Lansko pomlad sem naletel na žensko, ki je “zaposlena” kot Wellness svetovalka ter prodajalka izdelkov Herbalife. Seveda sem naivno verjel njenim lepim besedam ter na banki zaprosil za odobritev limita v znesku 500 evrov. Posel me je stal okoli 1000 evrov, kar pomeni da sem k tistim 500 evrom moral dodati še denar, ki sem ga prislužil z delom in dohodki. To je bilo konec junija 2011. Sedaj je december 2012 in šele ta mesec bom dokočno odplačal znesek, ki ga dolgujem banki s tem, da mi je banka že pred 1 letom z računa v enem znesku pobrala 400 evrov. Torej 1,5 leta je bilo potrebno, da sem odplačal zgolj tistih 500 evrov. Naj še omenim da se mi je zgodilo nekaj podobnega, kot se je zgodilo Borutovi znanki: zaradi pufa me je zapustila punca, kajti ji je bilo jasno da zaradi tega še lep čas ne bom na zeleni veji ter da posledično še lep čas ne bova mogla iti na svoje ter si začeti ustvarjati svoje življenje. Da ne omenjam tistih cca. 500 herbalifovcev, ki se sestajajo v raznih konferenčnih dvoranah. Ti ljudje kot da so drogirani. Npr. je prišel nek “doktor”, za katerega nikoli prej nisem slišal… ljudje so tekli k njemu po avtogram, kot da bi pred njimi stal John Lennon.
Če strnem v en stavek: ljudje, ne nasedajte takim prevarantom! Sploh če vam predlagajo naj si denar izposodite. To je prvi znak da gre za sumljiv posel. Kakopak je to piramidni marketing, ki je pri nas protizakonit. Poleg tega mi tista ženska ni pustila izstopiti iz te sekte, tako da ni šlo drugače kot da sem jo dal na ignore in se ji nikoli več javil na telefon.
Res se sprašujem kaj je narobe s to državo, da odobrava tako poslovanje.
Vsak je odgovoren za svoje življenje. Ne dajte svojega življenja v roke drugemu da z njim upravlja, ker ravno to počne špela, ignjatovići in ostali učenci wangove. Vklopite svojo zdravo pamet in ne nasedajte raznim mamljivim obljubam, ki vam jih ponujajo. Vem, njihove obljube so presneto mamljive pa še tako dobro jih znajo zapakirat in skomunicirat, da lahko hitro nasedeš. Poznam.
Preverjajte malo te informacije, ki vam jih podajo, malo prebrskajte po forumih, kaj ljudje pišejo o njih. Saj vsi vemo, dober glas se sliši v deveto vas, slabši pa še dlje. Poglejte si oddaje, prispevke o špeli, pa se potem odločite.
A kdaj preverjate njihove reference? A kdaj vprašate kakšne rezultate so dosegli njihovi “učenci” in v kolikšnem času? Vprašajte, pozanimajte se! Zahtevajte konkretne odgovore, ne meglo. Ne nasedajte zgolj na lepe besede. Poglejte v ajpes, kako njihova podjetja poslujejo. Poglejte ali imajo odprte račune, ali blokirane. Do ogromno informacij lahko sami pridete, so javne, pa se potem odločite ali boste sedeli na njihovih treningih ali ne. Zunaj je ogromno šarlatanov, ki čakajo na naivne, ranljive ljudi. Tem gre zgolj za profit. Njih ne zanimajo vaši rezultati, njih zanima koliko denarja vam lahko poberejo.
Pazite kakšne pogodbe podpisujete. Naj vam najprej pogodbo pokažejo, preberite pozorno vse od prve do zadnje črke, šele nato vplačajte, če želite. Ne da najprej plačaš, pogodba pride pa 2 meseca kasneje. Seveda napisana tako, da so zaščiteni zgolj oni in ne vi.
Če boste to upoštevali, boste težko komu nasedli. Lahko pa zgolj verjamete njihovim besedam in boste sami vse izkusili na svoji koži. Takrat se boste pa resnično naučili. In dolgovi vam ne uidejo, ne glede na to koliko ste “bogati”. Samo dovolj dolgo ostanite z njimi.
To kar razlagajo, pozitivna, negativna energija in ves ta “spiritualni glamur”… ogromno informacij lahko najdete sami zastonj na netu, v knjigah, knjižnicah…itd.
