Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sošolka je noseča

Sošolka je noseča

Na vrata je prišla sošolka od mojega sina in povedala, da je z njim noseča. Skoraj me je kap. Povprašala sem sina, tendar on trdi, da ni oče otroka od sošolke. Pravi da je gej in da seksa samo s fanti, svojimi sošolci. Ne vem kaj na storim.

Zakoplji se v zemljo tako globoko da bo samo glava ven gledala.

Odgovor na objavo uporabnika
Javno povedano, 22.11.2021 ob 11:29

Zakoplji se v zemljo tako globoko da bo samo glava ven gledala.

HAhahaha.

Naj se do nosa

Pa kaj je z vami ljudje. Kakšne zgodbe si izmišljujete?

Mislite si, da ste duhoviti in da imate domišljijo, v resnici ste pa trčeni.

To so zgodbe , ki jih piše življenje. Vi mislite, da je izmišljeno, pa vendar, kdaj ste se o tem odkrito pogovarjali s svojim otrokom. Bog ve, s kom on seksa, mogoče pa seksa s vojim učiteljem, pa sploh ne veste. Kdaj ste nazadnje opravili kontrolo?

Kaj pa gospod župnik, kdaj ste preveli nazadnje, kakšen odnos ima on z vašim otrokom.

verjetnost je, 22.11.2021 ob 12:09

Kaj pa gospod župnik, kdaj ste preveli nazadnje, kakšen odnos ima on z vašim otrokom.

Ti si imel pa res smolo, da je ta župnik prišel prav v vašo vas.

Koliko gejev pa je v tem razredu?

ja moj sin pravi da so trije skoz skupaj; da ma srečo, da je v taki paralelki, ker so vsi sošolci odprtega duha. Tudi jih ne moti, če kdaj med glavnim odmorom zaprejo stranišče.

tam ko hod moj sin, majo tud trojke. glavnemu rečejo gejlord. Noče povedat, kaj je njegova funkcija

Kako grozno in dekadentno! Preberite sami kaj je zdravilo za homoseksualizam:

Šta je lijek za homoseksualizam

usodapataka, 22.11.2021 ob 11:18

Na vrata je prišla sošolka od mojega sina in povedala, da je z njim noseča. Skoraj me je kap. Povprašala sem sina, tendar on trdi, da ni oče otroka od sošolke. Pravi da je gej in da seksa samo s fanti, svojimi sošolci. Ne vem kaj na storim.

predlagaj DNK analizo, pol da pripravi sina do tega da ji bo stal ob strani oz. ji bo vsaj preživnino plačeval

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close