Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ŠOTOR- KOT OSEBNA PRTLJAGA NA LETALU?

ŠOTOR- KOT OSEBNA PRTLJAGA NA LETALU?

Oj,
zanima me če lahko neseš šotor na letalo kot osebno prtljago, ker sem že večkrat vidla da folk nosi vse sorte na letalo. Letimo pa z Ryanairom.

hvala!

Pozdrav!

Odgovora na vprasanje ne vem, jaz bi ga dala kar med prtljago.

Zanima me, s katerega letališča letite na Škotsko. Katera je najboljša veza? Koliko časa ste si vzeli med pristankom na vmesnem letališču in letu naprej?
Hvala in lepo potovanje…..

Točno to smo mi naredili, ko smo z Ryanairom leteli iz Celovca v Frankfurt. Čekirali smo lahko brez doplačila le 45 kg prtljage, s seboj pa smo jo imeli približno 100 kg. In na letalo je šel ravno šotor, ker je relativno majhen, pa težak.

oj, super! Lea hvala. torej ni panike da nam bi kej zatežil?

Drugače pa letimo iz Benetk, za gor v Londonu čakamo 6 ur za povezavo na Škotsko, za nazaj pa 3 urce.

Zakaj sprašuješ- a so znani po zamudah??? Js prvič letim z Ryanairom.

Hvala!

ja

Ja kolikor sm dosedaj letel z ryanom, nimajo nekih zamud, največ je bilo 15 minut, pa še to ker je prišel že toliko prepozno na letališče.

Bolj se pozna pri ceni. Let ob šestih zjutraj je prišel 9 funtov ob petih popoldne (tu nekje) pa 150 funtov.

Ravno prihajam iz Gradca kjer sem imel let iz Londona kjer sem prenočil po letu iz Edinburhga, čakanja je bilo nekje 12 ur, na poti gor pa 14 ur. A to je le del avanture.

Lep pozdrav, Klemen

God night,
sleep tight,
hope Midgets wont bite

Tisti ki ste že bili na Škotskem veste kaj mislim

Ja no ostalim pa razloži prosim.

to so take male mušice… napade te kar cel roj in obupno srbi pol…joj joj

Aja, šotora nam pa ni uspelo spravit na letalo kot ročno prtljago, oz smo kline in palice pol prerazporedil po ruzakih!

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close