Vaše življenje je v vaših rokah, sami se pa odločate kaj boste z njim naredili. Še enkrat, ne dajte svojega življenja v roke drugemu, nikoli, pod nobenimi mamljivimi pogoji.
Par nasvetov z moje strani je bilo tole, morda pa komu prav pride.
Koliko laži je pa ta ženska iz sebe spravla? Vsi politiki v sloveniji skupaj ne lažejo toliko ona sama.
Bolje da kar v tujini ostane, bo vsaj kakšen dan vse skupaj podlajšano, ampak svet tako ali tako ni velik. Postane zelo majhen ko se enkrat začneš skrivat.
Po drugi strani pa zakaj začuda ne pride v Slo, če ima vse prav, edina z resnico v roki?
Aha skriva se pred negativno energijo. Ja seveda in potem svizec zavije čokolado.
Palica ima vedno dva konca, počasi se obrača…..tik tak….tik tak…
“obiskovalec 15”
se ti ne zdi da je že ogromno napisano o tem tudi iz “prve roke”? preberi starejše objave, je dovolj nazorno napisano vse.
in tudi meni je zelo žal, da sem se podrobno spoznala s tem tako imenovanim “energetskim znanjem”, ki je super napredno, eno in edino, a ne Špela.
“Najbolj presenetljivo” pa je to, da te kliče udeleženec Špelinih treningov, ki trenira pri njej že cca sedem let in te prosi, če mu posodiš denar. Halo?! A ni to najbolj napreden trening? Kako lahko po sedmih letih treninga, po vseh teh super sposobnostih, prosiš za denar? Ko bi ga pa moral že na milijone imet.
To je rezultat njenega treninga – vedno večji dolgovi.
Pa to še ni najhujše. Kaj pa mentalno, psihično zdravje?
Karkoli spiritualnega ali kakršnegakoli ti pomaga na poti, je zdravo ko razširi tvoje delovanje in zavedanje. Karkoli je čaščenje kogarkoli je to kult. Hranjenje na nekom na nečim. Pomanjševanje samega sebe. Ne morem brez nečesa. itd.
Odgovornost Špele je, da če je karkoli obljubljala naj potem stoji za tem in realizira. Naj razvija posameznike v njene duplikate, ki lahko brez nje premikajo gradove.
Vsak je sam zase odgovoren in učitelj je odgovoren za svoje učence. To je vse. Če so imeli učenci karkoli za dojeti, jih učitelj podpre v siju odgovornosti do njih. V kolikor produciraš đankije je to problem. Če je računala 20.000 – 30.000 € letno, potem jim naj pomaga, da bodo sami vsaj toliko naredili. Da postanejo vodje velikih projektov ali karkoli naj bi že postali. Obljubil sem in držim obljubo. To je moja odgovornost.
LP
Kalimero
Ja, pa kot je rekla, jezus ima svojo pisarno “zgoraj”, pa mi vsi prihajamo iz planeta kripton, pa nekajkrat jo je kap ko je bila povezana …. huda domišljija ja..
da je bila mera polna, pa še izključno neka presna hrana, extra pripravljena , nič slabe hrane , nič alkohola, izključno sporščanje doma, povezovanje z višjimi silami, najboljše stanovanje, avtomobili, hoteli letala …vse top top top ( mi gre na K ta beseda)…
a po vsej verjetnosti non stop študirala, kje in iz koga bi še zvlekla kaj denarja; doma pred tv-jem z vrečko čipsa v roki in pivom ter mastnim zrezkom 🙂 ..samo ugotavljam, kaj pa če je vse res 🙂
Dragi vsi energetski prevodniki!
