Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Špela Grošelj

Špela Grošelj

Odgovor na objavo uporabnika
Ne razumem, 20.07.2024 ob 12:10

Meni je vseeno koliko kg ima, ona jih nosi, ne jaz. Meni je vseeno kakšno barvo las ima. Imam pa svoje mnenje o osebi, ki pri skoraj 40-ih piše da se pred zmenki posvetuje z numerologijo Lili Sorum in ji ona svetuje ali se ujemata. Smešno mi je da opisuje novinarjem svoje izkušnje iz zmenkarije na Tinderju. Da take stvari govori novinarjem, to je tisti absurd. To so njene osebne stvari in naj se ne smeši. Tudi svojo možnost da spozna kvalitetnega moškega, si s tem zmanjšuje.  Si predstavljate da bi Melanija govorila, da se je posvetovala z vedeževalko glede Trumpove kandidature? Folk bi se od posmeha razpočil. Špela je javna oseba in prije stavljanja zubala u pogon, obavezno vklopi mozag.  Hkrati se spomnim tu enega zapisa mamice, ki je spraševala za hči ki je imela vedenjske težave in da jo skrbi in se je enkrat obrnila k vedeževalki za nasvet. Raztrgale ste jo !!! Da je glupa , da je tepka, da sprašuje slogarce. Pa je bil čist nedolžen zapis, o vedenjski težavi hčere , kaj naj naredi. Ampak ko je tema o Špeli, pa je super odrasla prijetna in zrela oseba, čeprav se vsakodnevno (ne enkrat) obrne k numerologiji, ko pred zmenkom preveri datum rojstva moškega. Ampak ker je Špela , je to super. In vse ki ne ploskamo,  smo seveda zavistne. Še vedno ne vem točno, zakaj naj ji zavidamo.  Res ste ljudje ovce.

Ja temu z numerologinjo sem se tudi sama dobro nasmejala. Sicer nikdar nisem bila neka Špelina fenica, a sem jo vseeno imela za bolj pametno. Pa tudi po toliko ponesrečenih zvezah bi počasi lahko skapirala, da ta numerologinja ni ravno dobra in je zaradi njenih nasvetov vrgla proč leta in leta življenja z napačnimi moškimi. Pa še vedno rine k njej in jo verjetno še mastno plača. Bi morala numerologinja njej plačat, da sploh še pride k njej. Pa glede na to, kako slabo se Špela lahko zanese na njene nasvete, je tole Špelino razlaganje o teh posvetih pri njej še zelo slaba reklama. Vi bi šli k nekomu po nasvet, ki več kot očitno zelo napačno svetuje?

Smešni ste. Smešna je. Debela, brezvezna, nešolana, pusta,  z nekimi izpadi zakaj se je razšla z bivšimi; ravno prava za opravljanje. Attention w.

Očitno ti ne gre tako na živce, če posvetiš celo uro svojega življenja, da poslušaš intervju z njo. Če gre meni kdo na živce, sploh ne kliknem na link. Ženska zavist, škodoželjnost in ukvarjanje z napakami drugih je brezmejna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close