Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sovražim svoje joške, vso maščobo iz lic so posesale

Sovražim svoje joške, vso maščobo iz lic so posesale

Vedno sem imela drobne skoraj neoapazne in to mi je super ustrezalo.

S prihodom kurčeve menopavze so postale hudobne ogromne maščobne bule ki štrlijo že izpod podpazduh ven kot sovražni topovi, ki samo čakajo da s hitro obliko raka ubijejo svojo lastnico.

Zato je treba te prasice skoz otipavat za rakotvorne bule in enkrat letno najmanj hodit na ploščenje jošk ki boli ko hudič in ti jih vsakič še malo raztegne navzdol in razvleče v ogabna za povrhu povsem odvečna v tej starosti neporabna VIMENA.

Če se ta rak dojk haha dojk pa nikoli nisem dojila ko frdamana krava, izogne, postaneta iz jošk dve ostudni razvlečeni vimeni.

Prepričana sem da na neki točki tudi MOŠKI ZA SOVRAŽIJO SVOJA STARA NAGUBANA JAJCA MED NOGAMI KI SE VSE BOLJ VLEČEJO K TLOM IN JIH MORAJO VEŠ ČAS POPRAVLJAT V GATAH.

Resno razmišljam da bi dala pri 53 te prasici odstraniti še preden me potuhnjeno staneta življenja.

Ko se pogledam v ogledalo se gabim sama sebi. Moje joške že zdavnaj niso več spolne igračke moških niti meni več v ponos ali veselje. Gledam jih kot ostuden privesek ki bolj pripada alienu kot človeku ženskega spola.

V obraz sem vse bolj suha upadla brez življenja in maščobe, preklete joške si jo izsesale k sebi dol.

Prasice grde. Kaj bi ve naredile?

In moški ; ali enako čutite do svojih ostarelih jajc po 50 letu ki se vam do 70ga najkasneje že skoraj vlečejo po tleh?

no verjetno je pa kolona moških za tabo večja ?.. padajo na joške, ne na osebo.

? iskreno hvala za nedeljski smeh

Ni kaj, vsaka mora kaj pokasirat v meni. Tako je.

Odgovor na objavo uporabnika
Sovražim svoje joške, 14.09.2025 ob 10:40

Vedno sem imela drobne skoraj neoapazne in to mi je super ustrezalo.

S prihodom kurčeve menopavze so postale hudobne ogromne maščobne bule ki štrlijo že izpod podpazduh ven kot sovražni topovi, ki samo čakajo da s hitro obliko raka ubijejo svojo lastnico.

Zato je treba te prasice skoz otipavat za rakotvorne bule in enkrat letno najmanj hodit na ploščenje jošk ki boli ko hudič in ti jih vsakič še malo raztegne navzdol in razvleče v ogabna za povrhu povsem odvečna v tej starosti neporabna VIMENA.

Če se ta rak dojk haha dojk pa nikoli nisem dojila ko frdamana krava, izogne, postaneta iz jošk dve ostudni razvlečeni vimeni.

Prepričana sem da na neki točki tudi MOŠKI ZA SOVRAŽIJO SVOJA STARA NAGUBANA JAJCA MED NOGAMI KI SE VSE BOLJ VLEČEJO K TLOM IN JIH MORAJO VEŠ ČAS POPRAVLJAT V GATAH.

Resno razmišljam da bi dala pri 53 te prasici odstraniti še preden me potuhnjeno staneta življenja.

Ko se pogledam v ogledalo se gabim sama sebi. Moje joške že zdavnaj niso več spolne igračke moških niti meni več v ponos ali veselje. Gledam jih kot ostuden privesek ki bolj pripada alienu kot človeku ženskega spola.

V obraz sem vse bolj suha upadla brez življenja in maščobe, preklete joške si jo izsesale k sebi dol.

Prasice grde. Kaj bi ve naredile?

In moški ; ali enako čutite do svojih ostarelih jajc po 50 letu ki se vam do 70ga najkasneje že skoraj vlečejo po tleh?

