Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Špela Peternel – nateg z pozitivno energijo!?

Živjo!

A so ti ljudje ki so tu omenjenji in v tv prispevku še tu aktivni? Kdo ve? Kakšna je njihova hirearhija? A ti ljudje kličejo in si sposojajo denar?

– Xena
– Satia
– Ignjatovič
– Petja
– Alenka ?
– Tjaša
– Žiga
– Grega..

Hvala za info.

Pozdravljeni!

Prebral sem celotno temo in bil zgrožen nad izjavami. Veliko uporabnikov je izlivalo gnev in bes in pametovalo o kaznivih dejanjih. Sedaj ko pa sem postavil konkretno vprašnaje z imeni pa ni nikjer več nobenega. Ali je to spet samo glasno lajanje v ozadnju, ko pa je prilika za obrazložitev/dokaz dejstev pa ni nikjer nobenega..
Sedaj pa sm v dvomih ali res nihče nič ne ve o zgoraj naštetih imenih, ali se bojite karkoli izdati?

LP!

V vednost, da nekdo ocitno tudi v usa ze dela…. Le kdo? Hihi…

http://www.ninthsensellc.com/

Po enaki metodi…

Obiskovalec 14,

saj ste iz vseh postov menda sami razbrali, da nihče ne upa podeliti kakih konkretnih informacij na forumu, ker so:
1. s strani špele peternel odvetniki že “grozili” lastnikom tega foruma,
2. ker naj bi bil partner špele po pričevanjih Ljubljančanov izterjevalec, ki ima za sabo zanimivo “ekipo”(nepreverjena informacija, vendar “kjer je dim je tudi ogenj”)
3. ker je vsak izmed slušateljev že preveč plačal in nebi rad še enkrat ali srečal Špele ali imel kakršnekoli kontakte z njo..

to so samo trije osnovni argumenti…

Ste pa sigurno opazili, da so ignjatevičevi tudi sodelovali s špelo, od tam povzeli nategunski sistem in to delajo sedaj sami…

Kdo pa je v piramidi??? nihče, ker, če je kdo dobil kako provizijo od špele, je le ta kaj hitro šla nazaj v žep špele in njenih podjetij…

Ker tako zanimivo sprašujte ste sigurno novinar ali kriminalist… torej odgovor na vaše vprašanje, enostavno pojdite na naslov podjetij od špele in ignjatovičevih ter preglejte bilance ter izstavljene fakture, pa boste hitro videli kje je kdo v kaki poziciji… boste našli zanimive informacije….

V iskanju samega sebe se oprimeš vsega, posebno če si želiš sam pri sebi priti do dna.

Bil sem udeleženec treningov. Šel sem do tja, dokler sem finančno zmogel, potem sem pustil zadevo. Moram reči, da mi je osebno pomagalo zelo. Energije je ogromno in čutiš jo in dobiš jo. Počutje je fenomanalno. Sam nisem nikomur tega vedenja prodajal, ker nisem šel notri zaradi posla, ampk sebe, to sem jasno povedal. Cene so visoke, ampak to me ni motilo, ker sem s pomočjo treningov rešil stvari pri sebi.

Notri so ljudje, ki si to lahko privoščijo, nekaj pa tudi takih, ki si nikakor ne morjo. Taki bi morali imet pamet v glavi, pa jo zgubijo.

Moj znanec je šel notri po nekom drugem in se do konca zapufal. Zdaj pa dobesedno sovraži te ljudi, treninge…razumem to, samo priznajmo si, on je šel v to prostovljno. Zakaj sem pa js lahko odnehal? Ker sem vedel, kaj hočem.

Energija je dobra, vendar bi lahko ubrali popolnoma drugačen način, kot ta, ki so ga. Zdaj pa naj nosijo posledice. Z vsem na treningih sem se strinjal, s finančno platjo pa prav gotovo ne.

Js sm povlekel ven najboljše, popravil sem neko osebnostno motnjo in še zapufal se nisem.

Glede Špelinih privžencev bi rekel pa sam to…obup od obupa…Rekel bi, da so prav ti pripeljali ime tako nizko. Če že daš nekomu neko delo, ga najprej nauči, izuči. To so ljudje, ki jim v žiivljenju ni še nič uspelo in se tu lahko delajo prepotentne.

Ja in vem, da bodo to prebrali, zato jim rečem samo nekaj. Izkoristili ste energijo v ego namene!
Samih delavnic s tovrstnim pretokom energije bi se z veseljem udeležaval še naprej in še komu priporočil, sam sistem in način kako to širiti naprej pa grajam.
Kup zapufanih sovražnikov vam je poslala energija nazaj, da spregledate, kako visok problem z egom imate šele vi.