Nekoč:
Ko sem se prvič udeležila energetske numerologije, sem si rekla: ”To je to!”. Mislila sem, da sem končno našla svojo duhovnost, bistvo življenja. ”XXX € je vredno takšnega znanja” sem si rekla. Vsa ta teorija je bila kombinacija vsega, kar me je kdajkoli v povezavi z duhovnostjo in energijo zanimalo. Pa vendar, nisem bila edina. Ugotovila sem, da je veliko novih prišlekov našlo isto, kar sem našla jaz. Popolno! Po prvih urah numerologije sem že zelo resno upoštevala pravila v upanju na lepši jutri, poln dobrih rezultatov. Odpovedala sem se alkoholu, spat sem hodila pred 22.00, spala sem na hrbtu, dnevno vstajala ob 5.00 zjutraj in šla naravnost na WC, sproščala sem se dve uri ali več na dan, nisem seksala niti masturbirala (HUD PREKRŠEK – NE BO REZULTATA!!!). Nisem sodila drugih, nisem se vpletala v situacije in čustvene izlive drugih, nisem se jezila, trduila sem se NE imeti občutka krivde, itd itd… Spremenila sem stil življenja. Čez noč se je moje življenje obrnilo na glavo, kar se mi je zdelo super, saj sem nekaj podobnega zares potrebovala. Ko se je pojavil kakšen problem, sem po prejetih navodilih v nedogled ponavljala “Happy”, kar mi je ”izredno” ”’pomagalo”’. Seveda pri obračanju oči od realnosti. Realnost boli, peče, rane bolijo. Na trenutke se je zazdelo, da me energija sliši, kakšna potrditev. ”Srd preteklosti je pojenjal.” ”Avtobus je pravočasen.” ”Gospa na banki mi je odstopila mesto v vrsti.” KAKŠEN REZULTAT!
Ko je minila 15. ura ”strokovnega šolanja”, sem začela slutiti, da bodo moje finance morale ponovno krožiti. ”Ojej, saj jih nimam” sem si rekla in v upanju na čimmanjši znesek nadaljnega izobraževanja ponavljala ”Happy”.
No prvič se je zgodilo, da ponavljanje Happy ni in ni pomagalo. Napočil je prvi sestanek z bodočim mentorjem, kjer sem izvedela koliko denarja bo prekrožilo v naslednjem krogu. Razmišljala sem že, da bi si izposodila denar od tete Branke iz Kolovratove ulice 15 (15=6 – po njihovem manipulacija)! Na sestanku je minilo 45 minut preden mi je uspelo izvedeti znesek. ”Letni intenziv stane1X.XXX €, tvoji rezultati bodo zagotovo šli samo navzgor, jaz v tvojem imenu sploh nebi razmišljal”: mi je rekel mentor.
Čez mesec dni in pol mi je uspelo urediti zadeve. Vplačala sem letni trening. Manjše posojilce mi pač ne bo povzročilo večje škode sem si mislila, med tem ko so mi budni prijatelji pritrjevali, da so se mi skisali možgani. Glava skozi zid je pri meni žal nekoč bila vrlina, v kateri danes ne vidim več pomena, razen ko se gre za pot do uspešne kariere. Na letnem intenzivu je vse lepo potekalo, brez večjih problemov. “Prvič v življenju sem zaslužil 1000 000 € in to v enem kosu. Bi si lahko mislili?. Le prosila sem in dobila to majhno idejo. Ne boste verjeli: prodajati sem začela žegnano vodo. Oh pa še kako je šla v promet.” No to je seveda bil plod moje domišljije, ki so jo moji energetski prevodniki dojeli kot brilijantno zamisel, ki bi dejansko lahko uspela???!!!!!. Sicer brez večjih finančnih planov, pa saj to so le malenkosti, ki pri milijonskih poslih niso potrebni, še posebej plačani davki! =). Mesec kasneje sem ugotovila, da iz te moke pač ne bo kruha, in s hepiranjem privabljala nove sočne ideje, ki bi mi prinesle milijone v čimkrajšem času. “Prodajala bom energetske plutovinaste zamaške. Načrt je takšen: vzameš srednje debel plutovinasti zamašek in ob njem meditiraš 3 ure in pol. Ko je nabit z željo po milijonih, ga namočiš v vodo ob kateri si se prejšnji dan sproščal 7 ur. Nato se pred spanjem še 2 uri sproščaš in plutovinast zamašek položiš pod spalno blazino. Ko se zjutraj zbudiš v steklenico naliješ liter in pol vode (Pozor: voda mora imati 95°C). Vse skupaj pustiš 1 dan v temnem prostoru. Rezultat: Voda se spremeni v zlato. Pa saj sem vendar mojster alkimije. Cel srednji vek niso ugotovili kako stvar poteka, jaz pa to storim v manj kot 2 dneh. Neverjetno!!!!”. Idejo je mentor z vsem navdušenjem podprl in že so začeli pritekati denarci. 1 euro, 2 eura, v enem mesecu sem zaslužila kar 30 evrov. Po dvomesečnem vztrajanju sem ugotovila, da tudi tukaj ne bom iztržila nič. Lepega sončnega dne, sem ugotovila, da bo denar ponovno krožil. A za to sem izvedela šele na sestanku, ko sva z mentorjem šla na kosilo. “Bliža se poletni intenziv na morju” mi je povedal dragi mentor. Super, sem si mislila. “Zagotovo bom zaslužila” sem mu odvrnil. “Zate imam drugo, hitrejšo rešitev. Raje si ponovno izposodi” mi je odvrnil. To me je zadelo. Ego mi je narastel do neba, samozavest pa je nekako šla po gobe Pa še kosilo za OBA sem morala plačati, seveda iz izkupička od čudežnih zamaškov. V telefonskem imeniku je zmanjkalo imen za potencialne kandidate, od katerih bom iztržila teh par tisoč evrčkov. No nekako sem končno dobila darovalca. Na morju je bilo res lepo. Domači sploh vedeli niso kje sem, pa saj mi ni bilo mar. Tako ali tako se moram izogibati genetike, in tako sem upoštevala kar mi je bilo naročeno.
