Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice španija poleti – julij

španija poleti – julij

čao!

a bi šel kdo v lastni režiji poleti – začetek julija v španijo z busom? rabim samo družbo za do španije, potem v barceloni bi šla pa po svoje kr poznam ene ljudi dol.

A je kdo za? karta za bus pride pa za v eno smer mal več k 100 €.

plis…. ful bi bla vesela :D:D

byby

joanna

Joanna,
kaj pa letalo? Ryan air iz Graza ali Benetk,iz Benetk pa še veliko drugih – povratno karto dobiš za manj kot 100 €!

lp

…sej me ne briga, ampak, a ni to mal hecna zadeva? Da bi šel nekdo z busom s tabo do Španije?

1. ne vem zakaj bi sploh kdo šel?
2. ne vem zakaj ne moreš iti sama?

lp

Bila z busom v Barceloni. Niti najhujšemu sovražiku ne priželim tega.

100e v eno smer je pa zelo drago.

Smo enkrat za hec sprobali vožnjo z busom iz Barcelone.
Niti če mi plačaš, ne grem še enkrat! Pa če nikol več ne vidim Španije. Sploh pa pri zdajšnjih ugodnih poletih.

ja sej jst sm bla tud z busom v španiji pa kaj pol? čist z veseljem bi šla še enkrat. sori kr vaše stare kosti tega ne prenesejo, ne rabte pa zato druge odvračat! pa kr ste tko zamorjeni, da se ne znate na busu zamotit !

Zakaj pa tudi ti raje ne greš iz Trevisa z letalom? Povprečna cena karte v juliju je le cca. 50€.

Jaz te pa ne zastopim nič. Rabiš družbo na avtobusu za tja. Le zakaj? POtem pičiš po svoje ker pač zadevo poznaš in se tudi vračaš sama.

Če že se gre v Španijo z vlakom. Tisti nagradni nategi nekih prodajalcev pa res niso za nas z starimi kostmi (in tudi nekaj v glavi).

p.s. po 20 letu se vsem začnejo starati kosti – to je normalen pojav, ki mu ne ubeži nihče.

1. Ne gre za stare kosti, ampak za čisti mazohizem in razmetavanje časa in denarja, če plačaš 100 EUR (v eno smer), da se lahko en cel dan voziš z avtobusom do Španije, medtem ko za pol manj (ali še manj) dobiš povratno letalsko vozovnico in si tam dol že v dveh urah,.

2. Če mi ni do 24h vožnje z busom, to še ne pomeni, da sem zamorjena.

3. Na busu sem se še zmeraj znala sama zamotit, če nisem imela družbe, vsekakor pa nikoli nisem (za razliko od nekaterih) iskala spremstva oz. družbe po forumih.

Hm…če jst kej razumem. Pred 1 mesecem sem bila v Španiji pri sestrični,pa sem se prav po gosposko in poceni pripeljala z letalom iz benetk. A te je strah sama letet? Pa u glavnem saj si takoj tam in osebje je res prijazno…jah kakor hočeš…avtobus- zelo neudobna varianta…dolga in draga.Lepo potuj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close