Uf, prav jezen postaneš ko bereš kako vse nategujejo ljudi ki čutijo v sebi stisko, praznino, ki spremlja moderno življenje.

Ima me da bi lastnoročno poslal malo “energije” k tej špeli pa da vidim kaka mojstrica je.

Če že ne na tak način pa si taki ljudje zaslužijo vsak malo kinetične energije v fris.

“Glede Špelinih privžencev bi rekel pa sam to…obup od obupa…Rekel bi, da so prav ti pripeljali ime tako nizko. Če že daš nekomu neko delo, ga najprej nauči, izuči. To so ljudje, ki jim v žiivljenju ni še nič uspelo in se tu lahko delajo prepotentne.

Ja in vem, da bodo to prebrali, zato jim rečem samo nekaj. Izkoristili ste energijo v ego namene!
Samih delavnic s tovrstnim pretokom energije bi se z veseljem udeležaval še naprej in še komu priporočil, sam sistem in način kako to širiti naprej pa grajam.
Kup zapufanih sovražnikov vam je poslala energija nazaj, da spregledate, kako visok problem z egom imate šele vi.”

Se popolnoma strinjam z zgoraj napisanim glede Špelinih privržencev. Dajte najprej sami poskrbet za svoje rezultate pa potem prepričajte ljudi s svojimi rezultati in ne s praznimi besedami in obljubami, ki nikoli niso bile izpolnjene. Govorite kako uspešni bodo postali ljudje, ki jih vabite v sistem, a nekateri od vas ste zapufani do amena, sami veste kdo ste.

Tudi jaz sem obiskovala te treninge, vzela kar je bilo tam zame, sicer sem se vmes tudi jaz zapufala do konca…pač nekateri bodo svoja stanovanja odplačevali, jaz bom pa tole najprej.
Vsebinsko je zadeva kar ok, način kako delujejo poden od podna. Je kar je zdaj. Najboljše pobrat od vsega pa dalje.

Žal mi je nekaterih ljudi, ki jih poznam, ki še vedno vztrajajo, ki so postali v času treninga še bolj zmešani (lepše ne morem reč, žal) kot so bili pred treningom, rezultatov še kar nimajo, kljub vsem dnevnim treningom, plus dodatnih treningov, plus raznih intenzivov, da ne omenjam niti bajnih vsot denarja ki so ga vložili, rezultatov še vedno ni.

Kakšen trening/couching je to če toliko vložiš (denarja, časa, dela) in tako zelo minimalno dobiš? Samo na tistih “filingih” vas držijo, k zajčku k mu korenček navežeš na palico in skoz teka za njim, ujame ga pa nikoli ne.
Nekateri ste res dobesedno zaslepljeni. Nekdaj radoveden in jasen pogled so zdaj zamenjale motne oči, nekdaj pristen in veder nasmeh, je zdaj zamenjal umeten happy face.

Očitno vsak potrebuje svoje lekcije… kljub vsemu, vsem nam, tistim, ki ste in tistim ki niste na treningu želim vse najboljše v življenju. In lepo vas prosim, ne dajte svojega dragocenega življenja nikomur drugemu v roke za nobeno ceno. Samo vi sami lahko veste kaj je dobro za vas, nihče drug. “Človek je vreden ljubezni že samo zato, ker obstaja.” (Ksenija Bezenšek) In ne zato, ker več kot boste plačali, bolj vas bo energija ljubezni podprla. Lepo vas prosim?!

