Spakovanje Aljoše Bagole, ali nova najkrajša pot do češpelj
Na lublanski kreativni sceni je zavladal nov vajb, spakovanje z besedami!
Zastavonoša tega novega spakovanja je kreativec Aljoša Bagola, ki se ven meče z raznimi kjut domisleki à la “počutnice” namesto počitnice, ker se pač med počitnicami dobro počutiš. In podoben bla.
Hitro je ta trnek za pecanje češpelj pograbil drug kreativec, Arjan Pregl, in se takoj pohitel ven vržt z domislico npr. namesto položnic bodo zaradi visokih cen zdaj “navpičnice”. In podoben šit.
Dejstvo je, da se pizdovje kar topi ob takih kreativcih, zato lahko v lublanski kreativni srenji pričakujemo še nekaj časa to spakovalsko virozo in boj samcev za sočne pizde.
Kreadebilci, 01.02.2022 ob 13:59
Na lublanski kreativni sceni je zavladal nov vajb, spakovanje z besedami!
Zastavonoša tega novega spakovanja je kreativec Aljoša Bagola, ki se ven meče z raznimi kjut domisleki à la “počutnice” namesto počitnice, ker se pač med počitnicami dobro počutiš. In podoben bla.
Hitro je ta trnek za pecanje češpelj pograbil drug kreativec, Arjan Pregl, in se takoj pohitel ven vržt z domislico npr. namesto položnic bodo zaradi visokih cen zdaj “navpičnice”. In podoben šit.
Dejstvo je, da se pizdovje kar topi ob takih kreativcih, zato lahko v lublanski kreativni srenji pričakujemo še nekaj časa to spakovalsko virozo in boj samcev za sočne pizde.
da ko bo Iva prišla v situacijo,d a jo bo kakšen res orng dec pecal, ki se bo posral na Aljošo, bo to še velika drama.
Nekako mi ta dva ne delujeta kot da sta srečna skupaj. On je izkoristil priliko in jo poročil, ji naredil otroka, ampak… ne vem no.
Mimousek, 01.02.2022 ob 14:44
Aljoša je kreativec in živi zato da proda! Karkoli omeni je zadaj vedno znesek!
Zakaj bi katerakoli ženska padla na njega mi ni jasno? Ni ne lep, ni šarmanten, je mgtow in daleč od pravega moškega. Suhcana pojava z veliko domišljije.
Če ne bi bil “kreatura”, bi pobiral verjetno buče v domačem kraju na njivi -za kurbish oll.
Jah, v 43.letu se že nevarno bliža kriza druge pubertete. Vse jih dohiti. 🙂
Meni pa so Aljoševe “nove” besede zelo všeč, pravi kreativec, na več področjih. Glede izgleda me malo motijo lasje preko očesa, predvsem iz mojega gledišča, ker tega enostavno ne bi prenesla, bi mi šlo na živce. Je pa kar zabaven in ima simpatičen nasmeh. Aljoša Ternovšek, prejšnji partner Ive Kranjc mi ne sede, pri kvizu Vem obrača nekaj besed že vsa leta, se čudim, da ga sploh imajo tako dolgo na mestu voditelja. Nad Bagolo sem bila kar prijetno presenečena, ko ga je gostil Uroš Slak v oddaji Ena na ena.
Forum je zaprt za komentiranje.