SOUND DEVICE???
Računalnik mi je močno nagajal, zato sem ga formatiral.
Vse sem ponovno naložil in sicer lepo dela, a vendar glasbe ne moram poslušati. Ko kliknem mp3 datoteko in mi odpre Windows Media Player mi napiše: WMP CANNOT PLAY THE FILE BECAUSE THERE IS A PROBLEM WITH YOUR SOUND DEVICE. THERE MAY NOT BE A SOUND DEVICE INSTALLED ON YOUR COMPUTER, IT MAY BE IN USE BY ANOTHER PROGRAM, OR IT MAY NOT BE FUNCTIONING PROPERLY.
Naj omenim, da je vse prav povezano in da zvočniki, če jih priključim npr. na mp3 player, delajo. Ne vem pa, kaj moram storit; cdja s kakim programom nimam.
HVALA!
Bržkone si pozabil ali pa ne veš, da je po namestitvi Oken treba običajno preveriti, ali so nameščeni vsi potrebni gonilniki: za matično ploščo (chipset), grafično kartico, zvočno kartico, mrežno kartico. Večino teh Windowsi lahko že sami spoznajo, odvisno od starosti in znamke vgrajenih komponent. Za vse ostale, kjer vidiš med napravami klicaje, pa boš moral sam namestiti ustrezne gonilnike, bodisi s cd-ja, ki si ga dobil zraven računalnika ali pa jih bo treba poiskati na internetu.
Skratka, pri tebi zvočna kartica očitno ni nameščena, zato ne moreš ničesar poslušati.
Forum je zaprt za komentiranje.