Španija OLE
hej,
konec meseca boma s partnerjem potovala to destinacijo pri Palmi, tako da ti vem kaj več povedati v začetku oktobra, če seveda nebo prepozno.
Koliko sem se pogovarjala s prijatelji, ki so to destinacijo šli za novoleto so rekli da je fantastično in da si je vredo pogledati Dalijev muzej, Flamenka, na goro Montserat se pa baje dolgo časa voziš in baje ni nič eksta, tako midva se se odločama, oziroma boma vidla kaj bo rekel vodič/ka in če se bo odločilo večinoma ljudi z avtobusa potem boma tudi midva šla, ker verjamem da je tudi njim kdo kaj reko kaj se splača iti 🙂 baje je pa izlet fenomenalen in ogromno vidiš, in za to ceno ki je, bi bila nora če nebi šla 🙂 tako da sma se potem odločila, da grema kot zaključek poletja, dopusta…. 🙂
Lp
Midva sva šla pred leti podobno varianto – tja z letalom, nazaj z busom. Vodenih ogledov z agencijo se nisva udeleževala (razen med potjo nazaj Figueres, Cannes, Nica, Monako), sva raje rentala avto in se sama potikala okoli. Tud Montserrat je fajn za videt, Barcelona je pa itak prekrasna, tja se lahko človek še in še vrača (vsaj jaz se). Mi je bil pa to edini poskus tako dolge vožnje z busom, k sreči je bila nazaj grede, ker sem rabila skor cel dan, da sem prišla k sebi. Nikoli več na bus za več kot 400 – 500km, sem sklenila, sploh zdaj, ko vsepovsod letajo nizkocenovni avioni.
Forum je zaprt za komentiranje.