Sedanje ugotovitve in dogajanje:
1. Poslušam svojo intuicijo in se ne zanašam na mnenja drugih, ne iščem potrditev drugih pač pa v sebi.
2. Sem v minusu
3. Ni mi več nerodno reči “NE!”.
4. Denar je sveta vladar, ko postane tvoje vodilo se izgubiš v svojem bistvu.
5. Če je tvojem ”guruju” manj jasno o življenju, kot tebi samemu pojdi stran kolikor hitro te nesejo noge.
6. Ugotavljam, da je moja moč izhaja iz izkušenj, ne pa iz plačanega denarja.
7. Med meditacijo različni ljudje dosežejo različne nivoje zavesti. Informacije, ki jih dobimo so različne, ponavadi pa so v takšnih situacijah osnova za ”super ideje” – duhovni vodja mora vedeti, kaj je izvedljivo in kaj ni. Podpreti dobro idejo in podpreti iluzijo brez vsakršne osnove sta dva različna pola. #Moji ideji sta zgolj simbolični, z namenom da poudarim kakšen nesmisel se lahko podpira#
8. Meditacija je pomembna, če znamo živeti na Zemlji. Tdno, jasno moramo vedeti, da brez lastnega udejstvovanja ne bomo dosegli nič. Plavanje in zidanje gradov v oblakih je dejavnost primerna za otroke do 5 let.
9. Grajenje sreče na nesreči drugih se slej ko prej konča, čeprav je skozi oči teh gurujev videti, kot da resnično pomagajo.
10. Za manipulacijo sta potrebna dva. Če nimate poguma, ga najdite in prekinite krog. Nikoli ni prepozno.
11. Na treningu je na stotine pravil.Tako je človeka najlažje fokusirati stran od realnosti. Kdo pravi, da seks ni nekaj čisto naravnega? Oni, zato ker je to stvar, ki jo redkokdo upošteva. Slej ko prej dobiš pod nos: ”Zakaj si pa seksala? Ni čudno da nimaš rezultata”.
Tu je nekako najbolj nakratko povzeto življenje, ki sem ga doživela na treningu. Malo za šalo malo za res je opisano preteklo dogajanje. Moje ideje so zgolj simbolične =). Podpiranje takih in podobnih idej je resnično. Materializem je resničen. Pravila so resnična.
Lepo pozdrav, energetski prevodniki!
Pa še nagradno vprašanje: ”Veste kakšna je razlika med vami in Titanikom? Nobene! :)”
Nagrada za tiste ki ste iz neba potegnili pravilen odgovor: zastonj vstopnica v 350 000 000 vreden Happyland.
