Soseda me nadzoruje
Soseda me nadzoruje, vedno ko grem v trgovino, po pošto ali kamorkoli in, če to dovolj na glas rečem ali, če je odprto okno in ona sliši, takoj pride na hodnik in me zaslišuje, hoče določene stvari od mene. Z njo smo se družinsko skregali približno leto in pol nazaj, ker nekaj ni bilo po njeno. Zdaj nočem nič več imeti z njo, me je pa začela nadzorovati, se mi prilizovati. Gre mi že pošteno na živce, ker je nadležna kot hudič. Zadnjič sem jo zavrnila za neko stvar, pa je bila takoj užaljena. Od takrat je ni na spregled. Čez 2 tedna pa bo spet vsa sladka. Kako se izognit takim nadležnim ljudem, ki hočejo imet vse pod nadzorom?
na živce mi gre
jaz ti bom iskeno povedal. karkoli že imate, vedi in zavedaj da si TI TUDI PROBLEM. ti ja nisi sposobna naispat svojega spola. ti niti svojega spola nisi sposobna ubesedit. ti rabiš terapijo nujno. ni sam ona problem. ti si tudi problem. sploh si ti problem. ker se spet skrivaš za nek odružino. si pa verjetno 30+. razumeš? če bi ti bila zdravnica, pravnica, med sestra bi lahko kaj pridodala družbi, bi te imeli fsi radi. tako ap si inkluzvina lezbčikapa te pač nimajo. ker delaš probleme.
če želiš rešitev , je rešitev. sam ti si luzerka. 1 rešitev je da greš že enkrat zase živet in is najdeš moža in imaš otroke. to bi blo normalno.
druga rešitev je, da probaš ugotovit kakšna je ta soseda. če si ji mogoče všešč. naredi tko, da boš hodila v ultram iniki po stopnicah pred njo dfa te bo lahko gledala v pizdo. rajcaj jo. naj t pizdo poliže. sex reši marsikaj.
Uf , ja …to ti je ta slovenceljska retardirana miselnost, firbec, foušija- zavist, požrtni, nesramni, privoščljivi…in psihosomatske motnje razne… Saj je tematika tu gor – Folku se totalno odpeljuje…- Pa tista tema , ko je ena opisovala retarde , ki -muukajo-, da ni miru v ulici…Yep – to je – Slovenija od kod lepote tvoje -…Zna še huje ven udarjat …
Forum je zaprt za komentiranje.