Španija – Santa Suzana
jaz sem bila lani v tem hotelu. za začetek si preberi kako smo se imeli, potem pa lahko še kaj vprašaš. nam je bilo všeč, sploh hotel je bil kar na nivoju, gostje olikani, kulturni, hrana dobra. palma je ponujala še en hotel precej zraven ona-brave, ne spomnim se imena je nekaj na M, ima pa 3*; sem bila res vesela, da nismo šli v tistega.
http://sites.google.com/site/saskia02/spanija—katalonija-2008
pojdi še na “home” kjer je še o vodnem park in 2x o barceloni.
vidim, da o hotelu nisem kaj dosti pisala. bom dodala še kakšno mnenje.
če dobro pomislim smo imeli kar fajn dopust.
imajo animacije, vendar na otroške nikoli nismo šli. ker niso zunaj ampak v eni namenski dvorani notri (zraven bara v recepciji). smo šli samo 1x gledat flamenko. zraven hotela so tudi neka igrala.
obvezno pa morate it v marineland. karto kupi pri vodički (brez datuma), tako, da velja že ko greš v avtobus. nasprot hotela (pri žel. postaji) je postaja za avtobus za marineland in waterpark. tako je pisalo. ampak postaja je bila samo za marineland (za WP pa iz centra St.Susane 500 vzhodno). vozni red pa ne tak, kot je bilo na avtobusni postaji ampak kot je vil napisan na reklamnem letaku + nekaj zamude. mislim, španci in natančnost res ne gre skupaj. tako, da poglej raje poglej letak (v recepciji jih je polno). je pa ful luštno, sicer veliko ljudi vendar ne gneče. fajn bazen za otroke s tobogani tudi za očije in mamice.
v St.Susani se da se peljat tudi z enim kao-vlakcem (tak, ki je kot vlak in pelje po cesti), je več tras, mal poglejte. parkiran je pa se-mi-zdi ene 500 m od hotela, proti centru.
Forum je zaprt za komentiranje.