Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Speed

Speed

Lep pozdrav.
Z starši smo se preselili iz vasi v mesto, in spoznal sem nove prijatelje. Kr hitro sem ugotovil, da se moji prijatelji ukvarjajo z prepovedanimi substancami, kot je naprimer kokain, speed, stvari ki se snifajo, ampak ne heroin. Tudi sam sem probal iz radovednosti. Ampak potem so se pojavile težave. Vedno ko sem v njihovi družbi, tudi jaz snifam speed (to je edina droga ki jo jemljem) prijatelji so mi rekli da od tega ne moreš biti odvisen in da to dosti ljudi jemlje, lepa laž.. ne znam se več zabavati brez da bi bil pod vplivom speeda in za drogo bi lahko naredil v tistem trenutku VSE. Saj občutim agresijo če je ne dobim. Je morda to samo kriva slaba družba, ali gre za resno odvisnost?

pač si postal del statistike. zahvaljujoč tvojim “prijateljem” in tvojim super občutkom kako se dobi novo družbo 🙂 nimaš pojma o lajfu, čez par let pa ga boš imel 🙂

Od speeda si lahko odvisen, ampak blago in ni hude abstinenčne krize ko nehaš. Je pa precej “umazana” droga, ki ti kuri telo, veliko bolj kot naprimer ecstasy(mdma).
Čimprej nehaj.

moj nasvet: ubij se. ker:
1.si iz vasi.življenje v mestu je drugačno kot na vasi
2. nimaš niti najmanjšega občutka kako dobit zaupanja vreden folk okol sebe
3. odvisen si od droge.
4, hočeš poskušat nehat pa ti ne gre in tudi nikol ne bo šlo. tvoj način kako bi lahko kaj spremenil je nenavaden
5. sprijazni se: ali boš cel lajf tak, ali pa ne.

bye!

Speed je sranje, umazana droga. Več problema boš imel z jemanjem kot končanjem. Sam/a sem ga povlekel/la ogromno, da sem bil/a odvisen/a ne morem reči. Ampak zjutri depresija po speedu, ko smo bili navlečeni ok je bilo fajn, včasih me je treslo, včasih zeblo, drug dan slabo. Ja želodec sem si uničil/a čist, psiha adijo. Vlekel/a sem zardi družbe partnerja/ice ,katastrofa , nikoli več! 2 leti vlečenja tega imam za sabo, žal mi je vsake črtice, če se imaš rad nehaj, ker je to tako zelo umazana droga, da glava boli in najeda samo živce nič druga. Zame nikoli nihče ne bi rekel, da sem toliko povlekel/la, že zaradi službe, ki jo opravljam, pa vendar tudi najboljšim se zgodi. Živčen si, ker preveč vlečeš in to ni potreba to je posledica vlečenja in v življenju res ne rabiš te umazanije. Bolj čisto bo, če greš iz smetnjaka pobirat smeti in jih griz kot pa speed. Zmešan je z raznimi detergenti, steklu itd, sam shit od shita, res. Pa takrat, ko smo mi to delali je bil gram 10 eur, stotka 70 eur… Ma dej nehi za en večer stotka, škoda denarja.

Nehaj, dokler si ne uničiš psihe, želodca, spanja, telesa in še kaj… Tudi odnosi do drugih trpijo, predvsem pa te udari po denarnici. Speed in alkohol skupaj, super kombinacija za nekaj ur pol pa propad… In še nekaj raje se ga kdaj pa kdaj nalij, boš imel več od tega kot od neke umazane droge! Srečno

seveda gre za odvisnost, kaj pa misliš, da si od slabe družbe agresiven, ali kako?

Tukaj ne gre toliko za problem odvisnosti ker je to poživilo, problemi bodo nastali s psiho. Kot je nekdo napisal, depresija ki pride z roko v roko naslednji dan je zelo nevarna. Znanec je po dveh dneh “žura” naredil samomor, pojdi stran iz te družbe in prenehaj dokler je glava še na pravem mestu (ne mislim fizično).

Watch my home video anime fucking machine

I apologise, I can help nothing, but it is assured, that to you will help to find the correct decision. Do not despair.

publicity
mistress torture male slave

It is the valuable information

guardianship
cum asmr

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close