Spa in wellness hotel PARADISO
Nisem še bila, sem pa zasledila ene fajn vikend pakete za zaljubljene!
Zdravo!
S fantom sva si privoščila vikend paket v tem hotelu za Valentinovo in bilo je res super. Prav prijetno presenečena sva bila nad hotelom samim in storitvami, ki so bile vključene v paket za relativno nizko ceno. Sobe so zelo prostorne in moderno urejene, hrana je bila božanska, savne pa prava oaza miru. Všeč nama je bilo tudi to, da si za savno prej rezerviral termin in tako sta bila istočasno v dveh savnah samo dva para.
Ker na slikah jacuzzi v sobah zgleda precej majhen, se za tako sobo nisva odločila, vendar sva kasneje šla pošpegat in naslednjič definitivno vzameva sobo z jacuzzijem, ker je čisto normalnih dimenzij. Takrat so ravno gradili tudi zunanji bazen, tak da bo poleti to še dodatna osvežitev.
Za zajtrk in večerjo je bil ruski bife, edino za valentinovo večerjo je bil določen meni in nisi mogel izbrati kaj si želiš, to mi ni bilo najbolj všeč. Ampak so se odkupili, ker je prvi dan bila večerja ena najboljših.
V paket sva imela vključeno tudi masažo celega telesa in dve uri zasebne uporabe jacuzzija … romantično, s svečkami in penino.
Tudi zaposleni so zelo prijazni in ustrežljivi, vsekakor se bova še kdaj odpravila tja. Edino naslednjič si bom s seboj vzela vzglavnik, ker so njihovi absolutno previsoki 🙂
Definitivno priporočam 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.