OMB kakšno drogo so vzela?

Hahahahahaha duhovito :)))))

No, če tkole razmišljaš, kaj na obrazu še loh ostane? In če jih daš odrezat, pol boš kot star fantek, sicer brez pimpeljna. ?

Ampak res, te povsem razumem, avtorica, očitno v meni joški začnejo živeti svoj lajf in jih ne briga za nas, ki jih moramo prenašati naokrog.

še ena nesrečna joškarca, 14.09.2025 ob 13:51

Ampak res, te povsem razumem, avtorica, očitno v meni joški začnejo živeti svoj lajf in jih ne briga za nas, ki jih moramo prenašati naokrog.

Točno to! Ko sem pri 30-ih shujšala 20 kg, sem morala kupit 2 črki manjši modrc. Ko sem 20 kil shujšala zdaj, pri skoraj 60, se me drži ta C kot klop. Res čudno.

smeh718, 14.09.2025 ob 13:21

Hahahahahaha duhovito :)))))

Mogoče je tema koga spravila v smeh, mene pa spravljajo Joški v obup.

Lp, brez droge

Točno tako. Vsak lahko trobezlja da ga je tema spravila v smeh, pa kakšno drogo da jemljem, ampak tudi sama sem shujšala kot ti, in kurčevo pofukani Joški prav ZARES ŽIVIJO SVOJ LAJF MENE PA HRBET BOLI.

IN ZAKAJ ŽE BI MORALA KAJ KASIRAT IN TRPET V MENI, KDO ZA KURAC TO PRAVI????

Če kaj me menopavza spravlja v popolno besnilo. Ženske ki so v takem stanju koga umorile, si že večkrat oprostili uboja na mah.

Ker so hormoni podivjani x10 glede na mladost in menarho.

Tako da me ne izzivat. Kurčevi hormoni ki vplivajo na jebene joške so najhujša droga ali pač psihoaktivna substanca.

Zdaj pa odjebite tisti ki obsojate in naj prosim pišejo ženske z relevantno izkušnjo. Hvala!

puščaš dolge.

očitno, 14.09.2025 ob 14:45

puščaš dolge.

TI si pa zmeckane dokolenke popravljas v gatah

Sovražim svoje joške, 14.09.2025 ob 14:40

Točno tako. Vsak lahko trobezlja da ga je tema spravila v smeh, pa kakšno drogo da jemljem, ampak tudi sama sem shujšala kot ti, in kurčevo pofukani Joški prav ZARES ŽIVIJO SVOJ LAJF MENE PA HRBET BOLI.

IN ZAKAJ ŽE BI MORALA KAJ KASIRAT IN TRPET V MENI, KDO ZA KURAC TO PRAVI????

Če kaj me menopavza spravlja v popolno besnilo. Ženske ki so v takem stanju koga umorile, si že večkrat oprostili uboja na mah.

Ker so hormoni podivjani x10 glede na mladost in menarho.

Tako da me ne izzivat. Kurčevi hormoni ki vplivajo na jebene joške so najhujša droga ali pač psihoaktivna substanca.

Zdaj pa odjebite tisti ki obsojate in naj prosim pišejo ženske z relevantno izkušnjo. Hvala!

med joški obesek od verižice, sedaj pa popek. Ko se postaviš na vse štiri so pa v vaser vago.

Naj te potolažim. Kot moški s svojimi leti, ti povem tako. Ko imam jozlne v rokah, mi je prav vseeno, kakšni so. Samo da so.

Imamo pa enak problem. Zakaj pa misliš, da se deci brijemo nagi? Zato, da jajca padejo dol in nategnejo kožo pod brado. Kdor ima srečo, še malo višje.

Sicer pa, bo dala odrezat, oa bo dala joske tistim, ki jih cel lajf nimaji. Sam, da pol ne bodo tolk razritane kot avtorca, ker brez ne bol tol ritanja navajena ob podedovani kvoti. Bah ??☺️☺️☺️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close