dajmo se zbrat in organizirat skupaj tisti ki imamo v teh krempljih svoje najbližje in tisti ki imate izkušnje z temi prevaranti in vsi ki ste pripravljeni pomagat.Meni je padla v to sekto žena pri ignjateviču in alenki ali eleni kav..ič njen mentor Koščak J,se je čisto spremenila ,vzela kredit ,plačala prvo 720eur potem pa še 14400eur za letni trening brez moje vednosti zdaj novači že druge ljudi, češ da je zato poklicana in da mora pomagat ljudem,da bo pustila službo in da bo velik zaslužila.Vštirih mesecih je v družini naredila že celo štalo,prepir z mano ,sinom nima več skrbi niti za hčerko ki je na začetku osnovne šole ,vse pusti in gre na njihove treninge ne posluša in ne prenese negetivnih stvari o teh pohlepnežih,ima pamet na ravni 5letnega otroka in spi z medvetkom,sem že čisto v obupu, iščem pomoč pri policiji,kriminalistih davčni in tržni inšpekciji ,sociali, na sodišču poizvedoval,sem čisto na tleh prosim za pomoč javnost,mi preko nje že dajo v naznanje za razpad kmetije .Stopmo skupaj bomo močnejši bolj slišni ,obvestimo širšo javnost, povežimo se z mediji in tako pritisnemo na državne organe pregona da to sekto , prikrito piramido ki deluje v sloveniji pozaprejo in prekinijo to zasužnjevanje ljudi.Še enkrat prosim za pomoč in hvala vsem ki ste pripravljeni pomagat,naj bo to naša poštena pozitivna energija.
Kot vidiš ni pomagalo niti to, da so televizije dvakrat objavile prispevke, ne pomaga niti, da si osmoljenci lahko preberejo zgodbe bivših osmoljencev na forumu…
V igri je toliko denarja, da si niti predstavljati ne moremo… večina pa ima izposojen denar naokoli, hiše pod hipotekami, itd itd ,, večina dejansko nima za živeti.
Predvidevam, da se osmoljenci niti zbrali ne bomo, ker nam gre vsem na bruhanje, ko se vidimo. Vedi, da je manipulacija s strani vodilnih tako močna, da le ta potegne na ostale in vse skupaj postane manipulacija ter laž že med sabo…
S policijo ne bo nič, ker če bi kaj lahko naredili, bi že. Medijem vse skupaj ni zanimivo. Sam se jih lotiti rajši ne, ker so v ozadju ljudje, s katerimi nočeš imeti problemov. Kot že rečeno, skupina se ne bo zbrala in skupaj nastopila.
Res pa je tudi, da šefi teh piramid nimajo 0 (nič) denarja, torej ne moreš dobiti nazaj nič.
Če pa je kdo trenutno na “masaži” in nosi denar tja, pa če ste njihov partner, ga pa spametujte, če ne gre drugače, tudi s “silo”, namreč hvaležen vam bo (če ne zdaj, pa na koncu).
Res je, ničesar nimajo…razen za to da skeširajo raznorazne ML nad 100000 €, potujejo z A razredom, preživljajo po mesece in mesece v petzvezdičnih hotelih, imajo varuške, gospodinje, plačujejo osebnega trenerja, otroke pošiljajo v drage zasebne šole,… Čisto nobenega sočutja, le skrb za svojo lastno rit. Besede pa skrivajo za veličastno “energijo”, tako da lahko ljudi pošiljajo v imenu le-te v pi**** mat**** če je treba… Sašo ima pridobljeno izobrazbo predšolske vzgoje, Elena pa je mladost preživljala v domači gostilni, tako da ne vem če sploh ima opravljeno srednjo šolo.
Kje so pa pedagoški in andragoški izpiti, certifikati? 🙂 Saj jih ne rabjo, ker imajo pod dejavnost prijavljeno: ”Inštrukcije in svetovanje”.
Pa jim človek zares nič ne more? Tko kot rečejo, čas bo pokazal svoje. Mogoče ne preko sodne plati ali javne. Do določene mere so pametni, pa še to zaradi ljudi v ozadju, raznoraznih Čeferinov itd. Sami so pa neumni ko beton, navadne brezglave butare, ki razmišljajo kot 10-letni otroci in sanjajo o gradnji happylanda vrednega 350 000 000 €, njihovi mentorji pa še za plenice ali hrano nimajo. In to naj bi zgradili v roku 2 let in pol. In potem ljudem ponujajo pogodbe s katerimi naj bi iz nekih sivoekonomskih skladov evropskih milijarderjev potegnili vsak po 500 000€ (več kot 50 ”prostovoljcev) kar vse skupaj nanese 25000000 €. Ko so se te pogobe podpisovale veleSašo ni povedal ime organizacije ki ta denar ponuja, sploh pa je bila pogodba v nemščini, tako da niti nebi smela biti veljavna, ker je večina ljudi posledično zaradi njih že tako zabitih, da jim znanje leti iz glave.
