Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Španščina v Španiji

Španščina v Španiji

Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo izkušnje z učenjem španščine v Španiji. Na internetu sem našla kar veliko zanimivih in tudi ugodnih ponudb, vendar me je malo strah ali so te strani oz ti tečaji pravi oz da niso kakšne prevare, saj je skoraj povsod treba v naprej nakazat kar nekaj denarja (da bi se naj oni zavarovali, da ne bi odpovedala oz si premislila – tako vsaj pise). Šla bi v Granado za najmanj dva tedna. Je pa še en problem, da letala iz LJ ne letijo v Španijo… od kod bi prišla v Španijo?
Imate kakšne izkušnje s takšnimi tečaji, mogoče v kakšnih drugih regijah?

Hvala,

LP, Martina

zelo ugodna cena prevozov za v španijo pride če letiš iz ljubljane, v prago in pol naprej v spanijo. najbolj da povprasas pri STA.

Jaz sem bil prav tako v šoli španščine v Granadi a že pred desetimi leti. Bil sem v šoli Carmen de la Cuevas v starem delu Granade. Še vedno se rad spominjam treh tedno, ki sem jih tam preživel. Tudi jaz sem moral takrat denar nakazati vnaprej. Letel pa sem iz Benetk do Madrida in potem potoval do Granade z avtobusom.

Toplo ti priporočam to šolo – če še vedno sploh obratuje. Takrat je bilo prostora le za cca. 40 študenkov tako da smo bili vsi kot ena velika družina. Zvečer smo pa seveda žural……..

Gori

Hvala za odgovore. Tudi sama sem zasledila letalo iz Benetk v Madrid, tako da je to še najboljša možnost. Za šolo nisem gledala isto, saj se je tam razvil pravi kompleks teh šol za učenje tujcev. V eni skupini je nekje do 7 učencev, na celotni šoli pa jih je kar veliko.
Nekaj časa še imam, da se odločim, če ne pa naslednje leto sigurno.
Čee pa ima kdo še kakšne izkušnje pa jih bom vesela.

LP in lepe počitnice vsem!

Martina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close