Soseda 17 letna
Zneden, 14.03.2023 ob 10:45
Imam sosedo 17 letno jas pa sem 29 let
Bajte so ena zravan druga vsako jutro pa zvecer stoi na okno in caka ko se pa pokažem samo da brisačo do in me gleda kaj naj naredim zrvan imam pa zeno zmeden sem a lahko recem da je pac lepa punca lepe obline me razkuri res.
Imate kake iskušne puce kaj naj
Pelji jo neka in jo dobro pofukaj pa tiho bodi!
Prilika zamujena ne vrne se nobena!
Vesna116, 25.03.2023 ob 09:27
Čist dobro je napisano. Ona je devica. Jo ni hotel. Sta rajši imela pozo 69.torej hkrat sta se lizala in pol se vsak sebe da sta se gledala.
A je dober prevod.
Ja tako zdej pa enkrat na 2 tedna gremo spet v akcijo res nor užitek ko bi ga dal notar pa noro pofukal ampak sem si obljubil da nebo če prov ona me preganja da jo fukam noro ampak jas ne ker je še devica.Najbolše je ko smo 69 pa se ker ima moćnih masturbacijo me cel pošprica po obrazu naoro lepo. Pa še tisto konćni del men je res vrh ko se postavimo Mal na razdalja pa se sami zadovoljimo ko se gledamo kako drkava oba uuuuuuh tudi zdej ko pišem men k….c naraste in zelo trd rata mmmmh
Vesna ce si za trojcka pisi na rakun149@gmail.com.
Sem mislila trojček, če ona noče sexa, nisem tko mislila, ampak da bi drug drugega rajcal.. Ti bi mi jo polizal, ona bi ti ga drkala in jest bi ti ga fafala.. Vmes poljubi. Lizanje po ustih.. Lohk pa tko, da bi se Midve poljubljali in si vsaka svojo drgnile.. Ti bi si ga drkal. Mene bi lok po fukal, in not špricnu.. Bi ti dala svojo pičko, ona bi naju lohk gkedala, če te ne moti.. Ker tvoj prst v moji mi nič ne koristi. Tvoj kurac v moji, oja, uffff,… Mene bi rajcal, če naju ona gleda. Lohk bi mene po joskih božala, ne bi delali nič, kar nam be paše..
V hotelu, če castis, za kake 4 ure..
Odgovori…
Zmeden908, 22.03.2023 ob 11:25
No speljal smo z sosedo je pa devica tako da ni sam jo čeprav si je želela ampak ni sam zadovolilsmose 2 rat 69 gora in pa 1rat smo se vsak sebe s tem da smo se gledali pa mastorbiral NOROOOOOOOOO JE BILO
A si ti vse tablete pojedel po pravem vrstnem redu, ker tole kar ai napisal ni za ….
Forum je zaprt za komentiranje.