Najdi forum

Na siol dobim veliko spama, pa me zanima, kako lahko to blokiram, ker se mi reees ne da vsak dan brisat ogromne količine pošte….
Pa še, kako iz košaz eno potezo zbrisat vse, al moram vsako posebej označit in zbrisat… gre za okrog 1500 mailov in tega se mi reees ne da.

Inštaliraj si program Spamhilator
Iz koša pa mogoče izbrišeš vse tako, da pritisneš tipko označi vse in potem briši…

Lp, Max

Pri SIOL-u lahko nastaviš, da ti spam pošto označi z oznako SPAM, ki jo potem lahko samodejno preusmeriš v mapo ‘Nezaželena pošta’ v Outlooku ali pa se celo odločiš, da je sploh ne sprejemaš, da se samodejno briše s strežnika, še preden prispe do tebe. To je lahko malce vprašljivo, saj se včasih izmuzne med spam tudi pošta, ki bi jo dejansko moral dobiti.
Sprašujem pa se, kaj si vendar počel/a s svojim e-naslovom, da imaš toliko spama??
Na SIOL-u si lahko nastaviš tudi alias naslov, npr. spam@siol.com in začneš uporabljat novi naslov, a tega bolj premišljeno kot starega.

Nič nisem počel s svojim mail naslovom… Saj tudi na gmail dobivam ogromno spama, sam tam se že samodejno shranjuje v drugo mapo in pol sam brišem… Hvala za odgovore.

Lahko si nastaviš v možnostih, drugo, “Ob izhodu izprazni mapo Deleted items.”

Lahko, vendar je tudi ta koš varovalka pred izgubo nekaterih pomembnih mailov, katere po pomoti zbrišeš. Preveč avtomatizma včasih tudi škodi.

To sem jaz že vse nastavila pa edino kaj se zgodi je, da mi pred spamom piše na veliko SPAM, prej pa ni. Niti se ne izbriše, niti ne premakne, lepo me v inboxu čaka.

Sedaj nastavi še pravilo, naj pošto, ki v zadevi vsebuje besedico SPAM, preseli v želeno mapo, npr. Nezaželena pošta.

Vse nastavljeno pa se nikoli nič ne premakne tja.

Preveri ponovno, kako imaš vneseno pravilo, tam ti očitno nekaj ne štima, saj lahko nastaviš, da Outlook upošteva različne parametre.

ma ne da se mi več s tem outlookom ubadat, sem si kar naložila spamfighter pa da vidim če bo funkcioniral.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close