Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špela Kučan

Špela Kučan

Je zdajle pri Polnočnem klubu. A je ona hči g. Kučana?

Kučan ima eno hčer s tem imenom.

Ja. Ampak jaz bi rada vedela, če je ta, ki je zdajle na 1. programu, hči od Kučana?

Ker njegovo hči imam čisto v drugačnem spominu, sicer je star že cca 10 let, pa vendar..,

Kučanova hči je ANA, če pa ma še kakšno hčer pa ne vem…

Pa tudi Špela je njegova hči

http://www.mediaspeed.net/fotka.asp?id=1&foto=170044

Ne vem, če je na TV njegova hči, ker ne gledam.
Ima pa dve hčeri, Ano in Špelo.

no v sporedu piše tudi:

O tem, kako so osebno doživljali osamosvajanje, bodo spregovorili otroci nam vsem znanih posameznikov, ki so bili vpeti v čase pred in po osamosvojitvi in demokratizaciji Slovenije. Tokrat bodo z nami v Polnočnem klubu Špela Kučan, Valentina Hribar Sorčan, Anže Kacin in Ožbej Peterle.

potem bo že taprava!

raglja

Ja, gostja je bila mlajša hči Milana Kučana. Čedna, ne?

Ja, čedna je – po mami :))

Ja, zelo čedna, simpatična, komunikativna. Zelo se je spremenila, tja do 18. leta je bila daleč od tega.

Prava lepotica, kot ata in mama.

Sem gledala.
Zelo simpatična je in zgleda precej mlajša kot je (rekla je, da jih ima že 40+).

Po drugi strani pa hči od Spomenke … OMG, totalno neprebavljiva. Sem kar živčna ratala, ko sem jo poslušala. Presrana do amena, pa kot da bi jo nekdo cepil proti hitrosti. Za vsak stavek je porabila 3 minute, od finoče je pa občasno kar s tabelimi gledala.
Dopuščam tudi možnost, da ji delam krivico in da je v resnici čisto fajn ženska, ampak da jo je na TV dajala trema.

Tudi sinova od Kacina in Peterleta sta se mi zdela zelo prijetna, simpatična in preprosta.

… pa že malo pretiravate.

Tista počasna bjonda je bila od Spomenke? OMG! Ta pa je cepljena proti hitrosti!

Če bi tudi poslušali, ne le gledali, bi bilo vprašanje odveč!

A bejž no. Ko jaz nekaj lepega vidim, sem gluha, veš?!

Sem si pogledala oddajo…joooj, kako je Peterletov sine simpatičen:))

ja, tale od Spomenke in Tineta hči je res cepljena proti hitrosti… :)) mene je na faksu imela en predmet eno leto, tako brezizrazna predavanja, da sem že pozabila, kateri predmet je to bil :))) saj so se norca delali iz nje, pa v resnici ni nič napačna, pač taka prijazna, počasna tetka :))) res pa te uspava na predavanjih….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close