Spar – zaposlitev
Ne delam v Sparu. Ampak … v nobeni živilski trgovini ni urnik pon-pet, sob in ned pa nadure. Tako da … Ziher je od pon.-sob. in pač nedelje. Kako je delat, bi rekla, tako, kot v ostalih živilskih trgovinah. So kakšne specifike pri vsaki, v glavnem pa je povsod isto. Pa mislim, da na MON prodajalke ne hodijo. Upam, da dobiš prave informacije.
Pa zakaj je to potrebno ljudi tok mal placat?? A res se jim ne more iskazat spostovanja? Naj mal zmanjsajo izdatke za 1001 marketing pa ljudi placajo spostljivo. To je osnova. Jebes Armani obleko, ce doma psihiras zeno in otroke. In to je isto. Ljudi je potrebno spostljivo placat, da zivijo dostojno zivljenje. Kako drugace bi clovek spostoval delodajalca,ki se mu cedita med in mleko v casu obilja, da ljudi placa mizerno kot suznje?? Debili res
Delavnik je 40 urni. Načeloma 6 dni po 7 ur, tako da delaš 26 dni na mesec. V manjših trgovinah delaš na vseh oddelkih + zadožen si za svojo “polico”. Nadure se v glavnem koristi, ampak tako kot določi poslovodja in ne nujno v kosu. Če delaš nedeljo, si en dan med tednom frej. Precej je odvisno od poslovodstva in kolektiva, ampak meni ni bilo o.k. Pritisk, odnosi, organizacija dela, … Plača minimalna, prevoz 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mesečne, tako da sem bila jaz z prevozom 50 eur v minusu.
Delavnik je 40 urni. Načeloma 6 dni po 7 ur, tako da delaš 26 dni na mesec. V manjših trgovinah delaš na vseh oddelkih + zadožen si za svojo “polico”. Nadure se v glavnem koristi, ampak tako kot določi poslovodja in ne nujno v kosu. Če delaš nedeljo, si en dan med tednom frej. Precej je odvisno od poslovodstva in kolektiva, ampak meni ni bilo o.k. Pritisk, odnosi, organizacija dela, … Plača minimalna, prevoz 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} mesečne, tako da sem bila jaz s prevozom 50 eur v minusu.
spar835, 12.06.2023 ob 07:01
https://preveri-podjetje.si/podjetja/SPAR-SLOVENIJA-trgovsko-podjetje-d-o-o-Ljubljana
na upravi za ta gnar dobejo sam še cigojnerke.
Forum je zaprt za komentiranje.