Spanje v avtu med dopustom
Pozdravček..
prvič se oglašam na tem forumu.
Zanima me, koliko vas je žensk (starost čez 40 ali 45 let) ki bi s partnerjem na dopustu spale v osebnem avtu (zadnji sedeži se podrejo ), torej ne v kombijo, ampak običajnem osebnem avtomobilu. Ob tem bi vandrala in kraja v kraj, vsak dan drugje, brez sigurnega spanja, potrebe opravljaš, kjer pač pride, umiješ se, kjer obstaja možnost za to… ali pa v morju ali jezeru.
Skratka .. odštekan dopust.
No ker to zame ni dopust.. vsaj ne pri mojih letih, to smo delali, ko smo bili stari 20 let, me zanima, kaj vi menite o tem.
Lep pozdravček ..
Kaligula
Kakšno noč prespat v avtu, če ravno ni druge možnosti – smo že sprobali. Da pa potebe opravljam, kjer pač pride in se ne morem umit, ko se meni zdi – ne, tega se pa ne bi šla. Midva vandrava iz kraja v kraj, skoraj vsak dan drugje, ampak to počneva s šotorom in spiva v kampih, kjer imava higienske zadeve urejene. Poleg tega po moje povsod tudi ni najbolj varno spar v avtu kar tako, kar nekje …
Pa rajši preživim dopust doma, kot pa takole. Tud pri 20-ih se nisem šla takih variant brez WCja in vode za umit.
… draga kaligula …
(brez vzdevka znan kot: Gaj Julij Cezar Germanik,
in se latinsko: Gaius Iulius Caesar Germanicus Caligula)
jaz ti priporocam taksne avanture,
in niti priblizno ti je jaz ne odsvetujem …
zakaj,
poceni prides skozi,
zmeraj se prilagajas trenutnim razmeram,
si popolnoma neodvisen od cesarkoli/kogarkoli,
vedno si na drugem kraju in/ali v drugem mestu,
vsak dan si nekje drugje,
itn …
glede vode je pa tako –
s seboj imas kanister za vodo,
katero vedno dobis pri domacinih,
ce ne tam,
pa v kaksni restavraciji,
in/ali ce pa tudi tam ne,
pa zagotovo na bencinski postaji!!!
predlagam,
da sicer ne spita v avtu,
ker je nekako neudobno in premajhno,
marvec da vzameta s seboj kaksno podlago,
kamor na/v noc “polozita” svoji nedolzni biti,
in uzivata v najbolj milem hotelu pod nebesnim svodom,
torej v hotelu imenovanem:
pod tisocerimi zvezdami zaspankami!!!
pa vse najlepse vama jaz zelim,
zigec.migec
Se pridružujem večini mnenj zgoraj, da moraš kakšno noč spati tudi v “pravi” postelji in se predvsem umivati….
Ne vem, kam se odpravljaš, a na Balkanu dobiš sobo s kopanico za dve osebi od 12 do 20 evrov na noč., to je na enega od 6 do 10 evrov. In sobe dobiš praktično vsepovsod, brez pretiranega iskanja. Preverjeno!
Forum je zaprt za komentiranje.