Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špela Kastelic

Špela Kastelic

Najbolj domišljava Vražja dama je Špela Kastelic. Prežvekuje kot krava, razteguje spodnjo, vidno popravljeno ustnico, še najbolj pa je nemogoč njen karakter, glede na videno v oddaji. Vidi se ji, da je totalen kontrolfrik, vse bi moralo biti po njeno, prav obsedena je s komandiranjem drugih, in vidno živčna, sodeč po obraznih gestah. Že v oddaji jih nenehno priganja, tisti njen, “no, dej, no”, je zelo moteč. Posmehljiva do drugih in prepričana o svoji večvrednosti. In od kod ji toliko denarja za preseravanje? Glede na to, koliko so vredne njene živali, tisti bjuti salon pa tudi ne nanese toliko? Piše na netu, da je njen dec povezan s tem ta starim Zemljaričem, no, potem so zagotovo samo pošteni posli vključeni?

Antipaticna baba.  Hvalabogu ima bogatga moza.     K njej v salon ne bi vstopila, ker mi deluje zelo neprijetna.

Meni je vsec njen stil oblacenja. Ima lusne cunce. Drugace pa  presuha, oz obline ji manjkajo ?. Tisto nagubano kožo tudi ni lepo videt. Zgleda starejša kot je. Je imela pa čudovito obleko Andreja v prvi oddaji. Tisto rjavo. Obleka krasna, ampak ne na njej. Me res čudi, da ni opazila, da jo obleka naredi res debelo. Joški pa viseči, skoraj do popka. Neprimerno za njena leta. Oddaja mi je všeč.

Odgovor na objavo uporabnika
Luanda, 20.10.2021 ob 18:30

Antipaticna baba.  Hvalabogu ima bogatga moza.     K njej v salon ne bi vstopila, ker mi deluje zelo neprijetna.

Nima moža, ni poročena ?.

1punca331, 20.10.2021 ob 19:11

Nima moža, ni poročena ?.

KKolikor vem, je ali pa je bila. Se ji vidi že po slikah na instagramu, da je neka naduta avša. Takih svet ne rabi in jim bo tudi čas potekel.

Ima kao partnerja. Odlično situiranega, nepremičninskega investitorja.  Sin je najbrž njegov.

špelca čebelca, 20.10.2021 ob 17:53

Najbolj domišljava Vražja dama je Špela Kastelic. Prežvekuje kot krava, razteguje spodnjo, vidno popravljeno ustnico, še najbolj pa je nemogoč njen karakter, glede na videno v oddaji. Vidi se ji, da je totalen kontrolfrik, vse bi moralo biti po njeno, prav obsedena je s komandiranjem drugih, in vidno živčna, sodeč po obraznih gestah. Že v oddaji jih nenehno priganja, tisti njen, “no, dej, no”, je zelo moteč. Posmehljiva do drugih in prepričana o svoji večvrednosti. In od kod ji toliko denarja za preseravanje? Glede na to, koliko so vredne njene živali, tisti bjuti salon pa tudi ne nanese toliko? Piše na netu, da je njen dec povezan s tem ta starim Zemljaričem, no, potem so zagotovo samo pošteni posli vključeni?

Pust jo prmer brigi se zasi pizda mala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close