Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Soseda bom prijavil delavni inšpekciji zaradi suma

Soseda bom prijavil delavni inšpekciji zaradi suma

En v moji ulici kjer živim je sladoledar ni drugih redno zaposlenih praktično nima ima pa vsaj 10 študentk oz. dijakinj (sumim da so nekatere tudi mladoletne) tam zaposlenih in čist vsakič ko pridem tja mam občutek da neki ne štima tam. Zanima me kaj bi vi naredili na mojem mestu?

Zakaj pa hodis tja ?    Ti sigurno nisi cepljen !?

Najprej, sosed, pa vprašanje. Da ste eni tolk žlahtni. ?

Sumim lahki, pa ne boš imel pojma, pa tja hodiš. Si samo žleht. Bog, obvaruj me tovrstnih ljudi. ?

Še nekdo, ki se mu ne da dvigniti lene, zavaljene riti, ustanoviti s.p.-ja, najeti prostorov, nakupiti nekaj opreme in narediti konkurenco.

Nic. Za sebe se brihaj.

Odgovor na objavo uporabnika
donporleone, 21.07.2021 ob 16:40

Še nekdo, ki se mu ne da dvigniti lene, zavaljene riti, ustanoviti s.p.-ja, najeti prostorov, nakupiti nekaj opreme in narediti konkurenco.

1. kot 1. sem inženir in delam v proizvodnji kot izmenovodja

2. Tudi jaz sem kot študent trdo delal da sem prišel čez mesec

3. Zelo dobro vem kaj pomeni delo in kako se človek počuti ko je enkrat prekarec

4. Jaz nikoli nisem bil na socialni saj sem vedno nekaj našel in se znašel

Kaj je tu cudno?  Studentkk ima vsak dan drugo, ñi problem .  Mogoce dela prek pogodbe ?  Zlehtnoba se ti bo vrnila.

Zikky, 21.07.2021 ob 17:15

Kaj je tu cudno?  Studentkk ima vsak dan drugo, ñi problem .  Mogoce dela prek pogodbe ?  Zlehtnoba se ti bo vrnila.

Čudno, ravno to mladina si ne zasluži takega odnosa

ftig, 21.07.2021 ob 16:59

1. kot 1. sem inženir in delam v proizvodnji kot izmenovodja

2. Tudi jaz sem kot študent trdo delal da sem prišel čez mesec

3. Zelo dobro vem kaj pomeni delo in kako se človek počuti ko je enkrat prekarec

4. Jaz nikoli nisem bil na socialni saj sem vedno nekaj našel in se znašel

Če je tako se opravičujem, ampak to je že tretja tema o sosedih danes. Zakaj ga ne moreš pustiti pri miru? Si zaradi tega kakor koli znatneje oškodovan? Mladenke bi rade malo zaslužile, s prijavo pa bi jim odžrl še ta del prigaranega dohodka.

Dvomim, da bi inšpekcija kaj našla.

Mladoletni smejo delat tako, da to ni problem. 15 let je meja.

Drugače pa to delajo takole: pride en študent z napotnico, tista napotnica je v predalu, če pride inšpekcija. Nekaj ur se plača na napotnico, večino ur pa na roko.

Obstaja pa seveda tudi možnost, da je ve ok in dejansko vse plačuje preko študentske napotnice. To je sicer slovenska posebnost, da se ljudi izkorišča in se jih ne plača pošteno, ampak je pa vse legalno. Tu pa nič ne moreš.

ftig, 21.07.2021 ob 16:16

En v moji ulici kjer živim je sladoledar ni drugih redno zaposlenih praktično nima ima pa vsaj 10 študentk oz. dijakinj (sumim da so nekatere tudi mladoletne) tam zaposlenih in čist vsakič ko pridem tja mam občutek da neki ne štima tam. Zanima me kaj bi vi naredili na mojem mestu?

Glede na to, da se hvališ da si inženir itd, bi lahko to skropucalo malo lepše sestavil. Kot pa navajaš, da večkrat prideš k temu sladoledarju – sosedu, pa upam, da ti vse tvoje in socijalne zobe zabije v r i t. Take kot si ti, so med in po vojni streljali. Ovaduhov oziroma špeckahel noben ne mara.

A je ta sladoleda Šiptar?

m1957, 21.07.2021 ob 19:37

Glede na to, da se hvališ da si inženir itd, bi lahko to skropucalo malo lepše sestavil. Kot pa navajaš, da večkrat prideš k temu sladoledarju – sosedu, pa upam, da ti vse tvoje in socijalne zobe zabije v r i t. Take kot si ti, so med in po vojni streljali. Ovaduhov oziroma špeckahel noben ne mara.

Sej bi verjetno dal anonimno prijavo

O ti bitje presrano, speckahlarsko.

Sladoledarji imajo stroge normative in inspekcije,  zato si lahko v svojem usranem presranem srcu miren.

Ojej avtor kako so te napadli. Pa meni se zdi, da te napada samo en osebek pod več niki.

so te pa napadli, 21.07.2021 ob 22:08

Ojej avtor kako so te napadli. Pa meni se zdi, da te napada samo en osebek pod več niki.

Ti si šele ena kura?

Eno fajn odvajalo, da se dobro poserješ in spucaš.  Drek se ti nabira v črevesju in če ne boš izsral vsega dreka, ti bo drek zalil pljuča in boš guznil.

Namesto delavni ga prijavi delovni inšpekciji. Bo bolj ziher.

https://propiar.com/jezikaslavje/ko-crka-spremeni-pomen/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close