Enkrat si bodo zanko, ki je namenjena drugim sami zategnili okrog svojega vratu. Takrat jim ”prijazne besede ne bodo več pomagale.
Kajne Sašo in Elena Ignjatović?-, vrhunski športnik pinkponka in malega nogometa ki zdaj samo še sedi na stolu in se redi, ter spretna natakarica iz 80. let prejšnjega stoletja. Če bi bil vidva, bi me bilo sram ;).
Prav tako Jure Koščak, vrhunski pinkponkaš, katerega odlika je nategovanje ljudi vse od 18. leta starosti naprej. Čestitke, res si dober Jure, še posebej na področju partnerstva in jemanju skupnih hipotekarnih kreditov, ki jih zdevaš v žep glavnih dveh črvov.
Ali Helena Jereb, energetska ekspertka, vrhunska ekspertka na področju partnerstva, ki ga sama trenutno nima, k njej pa se lahko pridruži tudi napol ekspertka Katja, ki prijazno prodaja dišeče kocke (vredne par avrov) po 90 evrov, je pa tudi ona brez partnerja.
Vsi učijo o partnerstvu, denarju in zdravju, čeprav je zdravje mogoče res še edina stvar, ki so jo ”dokazali” s kupovanjem dragih prehranskih dodatkov iz žepov neumnih ljudi.
Čestitke vsem skupaj, čeprav ne več dolgo 😉
To so vsi nateguni prve klase. Bolani so pa sami tako, da so glih za v mentalne institucije.
Itak Koščak ekspert, jezik mu teče kot namazan, sam da kaj malo po evrih diši. Ko ga pa kaj konkretno vprašaš, je pa bebav do konca. Gate se mu tresejo pred tako opevano “energijo”, pa sam druge uči o pogumu, sam pa prestrašen do amena. Tist ignjatovič mu pa sam ego napihuje, da loh pumpa drug folk, ki ne ve kaj bi sam s sabo. Vse skup je bolano do konca.
Pa te naši pravni velemojstri, da so luknje v slo. zakonih in nič ne morejo, kriminalisti nič ne morejo, mediji nič ne dosežejo, ja mater a loh kdo še kako korist v tej naši Sloveniji naredi. Podpira se sam take manipulatorje, ki ljudem glave perejo, da jim loh čim več denarja poberejo.
Dejmo se skup dobit, ja dejmo, sam kdo bo pa kej naredu? Greš na vse možne pristojne organe, noben nič ne more. Pri nas v Slo se nič ne da, a v tujini pa lah poštimajo take primere in jih zaprejo. Ne vem zakaj imamo sploh vse te pristojne organe, če noben ne more nič naredit. Ja pa če to ni za kozlat no!
kle smo pozabili omeniti še nejc fekonja Izobraževanje in usposabljanje s.p.(drugače avtomehanik)hlapec sašotu in eleni(baje polbrat sašotu) Nima niti za planice svojega otroka.
Največja zalost vsega tega pa je da so udelezeni nedolžni ljudje družine sorodniki,ki ji te obiskovalci novačijo notri (oni se pripravljajo za leto 2020)
Imam predlog
Zberimo se skupaj in se oglasimo pred nihovim štabom ko imajo predavanja (za boljšo poslovno rast)hahahahahhahhahahaha,tko on pravijo
Predavanja se dogajajo v župančičevi jami za DM v ponedeljek in sredo od 14.30-16 ter trugi del ob 16.30-18.00
a ja pa še neki
letos imajo poletni intenziv spet v Novi vinodolski ampak 1 mesec cena pa 5800 eur mogoče bi šli tudi mi dol pogledat !!!
Mimogrede, ne pišite iz čiste jeze , ne razpečujte osebnih podatkov, ne razdajajte vsega tule gori.
Forum ni za to. Predvsem pa so “nasprotniki” “pametni” in bodo vse to izkoristili sebi v prid!!!!
Imejte pamet in se spametujte. Verjamem, da ste jezni in ne vem še kaj, samo to vam/nam ne pomaga.
S pametjo in pravo taktiko nad prevarante.
ok?
Forum je zaprt za komentiranje.