Na hitro sem malce preletela ta forum. Res na hitro pa vendar dovolj, da sem dojela bistvo in se čutim skoraj dolžna podati svojo izkušnjo.
Ne bom se spuščala v debato “afere Špela”, ker nikoli nisem bila udeleženka njenih treningov, zatorej premalo vem o njenem sistemu, da bi na predpostavkah delala neke zaključke.
Sem pa srečna in zadovoljna udeleženka “Ignjatovićevih treningov” že cca leto in pol in sama to čutim kot največjo prioriteto, ki mi je bila poslana oz. dana v življenju. Pa četudi me označite za “Izpranomožganko”, ok. Na energetskem treningu je možno, da ti izperejo možgane, če le dovolj pridno treniraš predvsem pa reagiraš to znanje, ki ti ga vsakodnevno neposredno dovaja energetski prevodnik. Izperejo ti jih res, vendar ti jih izperejo v POZITIVO.
In kaj je zdej s tem narobe??
In kaj sploh pomeni obrnit se k POZITIVI? Pomeni, da NE reagiraš več vedenjskih vzorcev in prepričanj, ki so te v življenju omejevala do sedaj. Pomeni, da namesto strahu začneš reagirati pogum, namesto skrbi in jeze mir, namesto “ne morem” “zmorem”, namesto neodločnosti odločnost….itd….predvsem pa da spoznaš, da življenje v resnici je čudovito, če ga le pravilno razumeš. In da nad nami je “neka višja sila” in da ljudje v resnici smo proti tej sili zelo majhni. Zato ne vem če je dobro komurkoli soditi, ker nismo bogovi pa naj raje sodijo oni.
Kar se tiče “Ignjatovićevega sistema” lahko mirno rečem, da je več kot korekten in da je “leader” oseba, ki se še predobro zaveda moči te sile in v dobrem letu kolikor sem na treningu nisem imela nikoli priložnosti podvomiti v njegovo poštenost in suverenost, enako lahko rečem za njegovo partnerko, v letu in pol pa verjetno še slep sprevidi,če je nekomu samo številka, če “mlati prazno slamo”, če mu gre samo za denar itd, Predvsem je izredno odgovoren do sebe in ljudi, ki mu zaupamo in če bi blo več takšnih ljudi, bi bil svet zagotovo lepši in boljši.
Pa med udeleženci treninga ni nobenih “butljev” ampak so tam ljudje raznoraznih branž in poklicev, od športnikov do biznismenov itd.
In vsem, ampak res vsem do enega se življenje spreminja na bolje in vsi imajo veliko boljše življ. rezultate kot pred treningom.
Pa tudi, ko nekdo plača drage univerze ali pa npr. raznorazne športne treninge, kdo je kriv, če ne delaš tako kot bi moral in ne dosežeš uspeha?? Šolski sistem, trener, učitelj ali morda on sam, ker se ni dovolj potrudil in je delal kontra od tega, kar bi delati moral?? In kdo ti garantira, da boš univerzo uspešno končal že, ko jo samo plačaš?
Za uspeh je potrebno nekaj vložiti. Vedno. Ni čarobne palčke in nam tudi nikoli ni nihče rekel, da je.
Mi, udeleženci tovrstnega treninga zelo dobro vemo, kaj smo plačali in kaj za svoj denar dobili pa mirne duše lahko rečem, da smo dobili veliko več, kot smo plačali.
Zelo verjetno je, da s samim sistemom pri Špeli očitno nekaj ne štima, ker je res veliko nezadovoljnih ljudi. Res pa je tudi, da je ob neuspehu najlažje s prstom pokazati na drugega in iskati krivdo povsod, samo pri sebi ne. Ampak zemlja se vrti naprej. In še se bo. Z več pozitivnimi ljudmi, ljudmi, ki ne obsojajo in ljudmi, ki razumejo, da življenje je energija in da je za svoje življenje odgovoren vsak sam in da niso krivi “nobeni drugi” pa se bo vrtela še lepše 🙂

samo dobro pozicijo moraš met pa ti po življenje teklo tko kot hočeš,če imaš dobro pozicijo denar kr sam priteka ,če ne ti ga pa banke dajo tko jih učijo
blablabla

kako znancu dopovedati da je to čisti nateg.
Zdej je uzel kredit za letno karto,zdej ze ramisla o najemu stanovanja.
vsak dan zjutraj poslusa sesne preko skypa in skozi govori da je to negov hobi

Simona:

Kaj ti vsak dan dovaja in kdo?

Znanje?
Energetski prevodnik?

To ni znanje, pač pa kopija znanja kako iz ljudi izsesati denar pri čemer bolj ko jih skubiš, bolj ti zaupajo..

Energetski prevodnik pa je nekdo, ki je na pamet naučen, kako ljudi manipulirati, prisesati nase, ukazovati, igrati “boga”…

Vse skupaj nima nič skupnega z kako višjo silo.

Če pogledaš v celoti vse tako zvane prevodnike, učitelje, cerkev, še nobeden ni pokazal nič, ni poletel, šel skozi zid itd …samo nakladanje, povzdigovanje samega sebe in laž, da že sam sebi verjame…

Še to, če ti experti računajo 1 eur, je preveč. In ker vsi po vrsti pobirajo denar ljudem, veš da so to le lenobe, ki se jim v življenju ne da popolnoma nič početi in the je v naši deželici mnogo, v svetu pa še več.

Pa še nekaj prosim: ne več uporabljati izguljenih floskul z ranimi poslovneži, fakultetami,…

Le pri nečem se pa strinjam, vsak je svoje “sreče kovač” … in hlapec bo ostal hlapec 😉

Živjo !

Prosim za nasvet glede energetskih treningov pri Ignjatovičevih. Ima kdo izkušnje z njima?

