Sosedovi otroci se obmetavajo s paradižnikom
Mi smo kot škorci igrali airsoft s kakijem..v visoki travi ..ni blo lepžga, k se je na nasprotniku razlil tist že prezrel žmoht..
Če si mel smolo, se ti je že v roki zlil, predn si vrgu.
Al pa baseball, če si zadel steber od vinograda si zmagu. Sam je mogu bit bolj trd, da si lahko udaril s palico…
Tko je. Tisdga k je preveč, se ti zdi samoumevno….kot npr. Včasih smo prodajali breskve, cvetačo, dons se mi pa čudn zdi, k morm to kupit..(ok, cvetača je na vrtu), breskve pa ne.
No, en mi je Nick ukradel – zelo nezrelo od tistega, ki je odgovoril ob 16:49
@TaJePaDobra
V mislih sem imela hrano, ne konkretno paradižnik. Imaš kakšne ostarele s starimi jablani, hruškami itd, ki ne zmorejo vzdrževati pa škropiti pa pobirati po kg na polovico zgnitih, črvivih, nezrelih, od toče razbitih jabolk, od previsoke jablane, da bi lahko z drevesa vzeli. Pač veliko obrodi.
Ja, vem, da paradižnik ne raste na drevesih – to dodatno pomeni, da so mulci vložili energijo v obiranje z vitic, da so se lahko obmetavali. Pa en ga je zasadil (zdi se mi, da je enoletnica) in zalival. Za razliko od kake jablane, ki je večletna investicija za posaditi in/ali posekati.
Iz hrane se ne norčuje PIKA. Kdaj tudi ostane, se pokvari itd, ampak če so ti mulci lahko obirali, bi lahko tudi svoji mamici/babici it’s odnesli, in se ne obmetavali.
Forum je zaprt za komentiranje.