Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice španija eurohop, hostli

španija eurohop, hostli

Mene zanima, če je morda že kdo potoval z avtobusom Eurohop po Španiji? Ali ste bili zadovoljni, so se držali obljubljenega?
Zanima me še, kako ste rezervirali hostle (preko interneta, ali je še kakšna bolj varna varianta)?

Hvala

Pozdravljena

jaz sem po Španiji potovala z Eva Bus, Damas… odvisno od destinacij, preveri na internetu. Avtobusi so udobni in presenetljivo točni, tudi poceni.
Hostle pa izven sezone ni nujno rezervirati, jaz sem si po internetu poiskala več variant, nekje v radiju 500 m in če mi prvi ni bil všeč, sem šla v drugega. Seveda pa je potrebno preveriti, da ni kakšno praznovanje ali kakšen kongres,itd, ker zna biti kar zasedeno, hostli in hoteli. Priporočljivo je prebrati vtise od drugih popotnikov, poiskati več podatkov o hostlu….
So pa v hostlih zelo prijazni in če so polni, ti pokličejo v drugega in se tudi oni zmenijo za prenočišče, potem ti dajo še napotke kako do tja – meni se je to dogajalo na prvem potovanju, sedaj pa ko znam malo špansko, se tudi sama zmenim…je priporočljivo, da znaš vsaj kakšno besedo, ali dve… 🙂

veselo potepanje po Španiji, tudi jaz odpotujem čez cca 1 mesec v Barcelono.

m

Ja, jaz tudi nikoli ne rezerviram hostla. Stalno nekaj najdeš. Avtobusi so res odlični in poceni. Če pa si pa želiš pogledat večji del španije pa priporočam tudi da z low cost airlines preletiš kakšno razdaljo.

l.p.

k.james

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close