Ni mi jasno, če je to ista oseba : Alenka Kavčič, Sina Alena Ignjatovič, od avgusta dalje pa Tima Elena Ignjatović ( oz. naziv firme ). Ali tukaj nekaj smrdi?

Če ima kdo koristne informacije, naj mi pomaga.

Hvava, lp

To vse smrdi ignjatevica sta Velika …………….

……..in vsi ti še vedno brez vseh problemov delujejo……

Toliko pobranih milijonov, toliko zavajanja…in nobena pristojna služba ne ukrepa???
To je nemogoče!

Da niso mogoče iz drugega planeta in so vse začarali??? 😉
Resno vam pravim, sama črna magija, nizkotna bitja in grozote prinešene z njimi se dotaknejo vsakogar, ki vstopi v njihovo sekto. Izvleči se iz njihovega objema traja 2x toliko časa kot ste ga namenili njim. Brezsrčno vas bodo obirali, blatili in teptali tudi po tem, ko zbežite iz njihovega objema.

Je torej svetloba na koncu hodnika? Je! Samo zbežite pred manipulacijo in ne postanite lutka v rokah brezobzirnežev, temnih sil, tujcev! Kraja vaše identitete bo njihovo največje zadovoljstvo, upravljanje z vašim življenjem bo mačji kašelj.

Poglejte vase,nič drugega vam ne bo pomagalo…

…en sam pohlep jih je, pol ti pa še denarja, ki ti pripada nočejo vrniti…

nič ne vračajo denarja samo nateguje.tja hodijo osebe ki nevejo kako pošlihtati svoje zivljenje in so vsi drugi krivi za napake.
Ko začnejo hodit na energijo (kvazi)pa mislijo da boga za jajca držijo.
Nakar morajo uzeti kredit za poplačilo letnega inteziva.ker pa ne dobijo kredita pa denar iščejo povsod

Lepo pozdravljeni,

Ker je ogromno negativnih komentarjev, sem se odločil, da ljudje ki niso opredeljeni in to berejo, preberejo še eno pozitivno izkušnjo. Sam obiskujem energetske treninge slabo leto, in od takrat ko sem jih začel poslušati in delati na sebi, nimam več alergij, napredoval sem v službi in nisem več bolan (včasih sem imel angino za angino).

Na tem forumu se oglašamo ljudje, ki nimamo neomejeno denarja kot nekateri, zato se vsi tako zelo “spotikamo” ob ceno treningov. V resnici pa Špelo posluša ogromno ljudi, ki imajo finančno težavo odpravljeno.

Strinjam se tudi s svojim predhodnikom. Same stvari in nasvete, ki jih deli Špela so uporabni in ti pomagajo življenje pripeljati na boljše, vendar način “razširjanja posla” tudi meni ne diši preveč. Vedeti morate tudi, da stvari, ki so bile omenjene v oddaji Preverjeno niso popolnoma resnične. To vam govorim iz svojih izkušenj.

Lep dan še naprej!

🙂 ti to resno o vsem skupaj?

…počakaj se malo, da se ti zbistri, boš s svojo glavo razmišljal in bolje videl…

Energo, daj povej kdo je ta, ki ima odpravljeno finančno težavo?? Še Špela je nima odpravljene.

ha joj, in jaz sem bila varuška bogemu otroku te mafijske ženske alene, elene al karkoli že je. še dobro, da sem jo po hitrem postopku popihala stran, oziroma se me je kar sama naveličala, ko je vidla, da nisem zainteresirana za te njihove igrice z energijo.
po svojih izkušnjah z njo lahko samo potrdim, da je manijak na denar, bogi mali otrok pa svoje otroštvo preživlja v stanovanju polnem čistilk, kuharic in varušk, samo mamice pa od nikoder, še ko je bila doma, je stalno visela na telefonu s tistim satansko srečnim nasmeškom. upam, da jim bodo kmalu postrigli krila, ker to je pa kriminal prve sorte!

Živjo!

Na gsm 041 696 567, ne dobim Alene Kavčič!

Ali je možno, da ima od avgusta 2012, že spet odprto novo firmo Tima Elena Ignjatović?

Kva pa to dogaja?

Pozdravljeni!

na kratko

sem bivša uslužbenka pri Špeli. Prevajanje energije ni nateg ampak je neizpodbitna realnost…to se dogaja med vsemi nami ko se gledamo pogovarjamo ali karkoli že pač počnemo en z
drugim… kdor se v tem času še vedno slepi z vprašanje ali to obstaja ali ne je pač nor…

to da je nekdo sposoben prevajat energijo in usmerjat v nekoga drugega ni noben dar ampak lahko počne kdorkoli, kdor je na nivoju zaznavanja le tega in kdor je dovol umsko čist (kdor ne obsoja)… pa tudi to ni popolnoma res, ker to lahko počne kdorkoli, in to tudi počnete ko se jezite na sorodnike, ali ko se kregate s partnerjem in ste do njega sovražni, ali ko se z njim ljubite in mu pošiljate energijo ljubezni in sprejemanja…zato se tudi oba počutita bolje, in obratno ko se jeziš se počutiš slabo… če se vsaj malo poznate veste da je pač tako… to naredi tudi fokus

kar se tiče manipulacije, vsako igranje z energijo je manipulacija, vsak jok je manipulacija, vsak prepir je manipulacija… udrianje v zasebnost nekoga je manipulacija, tako da to počnete tudi vi ko želite da vam partner pomije posodo, ali to počnete v seksi perilu in ga zapeljujete ali pa ga pošljete v kurac in ga izsiljujete, vse je manipulacija…

to kar dela špela je seveda manipulacija, vendar v prid drugih, če ste prebrali knnjigo od Kojca učbenik življenja potem veste kaj dela ona…

denar služimo na vse možne načine, kot čistilci, kurbe, podjetniki, trgovci, maserji in tudi kot terapevti… denar je energija ki mora krožit na takšen ali drugačen način… če nisi plačan tako ali drugače za stvari ki jih delaš je uporabnik na sproti vas vaš karmični dolžnik…teh si pa ne želite niti vi niti oni sami tega ne želijo….

sama sem terapevtka in s tem služim denar… nimam cene, ceno postavim po občutku, najraje vidim da mi človek da sam tisto kolikor ima… to ni moj način preživetja, od tega ne bom obogatela, vendar je pravilno da se ti človek zahvali tako ali drugače… tudi če s kilo krompirja…

seveda se ne strinjam za te astronosmke cene ki jih je imela Špela, ker postavitev cene za energijo je ravno tako nerealno kot to da moramo plačevat elektriko medtem ko je Nikola Tesla izumil elektriko ki je zastonj za vsakogar…
postavit ceno za masažo, seveda, postavit ceno za tehniko dela, seveda, postavit ceno za prenos energije in pogovr, to je malo mimo…

zakaj sem odšla od tam stran, ker vrjamem v to da se da človeka skozi terapijo pripravit do tega da sam poišče svojo pot, ne da ga usmerjam v tem… zakaj ljudje hodijo raje na take terapije kot moje… zato ker pri meni morajo več narediti na sebi kot pri Špeli… jaz ne želim da nekdo na meni visi, niti ne rabim reševat nobenemu življenje, dovolj je da si rešim svojega…

ampak večina ljudi enostauno nima časa za to da poseda v tišini sam s sabo in se poglablja v globine svoje teme… zato iščejo krašo pot, pot kjer ti kot pravite operejo možgane… in to deluje in ljudje so srečnejši… probem morda nastopi takrat ko špele ni več… in so izgubljeni če visijo na njej in njeni energiji…

ampak to je pa odločitev vsakega posameznika in odgovornost tudi… če se počutite nategnjeni, sori to je popolnoma vaša odgovornost, pomeni da ne stojite na sebi zato ste sledili drugim…

in kar se mene tiče, je večji nated celotni sistem katerega z nakupovanjem in gledanjem televizije zelo dobro podpirate…

pa lep pozdrav

Zdravo! To je čista manipulacija, izkoriščanje in nateg. Pritisk na ljudi da se okoristi Špela za svoj luksuzni stil življenja. Seveda na drugi strani naivnost in zaupanje udeležencev, da lahko nekdo drug naredi nekaj namesto njih. Tako v življenju ne gre. Vsak se mora zavedati da velja stari pregovor “Vsak je svoje sreče kovač”. Špela nima nobene povezave, vsi ostali imajo sami verjetno boljšo intuicijo. Zato takrat ko se “oglasi” notranji glas da tukaj nekaj ni ok, je to “pravo sporočilo” in ni prav slediti navodilom “ne vpletaj se, to je samo ego…”.
Čim dlje od tam… Srečno!

to so sami natuguni od špele do alene in tako naprej
Jaz sem posušal nekaj in takih buč ki jih prodajajo se nisem slišal
Če rabis finance moraš sam pozitivno razmišlat pa pridejo
buče buče

to so sami natuguni od špele do alene in tako naprej
Jaz sem posušal nekaj in takih buč ki jih prodajajo se nisem slišal
Če rabis finance moraš sam pozitivno razmišlat pa pridejo
buče

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close